Kayınvalide neden kizini cok tutar???

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Mesela kizini yalniz birakmiyor bi yere gittiğinde kizini da alip götürüyor. Beni saymiyor bile..ben geliniyim ama kizi gibi sever fakat onu tuttugu icin beni kizi gibi sevdiği hissedemiyorum:) Kayinvalideler neden kizini çok tutar ya cvbini alabilirmiyim
Şimdiden tesekkurler..:)

Gelini tutmuyor ki tuttuğu görmedim kizi gelince tutuyor... Kocamada dedim Kaynanam kuzini çok tutuyor diye oda evlat o diyor eee ben evlat degilmiyim :)

Gelini tutmuyor ki tuttuğu görmedim kizi gelince tutuyor... Kocamada dedim Kaynanam kuzini çok tutuyor diye oda evlat o diyor eee ben evlat degilmiyim :)
Seni de kendi annen tutar. Annen gelini sevse seni itse hoşuna gider mi? ör: kızı dönülmez bi hata da yapsa o evladıdır vazgeçmez, ama sen yap senden kötüsü olmaz. Kan bağı yok normal değil mi yani

Bütün Kaynanalar kizim var diye gelini umursamazlar.. Kizi olmasa gelinleri kizi gibi çok sever. Ben hep iyi davraniyorum kaynanama. herşey karsilikli..

benımkı de önceden kızını tutardı
allahın sopası olmadıgından ötürü gördü gününü ve görüyor da...
şuan tek favorısı benım pek yüz vermıyorum hatta

sevıyorum sistemın adaletını yaa
hiçbir şeyi geri çevirmiyor

hem benı sevse ne olur, sevmese ne olur. onun sevgisine ihtiyacım yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…