Kayınvalide melekmisin nesin sen

Oğlu onun sırdaşı. Bütün derdini benim eşime anlatır. Arar rahat 1 saat konuşurlar. Bağımlılık yapmış resmen
Kaynanan ozaman benimkine göre tam tersi demekki senin kocani daha cok seviyor galiba o yüzden böyle davraniyor cnm..

Kesinlikle bende cahillik olarak görüyorum. Dişimizle tırnağımızla yaptık. Herkes aynı olmak zorunda değil.

Bence kötü niyeti yok sadece diğerlerinden aşağıda gördüğü için evladına üzülüyo olabilir evet bu şekilde yansıtması rahatsız edici ama kötü niyetli değil
Gözünü para bürümüş aklı fikri yatırım birikim . herkesin kazancı farklı. Saçma değilmi

Kaynanan ozaman benimkine göre tam tersi demekki senin kocani daha cok seviyor galiba o yüzden böyle davraniyor cnm..
Ama insan sevdiğini daha çok önemsemezmi,kırmamak için daha dikkatli davranmazmış .daha çok özenmezmi bazışeylerde

Kayinvalidenin ruh durumuna bir sey soylemek istemiyorum, Allah sifasini versin... Bende de bir ornegi var onun.

Yalniz şu tarla olayinda fikrimi soylemek istiyorum.

O tarlanin satilma ya da ustune verilme gunu geldiğinde hepsi hakkini alir, siz ne durumda olursaniz olun gunahlarini birakmazlar. Eminim.

Annen hakli yuz goz olma konussun dursun bosveeer

Yani bu espriler hep yapılır ciddiye alınacak bişi yok kii.. ilerde aenin oğlun dönen sandalyede bir zamanlar küçük altı bezli bir oğlan vardı. . Küçük gördünüz aşağıladınız şimdi ben almıyorum sizin kızınızı..

Ama insan sevdiğini daha çok önemsemezmi,kırmamak için daha çok özenmezmi daha çok özenmezmi bazışeylerde
Aslinda öyle mesela sofra örnegini vermissin size daha cok özenerek daha güzel sofralar hazirlamasi lazim ama sanirim bu sundan kaynaklaniyor digerleriyle arasinda biraz sinir varsa senin esinlede böyle bir sinir yoksa yakin görüyorsa bundan özenmiyordur diye düsünüyorum ama maddi konularda felan mesela esini daha ön planda tutarak düsünüyor

Cok dusunceliymis masallah. Sen birdaha mevzusu acildigi zaman "annecim o zamana kim ole kim kala.fazla dusunme sen bunlari tansiyonun falan firlar mazallah " de anlar o ne demek istedigini

Bende öyle düşünüyorum zaten. Umrumda değil zaten . Çok örneğini gördüm

Cok dusunceliymis masallah. Sen birdaha mevzusu acildigi zaman "annecim o zamana kim ole kim kala.fazla dusunme sen bunlari tansiyonun falan firlar mazallah " de anlar o ne demek istedigini
Bendeki safliga bakki ne sanmisim .

Kv laf sokuyor canım...
Klasik kv işte...Melek görünüp alttan ittiriverenlerden. durumunuz gerçekten kötü acınacak halde olsa öyle bir şey demezdi...
Biri gerçekten çirkinse ona kimsenin çirkin dememesi gibi bir şey bu.
Seni kıskandırmaya fesatlandırmaya çalışıyor..
Tarla satılınca da herkes hakkına düşeni alır siz aç sefil de olsanız...
Veririm falan deyip sizden laf arıyor bakalım ne diyecek diye...
Gerçekten durumunuza acısa asla böyle şeyler konuşmaz.

Çok saçma mal dediğin nedir ki bir bakmışsın yok oluvermiş.. Hem nerden biliyormuş çocuğunuzun ilerde okumuş kariyer sahibi olup biryerlere gelmeyeceği ne malum..

Esimle aralarinda evet bi sinir yok. Bende fazla samimi davrandim sanirim zaman indi Ondan. Annemlerle fazla gorusmezler. Suan yazlikta. Babamlarla oraya gittik. Kaynimda ordaydi. Yemek yetiz sanki o misafirmiste babamlar siradan gibi habire onu memnun etmeye calisiyorlar. Sundanda ye, sunu da ye, bunu senin icin yaptikta falan. Babam gitmiyordum seni kirmadim gittim dedi dahada gitmem dedi genel tavirlarindan dolayi

Senin kayınvaliden tam bir çanak yalayıcıymış afedersin ama para mal mülkü olan için öl deseler ölecek galiba..

Kuzenler, üstelik amca çocukları!
Şakasının dahi yapılmasına nasıl izin verirsiniz, ben buna takıldım gerisini okuyamadım bile.
Abartilacak bisey degil kardes onlar zaten. Gerisinide okuyun Rica ederim.

Valla gozumde ne mallari ne mulkleri. Hepsi onlarin olsun. Esimden saraylar istemiyorumki boyle Dertleniyor kendince. Tuhafima gidiyor.

Çok saçma mal dediğin nedir ki bir bakmışsın yok oluvermiş.. Hem nerden biliyormuş çocuğunuzun ilerde okumuş kariyer sahibi olup biryerlere gelmeyeceği ne malum..
Iste garip olan bu. Neden onlarin kizi okuyor adam oluyordu benim oglum okuyamiyor

Hayret bisey yaa babanlar misafir o oglunu memmun etmenin pesinde ne kiymetliymis,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…