walla onlar yaptiklarindan cekinmedikten sonra sana yapicak bir sey kalmiyor. esin de gormedigi icin sen ne tepki versen kotu olcaksin...senin bu durumdan karli cikman mumkun degil. bence ya sabir cek gitmelerini bekle. o gune kadar da elinden geleni yap. ikinci bir alternatif hasta olup yatabilirsin birkac gun. kayinvalidene de annecim ev senin, mutfak senin nooolur kusura bakmayin cok kotuyum beni mahsur gorun dersin. cok uzgun bir ifadeyle. en azindan hizmet etmekten kurtarirsin. bunu onlar yutabilir ama esin yutmaz tabi hali hazirda sikayet ettigin icin...
benim aklima baska birsey gelmiyor.. allah yardim etsin..
Teşekkürler ama hastayım dememe gerek yok
gerçekten
hasta oldum
halim falan yokm tansiyon fırladı ama inanmıyolarki numara yapıyom zannediyolar o halimde bile iş buyuruyolar evliliğin böyle bişey olduğunu bilseydim inanın hiç evlenmezdim arkadaşlar.Ne yaparsak yapalım hizmetten ölsekte ne yapıyonki az kaldı giderler kurtulursun lafını duymak ölüm geliyor bana.
kaç gün daha kalcaklar?
dürüst olup radikal davranırsan eşinle sorun yaşarsın. çünkü eşin ailesinin ayıbını görmüyor. bunu örtpas etmek için bıktın deyip sana yükleniyor.
sizin aileniz gelse o nasıl davranırdı. gelenler benim ailem olsa ve bu kadar masraf bu kadar sabır görürlermiydi diye sor!...aldığınız cevaba göre de davranın...
çok zor üzücü tam bunalımlık bir durum yaşarken ama günler sana etkisi yitirecek gülüp geçiceksin bu densizliğe...
sana sabır diliyorum...
allah sabır versn canım ama en kötüsü eşinin seni anlamaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?