Yine böyle bi muhabbette aynen öyle dedim. Ay kurban olsunlar benim kuzuma. Şok oldumDaha ikisi de bebek ve kuzenler. Adı üstünde espiri. Kv çok ama çok abartmış. Siz de keşke deseydiniz "ben oğlumu kimseye vermem" :) :) :) Sizi küçük veya büyük görmesiyle ilgili değil bence, asıl mesele kafasında yıllar sonranın senaryosunu kurması...
Bu miras konusunda gayet net konuştum ama genel tavrıyla ilgili konuşmadım konuşamadım. Eşi vefat ettikten sonra fazla duygusallaştı incitmekte istemiyorum. GaripsiyorumGerçekten çok enteresan bir durummuş
Sinir bozucu da
Bir nevi duygusal şiddet
Hiç açık açık konuştunuz mu?
Eltimle paylaştım . Herkes kazanıyor kendine çoluğuna çocuğuna yani.kvde söylüyorum anlatamıyorum heralde . Aslında kardeşim bikaç denk geldi tavırların gayet net dedi ama kadın bildiğini okuyorSiz durumunuzdan mutlu olduğunuzu, milletin nesi var nesi yok ilgilenmediğinizi her fırsatta dile getirin çekinmeyin tepenize çıkar.
Daha iki kücük cocuk icin ilerde böyle olur deyip hayal kurmasi ve buna üzülmesi enterasan gercekten.. Size onlardan daha degisik davranmasinin öncelikli sebebi kesinlikle esin mesela benim kayinvalidem büyük oglunu daha cok sever ve esimi daha basit görür ve diger ogluna ve gelinine davranisi baskadir bizi daha hafife alarak davranir cünkü oglunu hafife aliyor senle alakasida olabilir ama ilk sebeb esine baktigi gözz cnm..
Yok öyle bişey.Kuzenler mi evlenecek? Anlamadım ben. Bir tek ben mi buraya takıldım?
Kaynim şirkette yönetici. Hepimiz lisans mezunuyuz. İmkanların fazlalığından eltim çalışmıyor.meczuyu bende tam anlamadım. Anladığım tek şey bizi küçükgörüyor bu hatun. Konuyu Nasıl Oralar getirip duygusala bağladıysaAma bu garip bir şey
Hani o ler zengin de değil onların kızı olur sizinki okumaz
Onların annesi Prof falan mı yani eltin
Ne bileyim eltinin maddi durumu benden iyidir belki ya da bizimki onlardan ama okuma ile bunun ilişkisi ne
Eşinizin ya da sizin eğitim durumunuzu mu beğenmiyor Kv de
Oğlu onun sırdaşı. Bütün derdini benim eşime anlatır. Arar rahat 1 saat konuşurlar. Bağımlılık yapmış resmenDaha iki kücük cocuk icin ilerde böyle olur deyip hayal kurmasi ve buna üzülmesi enterasan gercekten.. Size onlardan daha degisik davranmasinin öncelikli sebebi kesinlikle esin mesela benim kayinvalidem büyük oglunu daha cok sever ve esimi daha basit görür ve diger ogluna ve gelinine davranisi baskadir bizi daha hafife alarak davranir cünkü oglunu hafife aliyor senle alakasida olabilir ama ilk sebeb esine baktigi gözz cnm..
Tamda dedigin gibi cnm esim maddi olarak ailesine bakiyor ama büyük oguldan 5kurus fayda yok ama sor bakalim kayinvalidenin yaninda kiymetli olan kim BÜYÜK OGUL ve bunu herkes biliyor ve söylüyor cevreden niye böyle yapiyor diye ama benim salak kocamda öyle bir vicdan varki ben Allah icin bakiyorum diyor ama artik oda yavas yavas gördü simdi bu durumu degistirmeye calisiyor bakalim napicak zaten dahada degistirmesin bosanicam daha fazla cekemem böyle öbür gelin kiymetli ben esimle beraber bu duruma katlaniyorum ama degerim digerine göre azFeodal toplum düzeninde o büyük oğullar hep kıymetlidir
Her türlü kazığı yerler yine de oğluş der peşinde dolanırlar
Küçük oğlanlara da sen en küçüksün
Şımartılmışsın der millet ama aksine şamar oğlanına dönmüştür o zavallılar
Kv. beynindeki tahtalar firar herhalde bana öyle geldi..
Zavallı eşimFeodal toplum düzeninde o büyük oğullar hep kıymetlidir
Her türlü kazığı yerler yine de oğluş der peşinde dolanırlar
Küçük oğlanlara da sen en küçüksün
Şımartılmışsın der millet ama aksine şamar oğlanına dönmüştür o zavallılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?