kayınvalide sendromu :(

Kesinlikle erkeklerde biz ilk evlendıgımızde ne zaman dısarı cıksak benı ararlardı hadı gelın dıye en sonunda esime kızdım benı aramasınlar bız evlıyız ıstedıgımz saatte gideriz diye oda annesıne aramayın falan dedi ama nafile olan bana oldu kayınvalidem öyle bir laf ettiki hala ıcımde sonra bı baktım annesıne sarılmıs üzülme annecım özür dilerim diyor erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu

:))))))))))))))))))))) alemsiin yhaaa..

:) en güzeli valla..aahh bu kayınvalideler aaahh..valla ben daha yolun başındayım gelecekte neler olur hiiiiç bilmiyorum..ama burda paylaşıcam :)

aayy şaka gibi yaaa..sabahın körnde gelip oğlunu öpüyo gözmde canlandı çok komik yaa..karşndaki evli koca adam hatta ayıp bence

ilahı var yaöldürdün beni ya hahahahaha ay koptum

aayy şaka gibi yaaa..sabahın körnde gelip oğlunu öpüyo gözmde canlandı çok komik yaa..karşndaki evli koca adam hatta ayıp bence

Ben tepki gösterince ayıp oluyor canm o yapınca degil. Benim esimle tartısmam bile o benım biricik oglum üzemezsin deniliyor

ogluna ne demeli sabah karısının opmesı yetmıomu off böyle embesil beyın gelişimini tamamlamamıs adamlarla evlenenlerde suc ya

Son düzenleme:

oluyo öle sornlar..bende tavrımı koydum anladıda bi dahada siz bilirsnz ben karşmam dedi hep :) böle şeyler için nişanı atmamşssnz iyiki :/

Ben tepki gösterince ayıp oluyor canm o yapınca degil. Benim esimle tartısmam bile o benım biricik oglum üzemezsin deniliyor

şimdilk benm kayınvalide öle şeyler demiyo ama 2 haftalık evliyim zaten..aaaayy korktum çekeceğm var sanırım :/ :/

:) aynenn...eşim benm anneme anahtar vermeyi düşündü direk; ne gerek var orası bizim evimiz dedim..kendi annemden yola çıkarak lafı söyledim ama bakalım gelecek hayır olsunn

allahtan benim kayın valıden alıcamız hıc bıseye karısmadı ben zorla sordum sence hangısı die gene ben karısmam neyı ıstıosan onu al dedi çekildi kenara zaten karıssa su an evlı olmazdım ben eşime bişey dediğimdede ayy benım ogluma ole deme falan yapıo bende senin oglunsa benim kocam aldım tapusunu istedigimi söylerim geçtı artık o gunler dedim gülerek bide eşim gecen mr'a girdi teyzesı aradı cıkınca msj at haber ver fln dedi bana bende atmadım eşimle ilgilendim gezdık tozduk aklıma gelmedi . ertesi gun bıze geldiler eşim işte tabi . bana bir çıkıstı kadın '' bende tansiyon var nıe sen haber vermıosun falan filan yok aklım kaldı '' ''noluyo be unutmusun benim kocamı benden çokmu dusunucen sen tobe tobe die bı yırttım kendımı çıt yok.. hepsı bı çeşıt anacım susmıcan işte susmıcaaaaaannn ..

Harikasın valla ama senin eşin sert cıkmana bişi demıyordur. Ben cıksam saygısız olurum kesın. Ama en guzelını yapıyorsun Tebrikler

bizimki geçen sabah eve daldı yaa kocamı uyandırmaya çalışıyordum ben de işe gitmesi için. 10 dk uğraştım kv içeri dalınca 2 sn de yataktan fırladı garibim.

yok hakkını yıemem eşimin bısey demio. onceden ben safgibi susardım hıc bısey diemezdim gelıp aglardım soylerdım esime oda bana kızardı senın azın dilin yokmu ne susuosun die bişey dediklerinde agzlarının payını ver die . sonra basladım bende bi açıldım kabak çiçegi gibi şimdi susturabilene aşk olsun hahay . ama tabiki kayınvalıdeme cevabını verırken saygısızlık yapmıorum ..dierlerine verip veriştiriorum öyle yapınca yaranılıo

en önemlisi zaten ne olursa olsun yaşca büyükler lafı saygıyla koymak gerek :) ama şuda var mağduru oynamak gerek bazende sanırım o zamn mağdurun yannda olmak ister :)

aah ah varya genesinirlerim bozuldu çok duygusallaştım zaten son zamanlarda hamılemıyımneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…