mesafeni önceden koyman senin ve ilişkin açısından en iyisi olacaktır. tabiki kendi oturacağın evde, kendi eşyalarını seçmek en önemli hakkın. ama mesafeni koy. kırmadan incitmeden fakat en önemlisi açık açık konuş... sonra keşke dersin.
Anahtarını ailen yani sen ve eşin dışında çok elzem bir durum olmadıkça kimseye verme... ha tatıl olur evden uzaklaşmanız karı koca olarak gerekir ver.... fakat geldiğinde istemeyi de unutma
orası senin ve eşinin evi ne kendi anneni ne de eşinin annesini kimseye ailene müdahale ettirme. herkes sende dahil olman gereken yeri bil, bilsinler...
sonra buralarda okuduğun hatun arkadaşlarımız gibi keşke der durursun
ay çok hoşsun ya :))) şu dediklerini bende yapabilmek isterdim :) ama mümkün değil :)))) beceremem hayatta
kız bakma benim öyle örnek verdiğime..ben hayatta kaynanaya öyle diyemem..ne o öyle cıvık cıvıkk..
konu sahibi arkadaşım eğer kayınvaliden anahtarı isteme cüreti gösterirse baştan kır puanını..
ayrıca sen bu konuda muhattap olma..eşine söyle o halletsin..bu tarz konularda kaynananla muhattap olma..ağırlığını ve mesafeni koru bence..eşin halletsin..
açık konuşmakzor hayır diyemeyen bi insan olarak deneyeceğim
selamlarr..ben yeni evliyim..eşim bi dediğimi ikiletmez,yumuşak başlıdır..ama kayınvalidem kendi istedklerini ön planda tutan,dışardan çok iyi canayakın görünüp içten üstünlük sağlamaya çalışan bi kadın..mesela ev eşyalarımız alınırken gitmiş kendi kendine perde beğenmiş siparişini verdi.ben bozuldum tabi eşime tavır yapmıştım oda söylemiş annesine biz onları istemiyoruz diye (oda ağlamış ben her şeyin en iyisini istedim die :/ ) ..kısacası tavrımı baştan koymalıyım bunu biliyorum ama yapım gereği güleryüzlü bi insanım..hem mesafe koyup hem güleryüzlü olmak nasıl olacak kestiremiyorum :/
birde anahtar isteyecek eninde sonnda biliyorum ve hiç vermek istemiyorum..dağınık olurum falan filan..istemiyorum yaaeee :/ :/
su anahtar isteyen insanlara sinir oluyorum ne münasebet ya benim evime anahtarla girmekde neyin nesi ben evdeysem kapıyı çal yoksam zaten ben evde yokken benim evimde ne işin var
Valla canım tavrını koymazsan zarar gören sen olursun ne kadar taviz verirsen hep daha fazlası isteniyo çünkü
Baştan sona kadar okudum demekki tek bu sorunları yasayan ben degılmısımBen 3 ay aynı evde oturdum sabahın 7sinde odama girip oglunu öpmelermi ararsın neler neler. Anahtar konusu bizdede oldu esime baaya sert cıktım ve benım esim annesıne hıc kıyamaz ben napıyım ya her zaman bişiyimi begenmez ki 2 senelik arkadaslıgım oldu benden iyisi yoktu
açık konuşmakzor hayır diyemeyen bi insan olarak deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?