Keşke haksız bulabilsem sizi ...Abartmiyorsun oglusum diyorsa bittin sen..tebrik ederim yeni kumani))
Zaten histerik biri belli, psikolog olduğum için bu özelliğini de çabuk fark ettim.seni zorlu günler bekliyor benden söylemesi.. ha bu normal mi dersen asla normal değil .. söz-nişan evresinde çeşitli bayılmalar,ağlamalar vs de görebilirsin
Acaba ben yanında oturduğum için zaten gördüğümü düşünüp ortamı yumuşatmaya mı çalıştı? Çünkü çekiniyor benden ayrılmak isterim falan diye.Herşey eşinde biter. Eğer oda "annem yaa kiyamam" modunda ise hiç arkana bakmadan kaç.
Ki o mesajlari göstermesi bunu sinyalliyor. Yani o mesajlar komik değil. Ben olsam utanirdim.
Bilemedim, burnuma pek iyi kokular gelmedi.
Hayatta olamam. Dünyadaki en az politik insan olabilirim o derece. Çok şeffafım ve politik olmak da istemiyorum zaten. Beni politik olmak zorunda bırakacak bir ilişki de istemem Allah korusun.Tehlike çanlarını duyabiliyorum..
Politik olabilir misin?
Valla oğluşum şu an yanımda. 15 saat Doğum sancısı çektim baktık dönmedi sezeryan oldum ve onun sancısını hala çekiyorum. Ki hamilelikte yaşadıklarımı söylemeyeyim. Bi zahmet oğluşum da diyeyim canözüm de diyeyim aşkım da diyeyim!.
Bana gayet normal geldi söyledikleri.
Sonuçta anne oğul arasına neden girmeye çalışıyorsunuz. Nasıl konuştuklarını size soracak değiller.
Ama annesine sizin yanınızda böyle şeyler diyen birine ne derece güvenirsiniz bilemem.
Kesinlikle haklısın. Yıllarca bu tip kadınları eleştirdim, metreküp başına 100 er tane düştüğü için bir tanesi de beni buldu.Üf şimdi kesin gene bana kızacaklar ama bazı kadınları anlamıyorum yani oğullarına neden kocaları gibi davranıyorlar saçma sapan. Bu bildiğin psikolojik rahatsızlık.
Anlamaları lazım oğulları bazı şeyleri onlarla yapamaz
Olabilir ben abartacak bir şey görmedim. Burda suçlanacak olan kayınvalide değil ki çocuk. Demekki aradaki bağlantıyı kuramamış.Oğluna ne şekilde seslenirse seslensin de bir yandan da sevgilinle konuşuyon diye triplenmesini normal buluyor musunuz cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?