Kayınvalide neden kizini cok tutar???

Bütün Kaynanalar kizim var diye gelini umursamazlar.. Kizi olmasa gelinleri kizi gibi çok sever. Ben hep iyi davraniyorum kaynanama. herşey karsilikli..
Ahh o kızlar yok mu o kızlaaar. Ortadan kaldıralım bence, kaynana hep bizi hep bizi sevsin.
Banane yaa, kayınvalidem beni sevse ne olur sevmese ne olur. Bana olan saygısı önemlidir, sevmek zorunda değil sonuçta.
Sizin düşünceniz daha farklı.
Şimdi bizim gelin annem beni seviyor diye kıskanacak, bak hele :)
Elbet seviyordur sizi ama kızı gibi değil, kıskanmayın lütfen, saçma çünkü.

Benim annem de beni tutar. Gelini tutmaya calissade gelin yüz vermedi anneme.. Annem eşit davramiyorum diyor ama beni daha çok tutar. Gelin de kendi ailesini tutuyor. Bizimkilerde ayni tabi.. Bende kizimi tutarim ilerde o zaman:)

Daha yok.. Niye kiskaniyorum bilmiyorum kiskanmamam lazim gorumcemi. Çok tuttuğu farketsemde hic birşey demiyorum demem de. Gucendircek laf de etmedim. Anliyorum sadece:)
Haa işte bu sorunun cevabını çocuğun olunca kendin daha iyi verirsin.
Ortada dışlama yok, problem yok.
Ne diyelim kayınvalideniz ile tek derdiniz bu olsun.

Basit,
seni ne kadar sevse de sen onun evladı değilsin bi yerde elsin ..
Ama kızı canı evladı ..

Boşuna kiskaniyorum ben. Aslında kiskanmamam lazim banane tutarsa tutsun demem lazimm

evladınız olunca anlarsınız

Bende ileride oğlumu tutacam hep,düşünüyorum da gün gelecek anne ben aşık oldum diyecek ben ayılıp bayılıcam :) hayatında tek kadınken birden 2 olacak ,benden fena bi kaynana olur zannımca :)

Kendi kayınvalideme oğlum olduktan sonra hak vermedim desem yalan :)

Kotu davranmiyor cok sukur ama kiskaniyorum gorumcemi ya:)
hey maşallah kaynanasını bu kadar sevip özbeöz kızından kıskananı da mı görecekti bu gözlerim bu forumda.. allahım bozmasın inşallah..
ayrıca senin annen seni değil de damadını tutsa canın sıkılmaz mı?? aynı şey işte herkes önce evladını tutar..

Sen el kizisinda ondan

cünkü seni dogurmadi onu dogurdu :) illaki senden önce o gelio kendini bence görümcenle kiyaslama

ne güzel bak iyimis sana saten mutlu ol bunla fazlasinida bekleme :)

senin annen senle gelini bir tutarmi sen onun canindan bir parcasin

E cunku kizi. Kendi parcasi, Dogurdugu, buyuttugu. Bunda ne problem varki? Sen kayinvalideni annen gibi sevebilir misin? Mumkun degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…