Kayınvalide melekmisin nesin sen

endişe etme anne ben yabancı gelin istiyorum de sende gelecek sefere.. her açıdan ağızları kapanmış olur.. bir de sana arkadaş tavsiyesi böyle şakalara çok sert çık, çocukların yanında da yaparlar biraz büyüyünce ters olur..

Aslinda Boyle seyler ters zaten onlarada bizede bebegin ilk dogdugunda yapilan bos beles geyik.kardes gibiler neticede.

Iste garip olan bu. Neden onlarin kizi okuyor adam oluyordu benim oglum okuyamiyor

"Onlar sizden daha iyi durumda, şimdi kendinizi onlarla bir tutmaya kalkmayın sakın, siz kimsiniz ki, onlar zengin, kızları size mi kaldı, büyüdüğünde oğlunuzun yüzüne bakmaz."
Aslında vermek istediği mesaj bu....
Yoksa gerçekten çok saçma yani ne malum kimin ne olacağı, kundaktaki bebeklerden bahsediliyor.
Bir daha konusu açılınca bence bel altı vurun, benim oğlum akraba kızı almaz zaten deyin...

Ay kv lerin geneli böyle , ruh hastasi eder bunlar insani ya umursama konussun kendi kendine

Ben burda ne kadar alakali bulursunuz bilemiyorum ama şunları söylemek istiyorum.

Çocuk sahibi olunuyor tamam ama o çocuğun daha çocukluktan itibaren daha biraz bişeyler anlamaya başlamasından itibaren kendimize hatırlatmamız gereken bişey var. O bir birey.

Evet onu ben dünyaya getirdim. Ama o benden ayrı bir birey.
Bunu bence çocukluktan itibaren kabul etmeye çalışırsak ergenliginde, gençliğinde ve evlenme aşamasında da anneler olarak mutluluk golgeleyici olmaktan kurtulucaz.
(Anne degilim)

Daha sağlıklı evlilikler olacak. Kısacası çok sevip baglanmayacagiz.

Bu kelimeyi kullanmamak icin kendimi zor tuttum ama sanirim fazlaca 'yalaka '
Aynı benim kayınvalidem.. Geçen kayınpederin amcasının torunu köyün zenginlerinden kız kaçırmış kaynanamın ağzında evden karşı tepeleri gösteriyo ordaki cevizler o kızların şu kadar tarlalatı var minibüsleri var.. O saç boyamıyo ne güzel falan filan.. Bende herşey mal mülk mü dedim.. Eltiminde babasının hayvanları var onun babası x ağa ben memur kızıyım.. Eltimle akrabalar kayınvalidem oğlunun aklına girdi 19 yaşında kız kaçırttı eltim 17 idi.. Düşün yani mal gözlüğü..

Sizi benimsemiş sanirim.Ev ahalisi olarak görüyor belli.Hani sizi de özenerek misafir etmesi gerekirken sizin kendi ev esrafina ait olduğunuzu mu düşünüyor acaba?Belki de art niyet yok ama insan tabiki bu kadar müdahale istemez hayatına.Sanki küçük oğluna ve tabii gelinine halâ hayat dersi vermek zorunda hissediyor. Koruyucu falan modunda ama artik siz de yetişkinler siniz canim bari güzel bir dille anlatan.

Nolur üzülmeyin kendinize ederseniz. Bidaha buna benzer bi laf ederse siz ne demek istiyosunuz deyin. Tabii sakın azarlamayın sadece sorun, zaten edep yoksunu değilse cevapsız kalacaktır. Ama bence yutmayın bu sözleri çünkü şimdiden başladıysa bunun böyle devamı gelecektir. Bir anımı hatırlattı bana, iç burkan bir hatıra..
Yıllar yıllar önce, güç bela hatırlıyorum, kadının biri yiğeniyle torununu kıyaslıyor. Torununu oğlunun maddi durumdan ötürü yüksek görüyor ya: 'benim torunum patron olacakmış büyüyünce sen de ona işçi mi olacaksın yiğeniim' diyor yiğenine, herkesin içinde. Bu çocuklar da benden büyüktü yani, ben hatırlıyosam onlar muhakkak hatırlıyordur. Sonuç ne mi oldu? Bu laftan sonra çok geçmedi oğlunun işleri bozuldu,ama ne bozulmak hala borç ödüyorlar, çocukların şu an ikisi de evli mutlu çocuklu, maddi durumları eşit. Yani bu işler parayla pulla olmuyor, yarın hepimizin ne halde olacağını biz bilemeyiz.
Neyse konuya dönecek olursam canınızı sıkmayın bu oğlunuzla alakalı bi durum değil, kayınvalidenizin kafa yapısıyla alakalı.

Son düzenleme:
Kayınvalidenize diyecek laf bulamadım gerçekten yaptığı saçmalığın daniskası!
Bizim oğlumuz sizin kızınız derken ikiside kendi torunu değil mi yahu! Bizim sizin muhabbeti nedir? Bu bir
İkincisi siz kardeş çocuklarına gelin damat diye espiri mi yapıyorsunuz?Bizde öyle şeyin espirisi dahi olmaz..Bana çok ama çok garip geldi.Akraba evliliğine sıcak bakıyorsunuz sanırım

Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama patavatsız bence.
Yaşı ile alakalı olabilir bu gelecek günleri şimdiden kafaya takma durumu zira belli bir yaştan sonra tuhaf psikolojilere bürünebiliyor büyüklerimiz.
Yapmanız gereken basit. Biz durumumuzdan memnunuz,genciz, çalışıyoruz,kazanıyoruz,ilerde kimin ne olacağı belli olmaz diyip geçmek, harcama konusuna zaten müdahale ettirmeyin zira evinizi almışsınız,iki kişi çalışıp kendi yağınızda kavruluyorsunuz,abartsanızda kimseye zararı olmaz sizden başka,aynı şekilde harcamasanızda size faydası,sizde elinizdekini avucunuzdakini saçıp kimseden borç istemediğinize göre,kimseyi ilgilendirmez bu durum
Bizde aileler karışmaz ,iki taraftan da birşey söyleyen olursa cevabını veririm zira harcıyorsam kendi hesabımı bilerek harcıyorum,kimseden bir beklentim olmuyor,dolayısı ile kimseyi ilgilendirmez.

o saç boyamıyo ne güzel

bu yorumda kendimemi pay çıkarayım kvalideyemi.tam anlayamadım.

Bencede şaka bile olsa yapmayın siz şaka yapıyorsunuz kv niz hayaller kuruyor yanlış anlamadıysam
aslında biranda gelişen bi espiriydi.güldük geçti gitti.kv farklı boyutlara taşımış olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…