Kayınvalide Okul dersi

HABERI BENIM AILEME TELEFOON ACARAK UCURTTU CANIM..
SIRF O BANA, TEK BILEZIK ICIN BILE PARAM YOK DEDI, ONUN YERINE SANA BIR YERDEN GOZTERIC AMACLI BULAYIMK SONRA SAYIBINE GERI VEREYIM DEDI VE BU ARAMIZDA SIR KALACAK DEDI, AILENE SOYLEMEYECEKSIN DEDI.
IYI NIYETIMDEN YARARLANMAK ISTEDI:) SAFIMDA:)

AMA BEN KABUL ETMEDIM....

BU YZUDEN BU DUGUNU IPTAL ETMEK ICIN, ELINDEN GELEN IFTIRAYI ATIYOR..

O.'PU BILE YAOTI:)

OYSA 8 SENEDIR YEMIN EDERIM!!!!!! OGULUNA BILLE KENDIMI TEZLIM ETMIS DEGILIMDIR!!!!

DUGUNDE ONCE KIMSEYE GUVENMEM DERDIM! IYIKIDE GUVENMEMISIM:)

AMA BEN? OLDUM:)

Ölü GELINIM ARTIK:) "Ölü "

Yuh ne ayıp.Zararın neresinden dönersen kardır.Ama nişanlının gerçekten senden yana olduğunu düşünüyorsan yoluna devam et, ama soru işareti varsa düşün derim. Evlenince her şey bambaşka oluyor. Dikkat şiddetle uyarıyorum.Bu kadından uzak dur

Yuh ne ayıp.Zararın neresinden dönersen kardır.Ama nişanlının gerçekten senden yana olduğunu düşünüyorsan yoluna devam et, ama soru işareti varsa düşün derim. Evlenince her şey bambaşka oluyor. Dikkat şiddetle uyarıyorum.Bu kadından uzak dur

ben neye guvenecegimi sasirdim:(

bana bugun, iyi terkettim, bana baka bilirmisin dedi:S

bu ne bicim soru!!!

anlayamadim, tam olarak ne istedigini....

ben? herseye rahmen aileme rezil oldugum halde, hala o diye tuturdugum adam ne demek istedi?

sana anlatsam uvey kayinvalidemin ne dediklerini inanamazsin! ben bile sarhos oldum! bir bilezik param bile yok diyen benim paralarima goz dikmis!

suan aslinda nisanlimi bile istemiyorum...... zadece bu cirkin dunyadan.......................................................

birde nisanlim soyle dedi, seninle evlendikden sonra sana eskisi gibi davrana bilirmiyim bilmiyorum dedi.......:)

ben neye guvenecegimi sasirdim:(

bana bugun, iyi terkettim, bana baka bilirmisin dedi:S

bu ne bicim soru!!!

anlayamadim, tam olarak ne istedigini....

ben? herseye rahmen aileme rezil oldugum halde, hala o diye tuturdugum adam ne demek istedi?

sana anlatsam uvey kayinvalidemin ne dediklerini inanamazsin! ben bile sarhos oldum! bir bilezik param bile yok diyen benim paralarima goz dikmis!

suan aslinda nisanlimi bile istemiyorum...... zadece bu cirkin dunyadan.......................................................

birde nisanlim soyle dedi, seninle evlendikden sonra sana eskisi gibi davrana bilirmiyim bilmiyorum dedi.......:)

Valla böyle şeylere göz göre göre karışılmaz ama bunlardan sana hayır gelmez.Benden söylemesi.Bırak yoluna bak.Kaç yaşındasın?

Valla böyle şeylere göz göre göre karışılmaz ama bunlardan sana hayır gelmez.Benden söylemesi.Bırak yoluna bak.Kaç yaşındasın?
Hayır diyemedim icin, sonunda olacaklara şeytan beni dürtüyor...:)
herkezden çok kendine bir ceza kez diyor... O bana böyle birsey yaparsa.... Hiç düşünmeden.....
suan İnan o ruh hastası beni parmağiyla resmen oynatıyor..,
vazgecemiyorum... 8 sene beklediğim erkek seni seviyorum diyor ama lafı nerden nereye getirerek...

Ben kendimden baskasına guvenemiyorum, ne kadar ailem yanımda görünmeye çalışsada.
Elimi, b***z*** ke***** var....

Öyle bir pisliğe beni soktukları...

Hakimi hiç kimseye (ailem) disinda helal etmiyorum!!!! Hele o şeytana hiç!

Hayır diyemedim icin, sonunda olacaklara şeytan beni dürtüyor...:)
herkezden çok kendine bir ceza kez diyor... O bana böyle birsey yaparsa.... Hiç düşünmeden.....
suan İnan o ruh hastası beni parmağiyla resmen oynatıyor..,
vazgecemiyorum... 8 sene beklediğim erkek seni seviyorum diyor ama lafı nerden nereye getirerek...

