- 18 Şubat 2018
- 18
- 24
- 38
- 29
- Konu Sahibi Mavimilenaaa
KorkuyormuşNeden yalnız kalamıyor anlamadım ki? Eli ayağı tutan sağlıklı bir kadınsa sorun ne? Çocuk mu bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KorkuyormuşNeden yalnız kalamıyor anlamadım ki? Eli ayağı tutan sağlıklı bir kadınsa sorun ne? Çocuk mu bu?
Adliyede görüşürüz dedi tamam dedim bendeGitmezseniz ne olacak?
Boşayacakmış beni kv idare eder tabi ki kadının amaç huzurumuz bozulsunKöyde yaşamayı kabul etmezseniz eşiniz ne der bu duruma? Kavgamı eder, illa gidilecekmi der? Kayinvalideniz siz köye gitmezseniz tek başına idare edemez mi? Oraları bırakıp sizin yanınızami gelir ya da eşinize size yakın bir ev tutmayı teklif etseniz? Off nerden baksan sıkıntılı iş..
Eşiniz çalışmıyor mu nasil bu kadar rahat köye gidelim diyebiliyor
Ha birde siz de çalışıyorsunuz. Öyle bir durumda siz de işi bırakcaksınız. Yan bir gelir,; kira v.s yoksa neyle geçinmeyi düşünüyor bu adam?Özür dilerim ben 12 saat çalışıyorum mesajları yeni gördüm![]()
Adliyede görüşürüz dedi tamam dedim bende
Boşasın hasbammBoşayacakmış beni kv idare eder tabi ki kadının amaç huzurumuz bozulsun
Ne yazacakmış dilekçeye? İşi gücü kurulu düzeni yıkıp anamın evine gelmiyor mu yazacakmış. Elleme yazsın. Bu gerekçe kendi kusuru, tazminat bile alırsın haberi yok. Hakim söyler ona, merak etme.Boşayacakmış beni kv idare eder tabi ki kadının amaç huzurumuz bozulsun
şu an sağlıklı düşünemiyor, anlayış gösterin, her söylediğini ciddiye almayın gibi bir şeyler yazacaktım şu mesaja kadar. ikna etmeye çalışacağına bir de rest çekiyor paşaAdliyede görüşürüz dedi tamam dedim bende
Annesi için sizden ayrılacaksa hiç durmasın zaten. Adama bak yaAdliyede görüşürüz dedi tamam dedim bende
Siz de köyde yaşıyor olsaniz dahi ayni evde yaşamak istememe gibi bir hakkınız var iken su sartlarda gitmek istememeniz gayet makul. Eşiniz anlayisla karsilamiyorsa kendi gitsin annesiyle yasasin sizi buna zorlamaya hakki yok.
Ha derse ki annemi getireceğim buraya o zaman bile ayni evde kalmak istemeyebilirsiniz. Ev ev ustune olmaz.
Cinnet şart diyosun yaniönce küçük bir cinnet geçireceksin
sonra orta şiddetli
olmadı büyük cünneti geçirip yaa aklına başına getireceksin kocanın , yada boşayacaksın