Kayınvalide neden kizini cok tutar???

bence kıskanmana bile gerek yok ilerde bizlerde oyle olucaz. sen kayınvalideni annenden cok sevebilir misin?
iste seninkide buna benzer bişey..

Benim annem damadını tutar. Böyle açık açık kendi kızını / oğlunu tutanlar bence görgüsüz.
Bunu şuna benzetiyorum : Bir arkadaşım aynı yaşta kızlarımız yanyanayken " ay benim kızım çok güzel, sarı çok yakisiyor" vs tarzı konuşur ortamdayken. Ben de tam tersi diğer çocuklara iltifat ederim, kendiminkinin hakkında asla övgü sözcükleri kullanmam. Ayni sekilde kendimi de ovmem mesela. Bu da o hesap.

e kendi kanından canından doğurduğu kızı da ondan?
senin annen seni mi tutar gelinini mi yani düşün..

adı üzerinde onun kızı

gelinler nasıl kv desinin yaptıklarını büyütüp aynı şeyi annesi yapsa yok sayıp annesini kayırıyorsa

kv lerinde böyle davranması normal

Benim kvde kizini da beni de tutmaz. Varsa yoksa kocasi. Ama kiziyla cok ilgilensin isterdim. Beni rahat biraksin da naparsa yapsin.

Kızı olduğu için olabilir mi? Herhalde kızı ile ayni kefeye konmayı beklemiyorsuuz herhalde.

Bir kiz annesi olarak açık ve net soyleyeyim, dunyadaki kimse kizimla kendini kiyaslayamaz, kimse onun kadar degerli olamaz, onun tirnagina dunyayi degismem, iyi ki oglum yok gelinim kendini kizimla kiyaslasa sinir olurdum

Eee normal degil mi?
Senin anan seni tutmuyorsa bir sorun var demektir zaten

Kendi doğurup,büyüttü aynı göremez ki görse yapmacık olur.seni de sever ama o kızı

Çünkü kızı, çünkü o doğurdu kanı canı,senin çocuğun olsa başka çocuğu ne kadar sevsen de evladın gibi olur mu

konu sahibi galiba kayınvalideni çok sevdiğin için takıldın buna,tabiki kızını daha çok tutacak,kötü davranmıyorsa sana karşı haksızlık yapmıyorsa kızını yanında istemesi çok normal,henüz çocuğun yok galiba ,olunca anlarsın,evlat herşeyden daha tatlı ve kıymetli

Sen kayinvalideni annen kadar seviyor musun?

Çünkü sen onun gelinisin kızı değilsin. Benimde kv öyle ama ben umursamam çünkü ben onun geliniyim, o da benim kvdem annem değil. Ama iyi zamanında da kötü zamanında da bu böyle olacak.

İyiki nişanlımın kız kardesi yok:)
Olsada kıskanmazdım ama heralde ya.
Çünkü benimde annemle diyalogul farklı
Her yere beraber gideriz arkadas gibiyiz
Abim evlenincede değişmez bu..
Kızıyım sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…