Kayınvalide konusunu abartıyor muyum?

Evlilikten soğudum ben, yemin ediyorum bıktım. Nasıl evlenmek gibi zor bir şeyi başardınız evli hanımlar, bilmiyorum.

Acaba ben mi fazla abartıyorum, ayrıntılı bakıyorum bilmiyorum.

Sen fazla abartıyorsun galiba. KVnin tavirlari dengesiz ama sen bu konulardan ayrilmayi düşünüyorsan bence hic evlenme. Daha ne sorunlar çıkıyor

Sen fazla abartıyorsun galiba. KVnin tavirlari dengesiz ama sen bu konulardan ayrilmayi düşünüyorsan bence hic evlenme. Daha ne sorunlar çıkıyor
Haklısınız ben de bunu düşünüp soğuyorum zaten. Belki de yapım evliliğe uygun değildir

Haklısınız ben de bunu düşünüp soğuyorum zaten. Belki de yapım evliliğe uygun değildir

Doğru insanla bal gibi uygunsundur. Ben 31. Doğum günüme 6 hafta kala nişanladım.
Bende uygun değilim dedim yıllarca... aslinda hala uygun olmadığıma inaniyorum ama şuanda perfect imperfection misali cok mutluyuz. Standart bir ilişkimiz yok. Klişe hayat benim icin uygun değil. Asla olmadi ve olmaz galiba.
Beni olduğum gibi seven ve kafamda soru işareti bırakmayan insan çıkdı karşıma.

Eğer kafanizda soru işaretleri varsa bence iyice gözlemleyin. Ben uygun değilim diye düsünmeyin lütfen... belki karşıdaki insan sizinle uyumlu değildir. Ayakkabı misali... siz 38 numara giyiyorsanız 36 asla olmaz. İsterse dünyanın en güzel ayakkabısı olsun... size olmaz. Bu sizin ayağınızın sorunlu olduğu anlamina gelmez

erkek arkadaşınız id-ego-süper egodaki dengeci ego görevini üstlenirse neden bi sorun olsun :)

Canım çok benzerini yapın birini tanıyorum , nişanlılar o da inan ayrılsınlar diye dua ediyor kadın, ben çok üzülüyorum şimdiden kanlı bıçaklılar kıza sebep sırf istedikleri kadar "güzel" değilmiş...

Bazı anneler var ki oğullarına kimseyi layık görmüyor, burda işte erkekler önemli annesinin gözünün içine bakarsa bence hayat boyu bekarlığa mahkum kalmalı böyle tipler.

Canım bak ayrıl diyemem ama çok iyi düşün bunlar fragman evlilik çok farklı, ben de çok sıkıntı yaşadım 5 sene sonunda anca düzene girdik ama o da benim kv nin huyuna gitmemden kaynaklıyor çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…