• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile...

1 yıldan az olma ihtimali varsa neden beraber diye sorarlar?
7-8 bile olsa ev yapılana kadar kiraya çıkıp daha da zor durumda kalmadan gecici beraber yasayabiliriz diye dusundum.. Zaten borç olacak.
O gecici süreyi baba evinde bekleyeceğiz sanırım. Yorumlar ve başkaların yaşantıları korrkuttu...

7-8 bile olsa ev yapılana kadar kiraya çıkıp daha da zor durumda kalmadan gecici beraber yasayabiliriz diye dusundum.. Zaten borç olacak.
O gecici süreyi baba evinde bekleyeceğiz sanırım. Yorumlar ve başkaların yaşantıları korrkuttu...

1 sene çok uzun değilki,baba evinde kalın ev bitince geçersiniz..Burada çok sıkıntı çekenler var...Aynı evde olmaz ne kadar iyi olsalarda çok zor yinede..

Henüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.

Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
niye nisan bozulur mi diye korkuyorsun

Ne kadar iyi olursaniz olun isler istediginiz gibi gitmez ve eliniz kolunuz caresiz gitmeyi beklersiniz :KK43: birde beraber oturmaya baslayinca ayrilmak zor oluyormus oyle diyordu burdaki diger üyeler baska konularda...

Ayni evde yasamak mi???? Banyo bile yaparken cekinirsin. Evliliginin ne oldugunu anlayamazsin bile. Esine sarilamazsin. Uzana uzana oturamazsin. Esinle bir yere gitmek istesen herkes kayinvalide kesilir. curcuna gibi bir apartman. Eve giren cikan belirsiz. Gelin hizmetci. Eli hic bulasik ve yemekten cikmaz. her kafadan bir ses gelir....once bir yil denilir... o eve girince de size verecekleri ev kiraya verilir ya da nedense bir turlu yapilmadi bitmez, sizin bir yil bir omur boyu beraber yasamak olur. on yil annemim evinde bekar otururum daha iyi. Karpuz degilsin ya curuyecek. Kizma da.

Ayni evde yasamak mi???? Banyo bile yaparken cekinirsin. Evliliginin ne oldugunu anlayamazsin bile. Esine sarilamazsin. Uzana uzana oturamazsin. Esinle bir yere gitmek istesen herkes kayinvalide kesilir. curcuna gibi bir apartman. Eve giren cikan belirsiz. Gelin hizmetci. Eli hic bulasik ve yemekten cikmaz. her kafadan bir ses gelir....once bir yil denilir... o eve girince de size verecekleri ev kiraya verilir ya da nedense bir turlu yapilmadi bitmez, sizin bir yil bir omur boyu beraber yasamak olur. on yil annemim evinde bekar otururum daha iyi. Karpuz degilsin ya curuyecek. Kizma da.
Yok kızmadım.
Bunları okuyunca yoruldum :) yaşadığımı düşünemiyorum...
Bunlar yaşanır evet aman aman... Kalbim sıkıştı. :)

Henüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.

Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
bir yil gec evlen okadar basit. ilk seneni cicim aylarini kalabalik evdemi gecirmek istiyorsun? cinselik banyo abdest istedigini giyinmek? bunlari düsündünmü hic... 1 sene gec evlen

Sakın kabul etme.. Ne kadar iyi olsalarda ev ev üstüne olmuyor. Ben 3 yıldır kv kp birlikteyim. Hasta ettiler beni resmen:kızgın:

Sakın kabul etme.. Ne kadar iyi olsalarda ev ev üstüne olmuyor. Ben 3 yıldır kv kp birlikteyim. Hasta ettiler beni resmen:kızgın:
niye kabul ediyorsunuz ki ? bur evde anne baba olurken kari koca olunmaz. ben kendi annemin babamin yan odada yatigini düsünsem kocamla iliskiyle girmem nasil kvde kayinbabayla oluyor inan aklim almiyor..... gece hicmi gusule kalkmiyorsunuz

Tecrübeyle sabittir aman sakın bulaşma derim,herkes bir değil tabii ki ama ilk günlerde ki aşk böceği kv şu an odamıza kapı çalmadan dalmaya başladı,niyetini anla işte.banyo yaparsın,kapıda bekler,köpüklü çıkarsın o derece

1 yıl sonra..

Böyle iyiyiz canım bak işten geliyoruz yemek hazır ev temiz..
Çocuk olunca kV bakar..
Aa bizden rahatsız mi oldunuz..
O evi kiraya verin burada oturun..
Ev eşya için para biriktirelim de hele..

Sonrası hüsran olabilir sizin için.. yok kesin cikariz diye düşünmeyin.. neler okuduk burada.. sözler unutuluyor..

Herkes hemfikir ev ev üstüne yuva olmaz.. zor nadir olur.. denk gelir.. ama zor..

Ilk sene o eve gireceksen bir kere evlenmek icin degil de cile cekmek icin girersin söyliyim.
Bazi günler disarda yemek istersin, canin yemek yapmak istemez, ya da halsiz olursun ne olacak?
Sinemaya gidersin, tembellik yapmak istersin ne olacak?
O kayinvalideler ne kadar melek olurlarsa olsunlar karisirlar. En melegi bile vicdanen rahatsiz eder illaki seni.
Ki ben öz annemle bile bir yere idare ediyorum. Koca kadin olunca laf dinlemek zor oluyor inan.
Bekle sen bekle.

niye kabul ediyorsunuz ki ? bur evde anne baba olurken kari koca olunmaz. ben kendi annemin babamin yan odada yatigini düsünsem kocamla iliskiyle girmem nasil kvde kayinbabayla oluyor inan aklim almiyor..... gece hicmi gusule kalkmiyorsunuz
Ebeveyn banyomuz var ama sadece bununla olmuyor ki :KK42: hep sorun hep sorun. Neyse konu sahibinin konusunu kendi dertlerimle doldurmayayım :işsiz:

Ebeveyn banyomuz var ama sadece bununla olmuyor ki :KK42: hep sorun hep sorun. Neyse konu sahibinin konusunu kendi dertlerimle doldurmayayım :işsiz:
banyon olsa bile sonucta su sesi duyuluyor. hicmi gikiniz cikmiyor imkansiz ve bence cok rahatsiz verici birsey mahremiyetiniz kalmiyor. konu sahibide bunu düsünsün iste.. ebeveyn banyon olsa ne olacak su sesi duyulduktan sonra. evin icinde rahatca bir kiyafet giyenedikten sonra. cekilmez evlilik de degil bu evcilik

Back
X