O kim yaMesajınızı okuyunca gözümde Koray Sargın canlandı onun mimikleriyle söyledğinizi hayal ettim :)
Daha yok.. Niye kiskaniyorum bilmiyorum kiskanmamam lazim gorumcemi. Çok tuttuğu farketsemde hic birşey demiyorum demem de. Gucendircek laf de etmedim. Anliyorum sadece:)Senin çocuğun var mı?
Ahh o kızlar yok mu o kızlaaar. Ortadan kaldıralım bence, kaynana hep bizi hep bizi sevsin.Bütün Kaynanalar kizim var diye gelini umursamazlar.. Kizi olmasa gelinleri kizi gibi çok sever. Ben hep iyi davraniyorum kaynanama. herşey karsilikli..
Haa işte bu sorunun cevabını çocuğun olunca kendin daha iyi verirsin.Daha yok.. Niye kiskaniyorum bilmiyorum kiskanmamam lazim gorumcemi. Çok tuttuğu farketsemde hic birşey demiyorum demem de. Gucendircek laf de etmedim. Anliyorum sadece:)
Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Mesela kizini yalniz birakmiyor bi yere gittiğinde kizini da alip götürüyor. Beni saymiyor bile..ben geliniyim ama kizi gibi sever fakat onu tuttugu icin beni kizi gibi sevdiği hissedemiyorum:) Kayinvalideler neden kizini çok tutar ya cvbini alabilirmiyim
Şimdiden tesekkurler..:)
Boşuna kiskaniyorum ben. Aslında kiskanmamam lazim banane tutarsa tutsun demem lazimmAhh o kızlar yok mu o kızlaaar. Ortadan kaldıralım bence, kaynana hep bizi hep bizi sevsin.
Banane yaa, kayınvalidem beni sevse ne olur sevmese ne olur. Bana olan saygısı önemlidir, sevmek zorunda değil sonuçta.
Sizin düşünceniz daha farklı.
Şimdi bizim gelin annem beni seviyor diye kıskanacak, bak hele :)
Elbet seviyordur sizi ama kızı gibi değil, kıskanmayın lütfen, saçma çünkü.
Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Mesela kizini yalniz birakmiyor bi yere gittiğinde kizini da alip götürüyor. Beni saymiyor bile..ben geliniyim ama kizi gibi sever fakat onu tuttugu icin beni kizi gibi sevdiği hissedemiyorum:) Kayinvalideler neden kizini çok tutar ya cvbini alabilirmiyim
Tutuyor zaten iki tane aslan gibi oğulları olduğu için damadini hic tutmadi benim annem:) Kaynanam da öyle. Oğlunu tutar beni tutmaz:)seninde annen seni tutar..
Gördüklerinden dolayı anliycam kizimi tutarim en azından hepsi bu kadarevladınız olunca anlarsınız
hey maşallah kaynanasını bu kadar sevip özbeöz kızından kıskananı da mı görecekti bu gözlerim bu forumda.. allahım bozmasın inşallah..Kotu davranmiyor cok sukur ama kiskaniyorum gorumcemi ya:)
E cunku kizi. Kendi parcasi, Dogurdugu, buyuttugu. Bunda ne problem varki? Sen kayinvalideni annen gibi sevebilir misin? Mumkun degil...Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?