- Konu Sahibi Yaseminceee006
Bu anlattiklariniza gore bosanmak; körlük gibi, sp gibi bir engellilik durumu,Boşanmışlık dulluk olmuyor. Dulluk eşinin vefatıyla hasıl oluyor. Toplumun hangi kesiminde yaşıyorsun bilmiyorum ama bunlar hayatın gerçekleri. Lisede bi arkadaşım vardı, ailesi yoksuldu kızın bi abisi vardı. Serebral palsi hastasıydi. Kendisi de görme engelliydi, ailesi onu liseye sadece "Belki koca bulursun" diye yollamisti. Bu engeldir. Kusur ise kendi hatandan oluşan şeylerdir, mesela türk aile yapısna uymayan şekilde vücut bütünlüğünü ya da şeklini bozmak. Dövme, jilet izi ya da daha uç olarak bekaret gibi. Şimdi istersen ne demek istediğimi yeniden değerlendir canım. Engel/kusur ve boşanmış/dul konusunda. Dul karı söz öbegi de zaten bi klişedir. Şimdi özür dilemem gereken yeri söyle özür dileyim şekerim. Nasıl bi kafa falan derken de ben senin cümleni nasıl değerlendirmeliyim? Ya da karşılıklı özür mü dileyelim?
esi vefat etmek ise faca atmak gibi bir kusur(?!?)
Bence daha fazla yazmayin, cunku "dul kari" savunmasi yapacagim diye iyice batirmissiniz,
kusur tanimlarinizdaki dovme yaptirmak ve bekaret konusuna ise girmek dahi istemiyorum,
Yolun orta yerine egilip dışkınızı yapip birakiyorsaniz;
Evet bu, kusurlu hal ve davranislara ornek gosterilebilir.