Kayınvalide ile yaşamak istemiyorum

Köyde yaşamayı kabul etmezseniz eşiniz ne der bu duruma? Kavgamı eder, illa gidilecekmi der? Kayinvalideniz siz köye gitmezseniz tek başına idare edemez mi? Oraları bırakıp sizin yanınızami gelir ya da eşinize size yakın bir ev tutmayı teklif etseniz? Off nerden baksan sıkıntılı iş..
Eşiniz çalışmıyor mu nasil bu kadar rahat köye gidelim diyebiliyor
Boşayacakmış beni kv idare eder tabi ki kadının amaç huzurumuz bozulsun

Adliyede görüşürüz dedi tamam dedim bende

Bu resti siz çekmeliydiniz aslında. Neden bu kadar çekiniyorsunuz ki? İşiniz de varmış.

Bu konu sizin eşinizi ikna etmeniz gereken bir konu bile değil. O sizi ikna etmeye çalışmalıydı ve net tavrınızla karşılaşmalıydı.
"Mantıklı bir çözüm bulabiliyorsan bul gel onu konuşalım ama bu konu benim için tartışmaya açık değil. Çok istiyorsan sen git yaşa orada. Boşanma evraklarını ben arkandan yollarım." deseydiniz.
Kimse kimseyi böyle bir şeye zorlayamaz.

İkiniz işten çıkıp köye yerleşeceksiniz. Siz hem tarlada, bahçede işe koşturup hem evde hizmetçilik yapacaksınız; eşiniz de bütün gün kahvede oturup keyif yapacak galiba.
Siz net olun. Bu yüzden boşarsa da boşasın. Bunun için boşanacak adamla evli kalmamak sizin hayrınıza olur zaten.

Boşayacakmış beni kv idare eder tabi ki kadının amaç huzurumuz bozulsun
Ne yazacakmış dilekçeye? İşi gücü kurulu düzeni yıkıp anamın evine gelmiyor mu yazacakmış. Elleme yazsın. Bu gerekçe kendi kusuru, tazminat bile alırsın haberi yok. Hakim söyler ona, merak etme.

Eşiniz ne iş yapıyor, yani orda da yapabilecek mi?
Siz işi bırakacak mısınuz?
Şu anki durdugunuz ev kira mı

Esiniz size istemediğiniz bir hayatbtarzını dayatamaz, lütfen direnin ve gitmeyin. Hayatınız cok kötu olur oraya giderseniz. Bence kv ye bakacak bir yardımcı tutun köyde. Ne yapacaksınız yani çoluk çocukla kalkıp şehirden köye mi taşınacaksınız o kdr hayatınızı oturtmussunuz etmissiniz

şu an sağlıklı düşünemiyor, anlayış gösterin, her söylediğini ciddiye almayın gibi bir şeyler yazacaktım şu mesaja kadar. ikna etmeye çalışacağına bir de rest çekiyor paşa

Sakın gitme, çocuk da yokmuş en kötü ayrılırsın fakat gidersen hayatın altüst olur

Yani durum pek iç açıcı gibi görünmüyor...ama şu bir gerçek ev ev üstüne olmaz..eşiniz annesine düşkünlü yada sizinle arası nasıl ...k.valideniz kaç yaşında..bunlar önemli
Eğer yanlız kalmak işte istemiyorsa o gelsin sizinle yaşasın satsın hayvanlarını...
Ama evi kalsın.olaki anlaşamazsanız evine geri döner

Siz de köyde yaşıyor olsaniz dahi ayni evde yaşamak istememe gibi bir hakkınız var iken su sartlarda gitmek istememeniz gayet makul. Eşiniz anlayisla karsilamiyorsa kendi gitsin annesiyle yasasin sizi buna zorlamaya hakki yok.
Ha derse ki annemi getireceğim buraya o zaman bile ayni evde kalmak istemeyebilirsiniz. Ev ev ustune olmaz.

önce küçük bir cinnet geçireceksin

sonra orta şiddetli

olmadı büyük cünneti geçirip yaa aklına başına getireceksin kocanın , yada boşayacaksın

Blöf yapıyor amacı sizi dize getirmek. Hizmetçisiz gider mi oraya? Eminim kendine bile bakamıyordur bir de anasına bakacak. Kesinlikle gitmeyin. Sizin hayatınızı kendi kafasına göre toptan değiştirmeye hakkı yok. Hadi ikna etmeye çalışsa bir derece ama emrediyor. Nasıl adamlar bunlar şok oluyorum. Merak etmeyin dik durursanız kuzu kuzu geri adım atar. Ama şu tavırlardan anladığım kadarıyla bu adamdan eş de olmaz

Back
X