aynı durumdayız canım, hem mesafeli hem güleryüzlü şöyle olunuyo: hiçbi şeyi içine atmıyosun bu demek değilki kadının her lafına çemkiriyosun, güzel güzel konuş ama hoşuna gitmeyen bişey olduğunda büyük harflerle hayır diyebil ikide bi oğluna deme annen şunu dedi bunu dedi diye, kendin halletmeye çalış, ben uzaktayım çok sorun olmuyo ama anahtar falanda verme, sakın
yok yok hiç kötülemedim,tek kelime etmedim o gün sadece üzgün ve sinirli olduğumu belli ettim..işte hayır demeyi beceremeyen bi insanım..öğreneceğim başka seçenek yok sanırım..ne güzel uazktaysan emin ol çok şanslısın
güleryüzlü ve mesafeli olmak şöyle bişey galiba..'' annecim bizi düşünüp perde sipari vermişsin..çok düşüncelisin teşekkürederim..ama keşke banada fikrimi sorsaydınız neticede kullanıcak olan benim..öyle değil mi? kırılmanızı istemiyorum ama ben o perdeleri kullanamıcam kusura bakmayın..çünkü ben başka beğendim ''
ben kayınvalidemle hiç bu şekilde konuşmadım..ayrıca belirteyim... :)))
ama hem tatlı dilli güleryüzlü hem mesafeli oluyorsun işte...
Tavrını baştan belli edeceksin. Bişey hoşuna gitmiyorsa, direkt sakince söyle.
Biz altlı üstlü oturuyoruz. Biz onların dairesinde oturuyoruz.(Biz evlenince aşağıki kata indiler) Anahtarıda istemedim ilk baş çekindim felan ama 13 aylık evliyim hiç öyle bişeyi görmedim. Hatta bi kaç kere kapıda kaldım işime bile yaradı :)
Senin ki karışan bi tipse yani evine senden habersiz girer karıştırır dersen rahatsızlığını paylaş
anahtar meselesine gelince
ayyy annem kıyamammm..anahtarımızı istiyorsun..napcan kız sen anahtarımızı....hee napcan napcan hadi söyle utanma....
anahtarı vermeyi çok isterdim ama bizi uygunsuz yakalama ihtimalin çok yüksek..ayrıca sütyenim donum ortada olabili ve ben çok utanırım böyle şeylerden..namahrem yani sonuçta..o yüzden kusura bakma annecim anahtarı veremicem..ama iste canım kurban kız sana..
diyebilirsin...
:))))
savas tamtamlari calmaya baslamis.
Ya burada teslim olup istedigi gibi at oynatmasini izleyeceksin ,
ya da simdiden gardini alip gelen hamleleri savusturacaksin.
Tecrubelerime gore en iyi yontem gulumseyerk kirmadan neyi isteyip , neyi istemedigini
net olarak bizzat kendisine ifade etmek.
Esinizi hic arada birakmayin.
Yumusak bir insandi annesine de dayanamiyacaktir.
O yuzden esinizi ortada birakmayin.
Orasi sizin eviniz ise bunun altini cizerek baslayabilirsiniz.
Gazaniz mubarek olsun.
aayy kesin karıştırır..bi meraklı bi meraklı ne sen sor ne ben söyleyim..zaten hatam orda oldu..perdecide hayır demedim eşime surat yaptım..orda hayır desem hiç bi sorun olmayacaktı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?