Ben kendimden baskasına guvenemiyorum, ne kadar ailem yanımda görünmeye çalışsada.
Elimi, b***z*** ke***** var....

Öyle bir pisliğe beni soktukları...

Hakimi hiç kimseye (ailem) disinda helal etmiyorum!!!! Hele o şeytana hiç!
Kaç yaşındasın?

Valla sen bilirsin, arada sevgi var anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun
yardim edermi?

8 sene bu adamla birlikdeyim sirf ufey annesi istemiyor takilar icin diye nasil sile bilirim??

ya o da bu pisliklerle basdan beri, is birliginde

demek istedigim.. insanlar cok kotu:) herkezi kendim gibi visdanli ve iyi sandim....

nasil kurban oluyoruz:) ben bugun bu olanlara inanamiyorum...:)

eyer benim nisanlim bana yanlis yaparsa, hic dusunmeden belki kendimi oldurur belkide tam terzi hayata getiririm..:)

ama anlamadigim, insanlar nasil haksiz yere birine iftira atar? bu kayinvalide hangisi oluyor? istenmeyen gelinmi yoksa kiskanilanmi? ben hangisi oluyorum???? hepsimi?

bu benimle ilgili olan bir sey oldugunu sanmiyorum, kendisi ile , ilgili olan bir sey!!!

ama benim gelecegime golge dusuren bir sey...:)

Ne dedim:)

Hakimi helal etmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galiba bu 8 sene bekledigim erkek uvey annesinden cok korkan bir pisirik:(

olseydimde, gromeseydim bunlari;)

operacım biliyorum çok kırgınsın ve o kadarda sinirli. seni iyi anlıyorum bende çok yaşadım ve hala yaşıyorum. evlenince bitecekmi sanıyorsun hayır her zaman tekrarlanacak bunlar. benim eşim baştan beni tercih etti ezdirmemeye çalıştı ama maalesef hiç çeneleri durmadı. bana aileme hakaretler iftiralar neler neler. anneannesi bile ailemin hacca gidişini eşime bağladı sanki eşim verdi parasını. yan bunlar bitmek tükenmek bilmiyor iyide olsan kötüsün bu durumda. ben ay kayınvalideme bakltım evini dip köşe temizledim beli kırıldıydı o zaman ayaklanınca bizi evden kovdu düşn artık size ihtiyacım kalmadı artık dedi resmen. yol yakınken bırak ne sen üzül nede ailen üzülsün. bu hayata bir defa geliniliyor unutma...

operacım biliyorum çok kırgınsın ve o kadarda sinirli. seni iyi anlıyorum bende çok yaşadım ve hala yaşıyorum. evlenince bitecekmi sanıyorsun hayır her zaman tekrarlanacak bunlar. benim eşim baştan beni tercih etti ezdirmemeye çalıştı ama maalesef hiç çeneleri durmadı. bana aileme hakaretler iftiralar neler neler. anneannesi bile ailemin hacca gidişini eşime bağladı sanki eşim verdi parasını. yan bunlar bitmek tükenmek bilmiyor iyide olsan kötüsün bu durumda. ben ay kayınvalideme bakltım evini dip köşe temizledim beli kırıldıydı o zaman ayaklanınca bizi evden kovdu düşn artık size ihtiyacım kalmadı artık dedi resmen. yol yakınken bırak ne sen üzül nede ailen üzülsün. bu hayata bir defa geliniliyor unutma...
Herşeye rağmen ailem bitti artık bu is dedikleri halde..
odama gelip tamam, arkandayiz, kararın ne olursa olsun dediği halde. Annesinin bur ruh hastası olmazsına sığınıyor bu yüzden bir gün görüşürüm, ikna ederim bahanelerinden artık esi olacak kadini korumayan, savunamayan bir erkeyi görüyor insan. Askdanda gözüm kör olsa, bir gün ölmekde istesem.. Bitti. Devam edemem.. Annesi beni öldürmekle tehdit ediyor kendi oğlunu öldürmekle bile tehdit ediyor..

Ne yapabilirimki.. Sırf iki tel bilezik icin cinnet geçirdi! Allahından bulsunlar! Oğulana güvenmiştim artık annesi ile is birliginde olduguna inanıyorum. Daha ikna ede bilirim diyor. Demekki hepzi ayak yapıyor:(
Gözu şişmiş sinirden:s hala ona acıyorum.. Aklımda..deli gibi!

Keske kadın dediğini gercekden yapıp bugazimi kesse..
Saka gibi....2,3,4 gündür bir seyler yaşıyor ama saka diye hala algılıyorum..
kafayi yemezsem iyi!

