kayınvalide-kayınbaba

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor :(

Kv denin sana laf saymasina nasıl izin veriyorsun .Ev kimin evi peki kiralik falanmi yoksa kendilerimi aldi size ? Arti kendileri alsa bile nasil boyle konusurlar anlamadim diyecegim ama esinin seninle konusmalarindan cesaret almıs olmalılar.

Bu arada olan olmuş zaten. Hıc keyfimi bozmaz kalmam gereken gün kadar kalır paşalar gibi tatilimi yapardım ben. Ha 1 gun ha 10 gun karistırmaslar bir kez kariştırdıktan sonra fark etmezdi yani. Emrivakiyle sizi geri getirtmeye calisıyor olabilirler

Kv denin sana laf saymasina nasıl izin veriyorsun .Ev kimin evi peki kiralik falanmi yoksa kendilerimi aldi size ? Arti kendileri alsa bile nasil boyle konusurlar anlamadim diyecegim ama esinin seninle konusmalarindan cesaret almıs olmalılar.
vermedim bende tersledim kendisini eşime ağlamış eşimde anneme karşı terbiyesizleşmissin dedi bende haddini bilsin dedim evi 150 bine aldık 70 kendileri verdi geri kalanı biz maalesef eşim ailesi geldiğinden beri konuşmuyor benimle bende gitmeyi dşünmüyorum annemde gideceksin diyor napacam bilmiyorum

Bu arada olan olmuş zaten. Hıc keyfimi bozmaz kalmam gereken gün kadar kalır paşalar gibi tatilimi yapardım ben. Ha 1 gun ha 10 gun karistırmaslar bir kez kariştırdıktan sonra fark etmezdi yani. Emrivakoyle sizi geri getirtmeye calisıypr olabilirler
kafaya çok takan biriyim maalesef şuan durumum hiç iyi değil :(

ne demek evde senin hakkın yok yaaaa gerçi o kocanda suc agırlıgı koyamıyor nasıl bir zihniyet utanır bir insan
eşimi hem seviyorum hemde delice nefret ediyorum....ailesine laf söyletmiyor diye gelmeden 1 hafta önce bendelerdi ondada seni döverim dedi şakayla bende haddini bil kim oluyorsun dedim şimdi inadıma yapıyor

eşimi hem seviyorum hemde delice nefret ediyorum....ailesine laf söyletmiyor diye gelmeden 1 hafta önce bendelerdi ondada seni döverim dedi şakayla bende haddini bil kim oluyorsun dedim şimdi inadıma yapıyor
agırlıgını koy arkadaşım aiilen görüşsün eşinde iş bitiyor işin zor allah yardımcın olsun bırakıyolarki sevgimizi yasayalım bunlar yüzünden sevgi saygı kalmıo arada

20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor :KK43:
Ne kadar terbiyesizler sen yoksun gelmisler bide sanane diyor allahım ya bu kv boğasim geliyor :KK62:

20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor :(
Aspirinse diye marketlerde satılan deterjan var onu kullanırsın dönünce benimde beyaz koltuklarım var ust komşunun bacası üzerine aktı sildim tertemiz oldu inşallah nar da da işe yarar.....aile sorunun inşallah düzelir

Aspirinse diye marketlerde satılan deterjan var onu kullanırsın dönünce benimde beyaz koltuklarım var ust komşunun bacası üzerine aktı sildim tertemiz oldu inşallah nar da da işe yarar.....aile sorunun inşallah düzelir
koltuk kumaşım leke tutan cinsten eşim mandalina suyu dökmuştu çıkmadı lekesi :(

Back
X