Ona göre hava hoş yapan benim kendi hayatında yaparmı kadın işi offffffffffffffMadem evinizde kalıyorlar, sizin ailenizde olsa, eşinizin aileside olsa misafir sayılır.
Her dakika onu al bunu al demek bana göre yanlış.
Sizin durumunuzuda düşünmeliler biraz.
Milyarder değilsiniz heralde.
Ayrıca milyarderde olsanız, bence düşünmeden devamlı birşey istemek yanlış.
Canlarının istediklerini ve sizin evinizide birkaç parça birşey alabilirler.
İstemeye gelince herkes birşey istiyor ama en ufak verici kimse yok.
Eğer eş kadını anlamıyorsa, kusura bakmasın o zaman kendi ailesiyle kendi ilgilenecek.
Erkeklere göre birşey yok,onlar keyiflerine bakıyorlar.
Yemekten 1 saat sonra et kavurmanı istiyorsa, oğlu yapsın.
Bakalım o zaman hoşuna gidiyor mu yapmak.
Nasıl olsa yapan var, erkeklere göre hava hoş.Çalışan bir insana bu kadar yük olunmamalı.
Ufak ufak tepki göstermek lazım bence.
Yoksa kendi tükettiğinle kalırsın sadece.
Büfe konusuna gelince katılıyorum ya birde hafif yemek yapsam üzülürüm en ağır yemekleri yapıyorum kaç saat mutfaktayım.Çünkü öyle her şeyi beğenmezler ağır abiler ya sanki hep nerede zararlı yemek var onlardan hastalar geceleri pofurdanırlar az yeseler öyle rahat uyurlarki.Ben çok yiyen biri değilim ailemde öyle istek isteme huyumuz yoktur ama bunlar bizi maddi manevi tüketir.Eşim babasına paran varmı baba der oda oğlum maaşa şu kadar kaldı yok param der bizim ki verir.Ama durumları kötü olsa ben isteyerek veririm her şeylerini yaparım ama durumları iiiken vermek yapmak enayilik kanatimce.kız senin ev açık büfemi 7/24 hizmete tabi resmen seni sınıyolar sanki sabır yarabbim bence şu lafı dokundurabilirsin yemek arkasına yemek isterse birinden digeri yemekten önce bismillah kalkarken elhamdürüllah bunu ilahi tarzında söyle anlıyana çok şey ifade eder resmen besmelesiz sofraya oturan biri bukadar yer arkadaşım
ben sizin yerinizde olsam her istediklerinde her istediklerini yapmam.. Siz yaptıkça daha ok istiyorlar. Sabah kahvaltı sonra tüm gün iştesiniz zaten gelince de akşam yemeği öğlen yemeğini kendileri hallediyorlardır heralde sonra tatlısı mı meyvesi mi neyse çıkarırım hadii ben yatıyorum başım ağrıyor derim zorla mı kaldıracaklar yada birşey mi istediler mutfak orada anne buyrun alın yiyin diyeceksin yorgunum tekrar bişiler hazırlayamam yeni kalktık sofradan diyeceksin ama en başında eşinle konuşacaksın bu konuları onun sana destek vermesi şart yoksa onun gözünde de kötü olursun... Eşinle de aran bozulsun istemezsin eşinde onları memnun etmeyi çalışıyordur lakin anlattığınız kadar varsa eşinizde çok memnun değildir herhalde...
Nedir bu gelinlerin çektiği yahu, elefera onlar olduğu sürece öyle olacak emin ol. Kurtulamadın gitti.
Ya herkes kendi evinde kalsın niye insanlar gelir aylarca kalır insanı canından bezdirir anlamadım.
Ben eşimin kızkardeşi ben daha bekarken gelip bende aylarca kaldığı zaman öyleydi göstermelik yardım ederdi ama bir odayı süpürmüş çıkmış bakıyorum ortada gazete, çorap, kitap var
Artık onları kaldırıp altını süpürdü tekrar geri mi koydu yoksa etrafını mı süpürdü bilmiyorum, ki kendi kaldığı odaydı.
.
Arkadaşım aslında doğrusun ama şuda var ben onları evimde ağırlarken çok iiiii bir şekilde peki ben onlara gittiğimde neden ağırlayamıyolar neden onların evine biz 15 20 günlüğüne gitsek yada 2 günlük gittiğimide biliyorum neden evin her şeyini bize aldırtıyolar neden manava biz markete biz kasaba biz balıkçıya biz gidiyoruz biz orada tatile misafirliğe gitmişim neden ben ödüyorum işte benim zoruma giden bu ben en iii şekilde ağırlaerken kayınvalide önüme çorba ve 1 2 günlük yemeği koyar düşün.Durumları kötü değil bakın onuda diyeyim ama nedense her daim paraların yok şunu aldık bunu aldık koltuk takımı aldık borcumuz var diyor kadın yeni gelin evi gibi dizer ama parasızız derler onların aldığını ben almadım daha evime!!!!!!!!!!ben bir ayakkabıya 50 yada 70 m verirken onlar 400 450 den aşağı giymezler lükse gelince lüks peki neden beni iii ağırlamazlar.Ben onlara pahalı hediye ler alırken onlar neden bana 5 m lik hediye alıyor aldıklarını giymezsiniz bile ama kendilerine gelince 300 den başlar değer verene veririm vermeyene vermiş gibi olurum ama içimden asla vermem.Yapılanlar bunlarla sınırlı değil kurbanlarını bile biz keseriz düşmezmi aksine 3 kurban düşer onlara ama yazık paraları yok biz paralıyız ya ne diyeyim kurbanı kessekte içimden gelmiyor günah işte kesilende benim rızam olmadan olunca kurban olmaz ki.Benim anlatmak istediğim asla yeme içme ile değil görgüsüzlükleri ile alakalı anlamışsındır umarım :)))ne olursa olsun onalr anne ve baba onlar bizim gibi olamazlar artık yaşlandıkça değişik harekerler yapıyoralr bunu unutmayalımki bizde ilerde öyle olabiliriz ben kendi adıma konuşayım benim kayın valdem kayın pederim evime gelseler 1 yıl bile kalsalar memnuniyetle bakarım eşimin hatırına benim ailemde gelse ozaman eşimde aileme çok iyi olur ama ben onun ailesine kötüysem ister istemez o da öyle davranır bence sabredin 2 hafta fazla değil bırakın yesinler içsinler dert etmeyin dünyada ne dertler var boşu boşuna üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?