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ailemde hiç ses çıkartmamıştık kavga çıkartacaklar diye ama nası nasıl bir bahane bulup kavga çıkartıyorlardı. burada nişanlın resti çekmeli çekmiyorsada güle güle. sevsende güle güle boşver. bizim nikahımız olmasın diye kavga çıkartmışlar hatta gelmemişlerdi ama benim eşim dinlememişti. halada dinlemez onları. helede tehdit ediyorsa hiç boşver deliliğe vurup neler yaparlar allah korusun. gider birisi gelir yenisi sen rabbime sığın hayırlı nasipler dile herşeyi rabbim bilir.

bende ailemde hiç ses çıkartmamıştık kavga çıkartacaklar diye ama nası nasıl bir bahane bulup kavga çıkartıyorlardı. burada nişanlın resti çekmeli çekmiyorsada güle güle. sevsende güle güle boşver. bizim nikahımız olmasın diye kavga çıkartmışlar hatta gelmemişlerdi ama benim eşim dinlememişti. halada dinlemez onları. helede tehdit ediyorsa hiç boşver deliliğe vurup neler yaparlar allah korusun. gider birisi gelir yenisi sen rabbime sığın hayırlı nasipler dile herşeyi rabbim bilir.

Bizde hiç ses çıkartmadık, çok iyi niyetliydik. Ne kadarda durumumuz bir birine benziyormuş.
Neden Nikahınız olmazsın diye kafga çıkartılar? İman nikahinimi düşünmüşler? Aklıma bir şey getirdin. Ben bunlar para ve altın icin yaptıklarını düşünüyordum ama bu hiç aklıma gelmemişti..
çünkü cogu akrabaları Zadece imam nikahı yaptırmış..

Nişanlım oyalıyor ha şu zaman, şu gün gideceğim o evden diye:)
bu yüzden ailemin gözünden düşdü. İstemiyorlarda.
Okadar kadersiz ve şansız bir insanmişimki...

Ninaanlar para icin bu kadarmi pis olur!?

insanları anlayabilmemiz imkansız herkes bir değil aldığı terbiye yaşadığı kültür bir değil maalesef. ama insan kendini geliştirmesini toplumda nasıl yaşanılır öğrenmesi gerekir öğrenmiyorsa yapacak bişey yok.
bence artık üzülme çünkü değmez sen hayatına devam et boşver her yaşanılan bir tecrübedir. inşallah bundan sonra karşına düzgün birisi çıkar. ama her gün şükredeceksin inan bana yol yakınken kurtulduğun için.

insanları anlayabilmemiz imkansız herkes bir değil aldığı terbiye yaşadığı kültür bir değil maalesef. ama insan kendini geliştirmesini toplumda nasıl yaşanılır öğrenmesi gerekir öğrenmiyorsa yapacak bişey yok.
bence artık üzülme çünkü değmez sen hayatına devam et boşver her yaşanılan bir tecrübedir. inşallah bundan sonra karşına düzgün birisi çıkar. ama her gün şükredeceksin inan bana yol yakınken kurtulduğun için.

şuan zadece icim parçalanıyor...
hala anlayamıyorum olanlara.. Saka gibi..
8 sene neye inanmışım? Dünyam yıkıldı. Ben nasıl kendimi toplarım bilemiyorum...

Böyle bır gecer zamankı dızısındekı Cemile'nin kayın validesi gibi olsun..Baskada bişi istemem!! :)

Böyle bır gecer zamankı dızısındekı Cemile'nin kayın validesi gibi olsun..Baskada bişi istemem!! :)

Senin icin evet, insallah! Keske bizede oyle bir kayinvalide nasip olsaydi.. Ama kader, kismetmiş.
Allah tüm kötülüklerden bizi korusun! Allah dogru, ahlaklı, namuslu, iyi insanlarla bizi karşılaşırsın! En önemliside evlenecegimiz insanlar bizi sonsuza dek koruya bilmeleri. İnsanlar var tüm güzellikler onların kalbindedir, ama öyle ınsanlarda varki kalbi kötülük ve oyunlarla dolu. Biz yaşadıklarımızdan insallah ders çıkarmış olur, ve aynı tuzaklara düşmeyiz. Ne diyeyim..
allah insallah herseyi kalbinize göre verir!

Şu dikkatimi çekti, şöyle empati yeteneği gelişmiş, hakkaniyetli kaynana modeli yok mu yani? Ütopik bir şey mi cidden?:44:

Simdi varsa bile istisnalar icerisindeler, ama yıllar sonra yani simdiki zamanın gelinleri, dediginiz türde bir kayınvalide adayı olabilirler :)

Back
X