• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide krizi

Merhaba arkadaslar araniza yeni katılıyorum.lutfen bana yardımcı olun.ılk önce kendımı tanıtayım 27 yasındayım sözlüyüm sözlüm 45 yasında basından bır evlılık gecmıs ve kayın validem bunu hıc ıstememıs evlılık dışı cocuk şahıbı olmus ve 8ay evlılık yapmıs ve ayrılmışlar .benım sorunum kayınvalıdemle sözlümle sözlenmeden aynı evde yaşama kararı aldık kayınvalıdem sonradan. Ogrendı ve halen benım aılem bılmıyor.gecen kadınlar gününde kayınvalıdemın ve annemın kadınlar gununu kutladım kayınvalıdem ne Zaman cocuk yapıyorsunuz dedı bende evlenmeden olmayacagını ve oglunun cınsel problemlerı oldugunu soledım kullandığı pıskolojık ılaçlardan dolayı sen doktora gıttın mı dedı bende bende bır sıkıntı olmadığı sadece çocuğundan kaynaklandıgını soledım oda bana çocuğunun muskalık hacılık hocalık bır sorunu olabılecegını soledı bende oğlunununda benımde bole seylere ınancımız olmadıgı soledım telefonu kapatacağımız Zaman oğluna konuşmamızı anlatayım mı anlatmayım mı dıe bana sordu bende sız bılırsınz dedım olanı soledım sıze kalmış dedım.2 gün sonra sözlüm benı aradı neden anneme bole özel seylerı anlattığımı sordu kızdı.bı annemle konuştun ortalıgı bırbırıne kattın dedı ve telı kapttı dünden berı benle kus ne yapmam lazım yardım edın
nasipse olur demen yeterliydi. bende sorun yok ama oğlunuzda olabilir demen büyük terbiyesizlik

Aılem cocugu oldugunu bılmıyor zaten
Ne yapacaksınız evlenince çocuğu cami avulusuna mı bırakacaksınız?
Kazık kadar kadın utanmıyor musun, ikili ilişkinizde yeri olmayan bir kadına, oğlunun pipisi kalkmıyor demeye? El insaf yahu.
Fake misin, değil misin bilmiyorum. Ama değilsen adam haklı. Benim sevgilim anama kızınız yatakta çok kötü dese o adamı yırtarım.
Azıcık dilinizi lafınızı sözünüzü bilin yahu. Bu ne lakayıtlıktır.
Zamanı gelince olur de geç ne hikaye yazıyorsun

27 yasında insansiniz ve sozlunuzle olan ozelinizi kayinvalidenize anlatmamaniz gerektiğini akıl edemiyorsunuz. Ailenize beraber yaşadığınızi ve sozlunuzun çocuğu olduğunu söylemiyorsunuz. Ben iliskinizi ve geleceğinizi çok sağlam goremedim kusura bakmayın. Sevgi dediginiz şey evlilik için yeterli değil ne yazıkki. Ya da ailenizle olan bağlarımız çok zayıf bu kadar kopuk yaşadığınıza gore.

Son düzenleme:
Bazı insanlar ben her geçen gün daha da şaşırtıyor bu gerçekse ayrı bir olay gerçek değilse nasıl bir zekanın hayal ürünü kafamda deli sorular.

Kv, oğlunun diğer kızdan evlilik dışı çocuğu var diye kızı kabul etmiyo, ama sizin evlilik dışı ilişkinizi destekliyor, bir de bebe soruyor... Hadi buraya kadar ağız arıyor diyelim.

Sonra bi de sen müstakbel kvye diyorsun oğlunun şeyi şey olmuyo,
kvde oğlunu arayıp bu konuşmayı aktarıyo yardımcı olmak amacıyla... Ne diyo? Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm filan mı diyo?

Bu nedir? Şaka mı?

Yalnız başlık kv krizi yerine, ""densiz gelin ve centilmen kayınvalide"" olaydı daha yerinde olurdu!
En azından kadın duyduklarını bunu oğluma söyleyim mi diye sormuş :)))

Back
X