arkadaşlar sorun annelerde değil sorun erkeklerde.o erkek annesine tepki göstermiyorsa gece karısına dokunmasın her an annesi çıkabilir:))))
senede bi kaç gün biz yaylada eşimin ailesi ile aynı evde kalıyoruz.ramazanda yine birlikteydik.ben sahura kadar uyumayacağımı söyledim.babası da eşime birlikte yatalım dedi.15 dk yattılar sadece ama eşimi yanıma yaklaştırmadım 1 kaç hafta ben evlendikten sonra babasına sarılıp yatan adama karılık edemem dedim.biraz tavır gerekli.
anahtar meselesine gelince
ayyy annem kıyamammm..anahtarımızı mı istiyorsun..napcan kız sen anahtarımızı....hee napcan napcan hadi söyle utanma....
anahtarı vermeyi çok isterdim ama bizi uygunsuz yakalama ihtimalin çok yüksek..ayrıca sütyenim donum ortada olabili ve ben çok utanırım böyle şeylerden..namahrem yani sonuçta..o yüzden kusura bakma annecim anahtarı veremicem..ama iste canım kurban kız sana..
diyebilirsin...
:))))
bende çok güler yuzluyum ama hosuma gitmeyen bi durum oldugunda ciddileşiorum sniyede . bısey oldugundada asla asla guler yuzle anlatma bu senın olaya verdıgın tepkıyı azaltıcaktır karsı taraf konuyu onmesemedıgını sanıp tekrarlar bu senı dahada sinir eder bişey oldugunda asla susma . susmaki bısey yapacgında verecegın tepkıyı tahmın edıp braz çekinsin .. bende basta senın gibiydim iyilikten ne kaybederım kı kafasıyla gidiodum baktım ben canım dedikçe canın çıksın misali davranıo. bende aldım gardımı şimdi bişey diemıo dediğindede şak tepkımı koyuyorum eskisinden daha rahat kafan valla oh.
Baştan sona kadar okudum demekki tek bu sorunları yasayan ben degılmısımBen 3 ay aynı evde oturdum sabahın 7sinde odama girip oglunu öpmelermi ararsın neler neler. Anahtar konusu bizdede oldu esime baaya sert cıktım ve benım esim annesıne hıc kıyamaz ben napıyım ya her zaman bişiyimi begenmez ki 2 senelik arkadaslıgım oldu benden iyisi yoktu
aayy şaka gibi yaaa..sabahın körnde gelip oğlunu öpüyo gözmde canlandı çok komik yaa..karşndaki evli koca adam hatta ayıp bence
ilahı var yaöldürdün beni ya hahahahaha ay koptumanahtar meselesine gelince
ayyy annem kıyamammm..anahtarımızı mı istiyorsun..napcan kız sen anahtarımızı....hee napcan napcan hadi söyle utanma....
anahtarı vermeyi çok isterdim ama bizi uygunsuz yakalama ihtimalin çok yüksek..ayrıca sütyenim donum ortada olabili ve ben çok utanırım böyle şeylerden..namahrem yani sonuçta..o yüzden kusura bakma annecim anahtarı veremicem..ama iste canım kurban kız sana..
diyebilirsin...
:))))
aayy şaka gibi yaaa..sabahın körnde gelip oğlunu öpüyo gözmde canlandı çok komik yaa..karşndaki evli koca adam hatta ayıp bence
ogluna ne demeli sabah karısının opmesı yetmıomu off böyle embesil beyın gelişimini tamamlamamıs adamlarla evlenenlerde suc ya
İnsan ilk başlarda çekiniyo bilirim. Bende çok çekingen sıkılgan bi insanımdır. Ama göz göre görede haksızlığa gelemem. Perde deyince nişanlılık evresinde bi kaç sorun oldu nişanımız neredeyse atılıyordu. Hatta görümcem gitmiş siparişte olan perdelerimi iptal ettirmiş benden habersiz. ALLAH' tan perdeci beni aradı böyle böyle diye. O an öyle kötü oldum ki direkt kayınvaliyi aradım ben daha nişanı atmadım nasıl böyle bişeye kalkışırsınız diye çıkıştım. O gün bi cesaret geldi. Bişeyden memnun değilsem kesinlikle söylüyorum.
Taviz tavizi doğurur unutma.
Ben tepki gösterince ayıp oluyor canm o yapınca degil. Benim esimle tartısmam bile o benım biricik oglum üzemezsin deniliyor
Evlilik arefesindeyken bu tarz sıkıntılar olur,güler yüzünüz eksik asla olmasın ve sizin kabul etmeyeceklerinizide sakin ve mantıklı açıklamalar yaparak olmazlığını anlatarak mesafenizi koruyun..
Laf arasında henüz anahtar istenmemişken eşinize"anahtar isteyenler oluyormuş ne saçma,görgüsüzce bir durum insanın özel hayatı var öyle saçma şey olurmu" gibi cümleler kurarak konuyu açılmadan bitirin...
allahtan benim kayın valıden alıcamız hıc bıseye karısmadı ben zorla sordum sence hangısı die gene ben karısmam neyı ıstıosan onu al dedi çekildi kenara zaten karıssa su an evlı olmazdımben eşime bişey dediğimdede ayy benım ogluma ole deme falan yapıo bende senin oglunsa benim kocam aldım tapusunu istedigimi söylerim geçtı artık o gunler dedim gülerek bide eşim gecen mr'a girdi teyzesı aradı cıkınca msj at haber ver fln dedi bana bende atmadım eşimle ilgilendim gezdık tozduk aklıma gelmedi . ertesi gun bıze geldiler eşim işte tabi . bana bir çıkıstı kadın '' bende tansiyon var nıe sen haber vermıosun falan filan yok aklım kaldı '' ''noluyo be unutmusun benim kocamı benden çokmu dusunucen sen tobe tobe die bı yırttım kendımı çıt yok.. hepsı bı çeşıt anacım susmıcan işte susmıcaaaaaannn ..
yok hakkını yıemem eşimin bısey demio. onceden ben safgibi susardım hıc bısey diemezdim gelıp aglardım soylerdım esime oda bana kızardı senın azın dilin yokmu ne susuosun die bişey dediklerinde agzlarının payını ver die . sonra basladım bende bi açıldım kabak çiçegi gibişimdi susturabilene aşk olsun hahay . ama tabiki kayınvalıdeme cevabını verırken saygısızlık yapmıorum ..dierlerine verip veriştiriorum öyle yapınca yaranılıo
bizimki geçen sabah eve daldı yaa kocamı uyandırmaya çalışıyordum ben de işe gitmesi için. 10 dk uğraştım kv içeri dalınca 2 sn de yataktan fırladı garibim.
aah ah varya genesinirlerim bozulduçok duygusallaştım zaten son zamanlarda hamılemıyımneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?