Ne yarası ne savunması? 20 senelik evliyim ve eş ailesi sorununu ananı da al git istersen diye çözmüş biriyim. Kusura bakmayın da bende yok sende varsa sen öde diye restoranda kafede ergenler söyler. Tarla satarsan evleniriz diyen biriyle de evlenilmez. Herkes evlenmek isteyebilir ama cebinde parası yoksa beklentisi de olmasın. Anası nişanlısına sözler vermiş kendi de bir kenarda dinlemiş. Benim kayınpederin yurtdışında 2+1 evi vardı, satmış ve parasını bankaya koymuş. Artık yaşımız ilerledi, ani hastalık çıkar düşeriz kalırız kimseye yük olmayalım, kenarda hazır paramız dursun demiş. Gıyabında tebrik ettim, inşallah hastalıkta değil de gezmede tozmada yerler parayı dedim. Çalışmış almışlar yapmışlar, bana mı yaptılar, kazık kadar oğullarına gelinlerine saçmak zorunda değiller. Kadının kocası yok, kendiliğinden söylese bile belki yapabilir sanmıştır. Her ay her şeyin fiyatı artıyor zamlanıyor ve geride ihtiyaçları olan 2 çocuk daha var. Siz gerçekten oturup listelediniz mi şunu yaparım dedin buna söz verdin diye? Kazık kadar kocalarınıza sorun hesabını, yaşlı anne babalarına değil. Hiç utanmıyor mu kocanız annesiyle karısının arasındaki para-mal hesabından?