Kayınvalide melekmisin nesin sen

SUHAN

surgeon
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
33.185
39.289
798
slm herkese..
Eşim ailenin en küçük oğlu.. Annesinin gülü çiçeği . Kayın validem çevreye ve kendisine göre bir melek. Bana göre fazla yapmacık.
Çok patavatsızlık yapıyor. Arada gereken cevabı veriyorum. Annem saygını bozma yüzüne açma diyor . aynı ortamda kadın bize daha bir garip davranıyor. Evine gittiğimizde yemek konusunda özentisiz sıradanama onlara gelince inanılmaz sofralar kuruluyor. Eşimden kaynaklı bi durumum yoksa ben fazlamı yüz verdimki ay bilemedim

Son düzenleme:
Daha ikisi de bebek ve kuzenler. Adı üstünde espiri. Kv çok ama çok abartmış. Siz de keşke deseydiniz "ben oğlumu kimseye vermem" :) :) :) Sizi küçük veya büyük görmesiyle ilgili değil bence, asıl mesele kafasında yıllar sonranın senaryosunu kurması...

Gerçekten çok enteresan bir durummuş
Sinir bozucu da
Bir nevi duygusal şiddet
Hiç açık açık konuştunuz mu?

Yine böyle bi muhabbette aynen öyle dedim. Ay kurban olsunlar benim kuzuma. Şok oldum

Siz durumunuzdan mutlu olduğunuzu, milletin nesi var nesi yok ilgilenmediğinizi her fırsatta dile getirin çekinmeyin tepenize çıkar.

Daha iki kücük cocuk icin ilerde böyle olur deyip hayal kurmasi ve buna üzülmesi enterasan gercekten.. Size onlardan daha degisik davranmasinin öncelikli sebebi kesinlikle esin mesela benim kayinvalidem büyük oglunu daha cok sever ve esimi daha basit görür ve diger ogluna ve gelinine davranisi baskadir bizi daha hafife alarak davranir cünkü oglunu hafife aliyor senle alakasida olabilir ama ilk sebeb esine baktigi gözz cnm..

Gerçekten çok enteresan bir durummuş
Sinir bozucu da
Bir nevi duygusal şiddet
Hiç açık açık konuştunuz mu?
Bu miras konusunda gayet net konuştum ama genel tavrıyla ilgili konuşmadım konuşamadım. Eşi vefat ettikten sonra fazla duygusallaştı incitmekte istemiyorum. Garipsiyorum

Ama bu garip bir şey

Hani onlar zengin de demiyor onların kızı okur sizinki okumaz

Onların annesi Prof falan mı yani eltin

Ne bileyim eltinin maddi durumu benden iyidir belki ya da bizimki onlardan ama okuma ile bunun ilişkisi ne

Eşinizin ya da sizin eğitim durumunuzu mu beğenmiyor Kv de

Siz durumunuzdan mutlu olduğunuzu, milletin nesi var nesi yok ilgilenmediğinizi her fırsatta dile getirin çekinmeyin tepenize çıkar.
Eltimle paylaştım . Herkes kazanıyor kendine çoluğuna çocuğuna yani.kvde söylüyorum anlatamıyorum heralde . Aslında kardeşim bikaç denk geldi tavırların gayet net dedi ama kadın bildiğini okuyor

Feodal toplum düzeninde o büyük oğullar hep kıymetlidir

Her türlü kazığı yerler yine de oğluş der peşinde dolanırlar

Küçük oğlanlara da sen en küçüksün
Şımartılmışsın der millet ama aksine şamar oğlanına dönmüştür o zavallılar

Bı annenın byle seyler yapmasını aklım almıyr buyuk cahılıık anlattgnıza gre evet turkıye ortlmsının ustundesınız genc bı cıft cıft maas ustelık evınız varmıs daha ne olacaktı pardn mıllet asgarı ucretle gecınıyr aman hıc kafana takma

Bence kötü niyeti yok sadece diğerlerinden aşağıda gördüğü için evladına üzülüyo olabilir evet bu şekilde yansıtması rahatsız edici ama kötü niyetli değil

Kaynim şirkette yönetici. Hepimiz lisans mezunuyuz. İmkanların fazlalığından eltim çalışmıyor.meczuyu bende tam anlamadım. Anladığım tek şey bizi küçükgörüyor bu hatun. Konuyu Nasıl Oralar getirip duygusala bağladıysa

Oğlu onun sırdaşı. Bütün derdini benim eşime anlatır. Arar rahat 1 saat konuşurlar. Bağımlılık yapmış resmen

Tamda dedigin gibi cnm esim maddi olarak ailesine bakiyor ama büyük oguldan 5kurus fayda yok ama sor bakalim kayinvalidenin yaninda kiymetli olan kim BÜYÜK OGUL ve bunu herkes biliyor ve söylüyor cevreden niye böyle yapiyor diye ama benim salak kocamda öyle bir vicdan varki ben Allah icin bakiyorum diyor ama artik oda yavas yavas gördü simdi bu durumu degistirmeye calisiyor bakalim napicak zaten dahada degistirmesin bosanicam daha fazla cekemem böyle öbür gelin kiymetli ben esimle beraber bu duruma katlaniyorum ama degerim digerine göre az

Zavallı eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…