kayınvalide-kayınbaba

ya bırakıp bu kadar uzun gitmeyeceksiniz, ya da beraber gideceksiniz..
sonra kaynanalar kapıveriyor böyle oğullarını:KK69:

yani şöyle düşün. eşin 20 günlüğüne iş gezisine gitse.. senin annen baban da sana gelse eşin de onları arayıp ben yokken niye geldiniz dese.. hoş olur mu. bu açıdan seni haksız buldum. keşke gitmeden karıştıracağı şeyleri kitleseydin. eşinin ailesinin gelmesine itiraz etmen doğru değil. koltuğa dökülen nar da en kötü çıkmazsa yüzünü değiştirirsin. bu mu evliliğini bitirecek şey?
kayınvalidenin, senin bu evde hiç hakkın yok demesi de onun haksızlığı.

yani şöyle düşün. eşin 20 günlüğüne iş gezisine gitse.. senin annen baban da sana gelse eşin de onları arayıp ben yokken niye geldiniz dese.. hoş olur mu. bu açıdan seni haksız buldum. keşke gitmeden karıştıracağı şeyleri kitleseydin. eşinin ailesinin gelmesine itiraz etmen doğru değil. koltuğa dökülen nar da en kötü çıkmazsa yüzünü değiştirirsin. bu mu evliliğini bitirecek şey?
kayınvalidenin, senin bu evde hiç hakkın yok demesi de onun haksızlığı.
benim ailem asla gelmez öyle bi durumda ben giderim hep hem gelseler bile benim ailem hayatta evimi kurcalamaz bişeylerimi alıp götürmezz

benim ailem asla gelmez öyle bi durumda ben giderim hep hem gelseler bile benim ailem hayatta evimi kurcalamaz bişeylerimi alıp götürmezz
Belli ki sen calismiyorsun sen gidersin Esin calisiyor ama Nasil gitsin...ay rica baktim yorumlara 4ay hiç de öyle uzuuuuun bir zaman gibi gelmedi bana ve gerçekten 20 gün çok arkadaşim çocuk yok birşey yok keyfi yirmi gün fazla bence...

karıştırma konusunda kesinlikle diyecek birşey yok onların görgüsüzlüğü .. eşin de buna bişe demiyor ya hayret. senin geceliğini giymiş falan çok çirkin
ama 20 günde eşini bırakıp gitmek için uzun bir süre, 1 hafta gidip gelsen tamam daha yeni evlisin. o zaman ailen geldi deme hakkın pek olmaz açıkçası

Back
X