- Konu Sahibi Kismetsizkararsiz
Adam haklı
Însan Kv adayına oğlunun kuşu ötmüyor der mi
Însan Kv adayına oğlunun kuşu ötmüyor der mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence fake olduğunu sölese daa iiBiri bana bu konunun fake olmadığını söylesin![]()
Fakedir fake konu sahibinden ses yokbence fake olduğunu sölese daa ii![]()
Bizdeki kaynanalar der ki sizde kadınlık yok , oğlumu baştan çıkaramıyorsunuzTürkiye de bi adamin anasina oglununki kalkmiyor diyeceksin. Oglundan oncr kaynanan bogar seni hic inanmadim
Bizdeki kaynanalar der ki sizde kadınlık yok , oğlumu baştan çıkaramıyorsunuzErkekte hiçbir zaman problem olamaz çünkü.
![]()
Saolun en ılımlı yorumu sız yaptınız herkesim acımasızca yorumlar atıyor günah kecısıne dondum resmen45 yas cok fazla cok gencsin yol yakinken don derim. Samimiyetle soyluyorum kizma lutfen.. Bi de cinsel problemler e psikolojik ilac kullaniyomus demekki sikintilari var.. Kvde de demekki akillanmamis hala daha ne zaman cocuk yapcaksiniz diyo evlenmeden cocuk falan filan evlenmeden cok iyi dusun gencecik kizsin
Adam haklı okurken ben burdan yuh dedim.Merhaba arkadaslar araniza yeni katılıyorum.lutfen bana yardımcı olun.ılk önce kendımı tanıtayım 27 yasındayım sözlüyüm sözlüm 45 yasında basından bır evlılık gecmıs ve kayın validem bunu hıc ıstememıs evlılık dışı cocuk şahıbı olmus ve 8ay evlılık yapmıs ve ayrılmışlar .benım sorunum kayınvalıdemle sözlümle sözlenmeden aynı evde yaşama kararı aldık kayınvalıdem sonradan. Ogrendı ve halen benım aılem bılmıyor.gecen kadınlar gününde kayınvalıdemın ve annemın kadınlar gununu kutladım kayınvalıdem ne Zaman cocuk yapıyorsunuz dedı bende evlenmeden olmayacagını ve oglunun cınsel problemlerı oldugunu soledım kullandığı pıskolojık ılaçlardan dolayı sen doktora gıttın mı dedı bende bende bır sıkıntı olmadığı sadece çocuğundan kaynaklandıgını soledım oda bana çocuğunun muskalık hacılık hocalık bır sorunu olabılecegını soledı bende oğlunununda benımde bole seylere ınancımız olmadıgı soledım telefonu kapatacağımız Zaman oğluna konuşmamızı anlatayım mı anlatmayım mı dıe bana sordu bende sız bılırsınz dedım olanı soledım sıze kalmış dedım.2 gün sonra sözlüm benı aradı neden anneme bole özel seylerı anlattığımı sordu kızdı.bı annemle konuştun ortalıgı bırbırıne kattın dedı ve telı kapttı dünden berı benle kus ne yapmam lazım yardım edın
Ben mutfaktaki sandalyeye emniyet kemeri yaptım bu yüzden tavsiye ederimAy okurken sandalyeden dusuyordum ya bu ne ya
27 yasinda kadinsin bula bula 45 yasinda dayiyi mi buldun sozlenecek?adam cok mu zengin hayirdir?
Bir de dayinin anasina nasil soyledin cinsel problemi var oglunun diye
Oha ustune oha bir de yuh yani