• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide krizi

Her şeyi geçtim, sözlüsünün cinsel problemini kayınvalidesine söyleyen gelin.

Buralar karışır, ben yerimi aldım.

45 yas cok fazla cok gencsin yol yakinken don derim. Samimiyetle soyluyorum kizma lutfen.. Bi de cinsel problemler e psikolojik ilac kullaniyomus demekki sikintilari var.. Kvde de demekki akillanmamis hala daha ne zaman cocuk yapcaksiniz diyo evlenmeden cocuk falan filan evlenmeden cok iyi dusun gencecik kizsin

Arkadaşlar konuda bize 27 yasndaym 45 yasnda adam hayatıma girmek istiyor evet demelimiyim diye sorulmuyor!!

Bu insanlar zaten sözlü, birlikte... bunu yargılamak yadırgamak bize düsermi? Hayır düşmez...

Burada asıl sorulan soruya cevap verirsek daha güzel olur bence...

Konu sahibi senin problemine gelince sen burada hatalısın sonuçta kadının oğlundan bahsediyorsun tabikide oğluna toz kondurmaz sen kötü olursun... Ki olmuşsunda... Evet evlilik dışı çocuk istememkte haklısın ama oğlunun cinsel problemleri var diyerek hata etmişsin bu sizin özeliniz kv duyurmak çok doğru gelmedi bana iyikide kadın ters bir tepki vermemiş sana, ben olsam şikayetçiysen neden hala oğlumla birliktesin diye sorgulardm açıkcası...

konunun gerçek olma ihtimaline istinaden yazıorum; nası bi ağız gevşekliğidir bu yaa. bi insan nasıl müstakbel kv sine bu tarz özel bir meseleyi açar aklım almıo gerçekten de:KK12:
kv ii yine o an yerin dibine sokmamış seni bun üzerine.
saçmalamışsın hem de büyük saçmalamışsın:KK20:

Umarım fake dir.
Çünkü böyle bir şey yaşanmış olmamalı, olmasın..
Bu nasıl ilişki,nasıl diyaloglar?
Sözlünüzle olan cinsel hayatınızı kayınvalide ile konuşabiliyosunuz,üstelik oğlunu aşağılayarak.

Yaş farkı uçurum zaten.. E adamın geçmişi karışık. Çocuğu var, aileniz bilmiyor..

Enteresan...

1. Yaslar 27 ve 45, what??
2. Oha cus, 'oglunun cinsel sorunlari var" mi dediniz? Ciddimisiniz siz?
3. Anneniz sizi su yasa kadar getirmis, ve ondan gizli sakli isler, oyle uzuluyorumki boyle ailelere. Beraber yasayin ucu bana dokunmaz ne kadar tasvip etmesemde. Beni baglamaz. Ama annenizden babanizdan bunu gizlemek? O insanlar bunu haketmiyor. Hemde hic.

Ya sözlüyken bu lafları nasıl konuşuyorsunuz kayınvalide nasıl sorabiliyor ikincisi oğlunun özeline kadar niye annesine anlatıyorsunuz iyide nerden biliyon denedinmi demedi valla birinin donlarını alır götürür birine evlenmeden bebek sorar o çok kızdığım kayınvalidem zemzemle yıkanmış bunu anladım kkda okuya okuya bence adam küsmüş senle haklı ergence geldi bana seninle kvalidenin konuşması artık olan oldu zamana bırak bekle artık mesaj falanda atma sadece bekle

Ay okurken sandalyeden dusuyordum ya bu ne ya
27 yasinda kadinsin bula bula 45 yasinda dayiyi mi buldun sozlenecek?adam cok mu zengin hayirdir?
Bir de dayinin anasina nasil soyledin cinsel problemi var oglunun diye
Oha ustune oha bir de yuh yani

45 yas cok fazla cok gencsin yol yakinken don derim. Samimiyetle soyluyorum kizma lutfen.. Bi de cinsel problemler e psikolojik ilac kullaniyomus demekki sikintilari var.. Kvde de demekki akillanmamis hala daha ne zaman cocuk yapcaksiniz diyo evlenmeden cocuk falan filan evlenmeden cok iyi dusun gencecik kizsin
Saolun en ılımlı yorumu sız yaptınız herkesim acımasızca yorumlar atıyor günah kecısıne dondum resmen

Merhaba arkadaslar araniza yeni katılıyorum.lutfen bana yardımcı olun.ılk önce kendımı tanıtayım 27 yasındayım sözlüyüm sözlüm 45 yasında basından bır evlılık gecmıs ve kayın validem bunu hıc ıstememıs evlılık dışı cocuk şahıbı olmus ve 8ay evlılık yapmıs ve ayrılmışlar .benım sorunum kayınvalıdemle sözlümle sözlenmeden aynı evde yaşama kararı aldık kayınvalıdem sonradan. Ogrendı ve halen benım aılem bılmıyor.gecen kadınlar gününde kayınvalıdemın ve annemın kadınlar gununu kutladım kayınvalıdem ne Zaman cocuk yapıyorsunuz dedı bende evlenmeden olmayacagını ve oglunun cınsel problemlerı oldugunu soledım kullandığı pıskolojık ılaçlardan dolayı sen doktora gıttın mı dedı bende bende bır sıkıntı olmadığı sadece çocuğundan kaynaklandıgını soledım oda bana çocuğunun muskalık hacılık hocalık bır sorunu olabılecegını soledı bende oğlunununda benımde bole seylere ınancımız olmadıgı soledım telefonu kapatacağımız Zaman oğluna konuşmamızı anlatayım mı anlatmayım mı dıe bana sordu bende sız bılırsınz dedım olanı soledım sıze kalmış dedım.2 gün sonra sözlüm benı aradı neden anneme bole özel seylerı anlattığımı sordu kızdı.bı annemle konuştun ortalıgı bırbırıne kattın dedı ve telı kapttı dünden berı benle kus ne yapmam lazım yardım edın
Adam haklı okurken ben burdan yuh dedim.

Ay okurken sandalyeden dusuyordum ya bu ne ya
27 yasinda kadinsin bula bula 45 yasinda dayiyi mi buldun sozlenecek?adam cok mu zengin hayirdir?
Bir de dayinin anasina nasil soyledin cinsel problemi var oglunun diye
Oha ustune oha bir de yuh yani
Ben mutfaktaki sandalyeye emniyet kemeri yaptım bu yüzden tavsiye ederim:KK70:

Back
X