Kayınvalide sorunları

Ahdhahdhshs benim içimde var ama çıkartamıyorum
Şaka bir yana elinize kırmızı kalın bir kalem alın sınırlarınızı çizin
Kimse çocuğunuzu sizden alamaz o sizin hevesli ve sınırlarını unutan bir babaanne var karşınızda o kadar
Sağlıkla sıhatle büyütün yavrunuzu genç anne

Valla hiç de öyle olmuyor. Her lafları saçma sapan, bir yerden sonra insan tahammül edemiyor. Aman o cahil dedikçe tepene çıkıyor, sen de sinir olduğunla kalıyorsun.
cok vakit gecirmemek lazim ama laf soyleyeceksende dobra dobra soyleki sana karsilik veremesin yani igneler gibi degil.boyle sabki sakaci birisin ama ayni zamanda deli dolu.oyle soyleyince karsilik veremiyorlar

Öyle tabi hevesini asla bir şey söylemiyorum ama sanki ben bakamıyormuşum da kendisi çok iyi bakıyor muş gibi davranması hoşuma gitmiyor

Valla hiç de öyle olmuyor. Her lafları saçma sapan, bir yerden sonra insan tahammül edemiyor. Aman o cahil dedikçe tepene çıkıyor, sen de sinir olduğunla kalıyorsun.
Cahillik de bir yere kadar geçen bu karpuz suyu vermek istedi bebeğime her yediğimden tattırabilirmişim ne varmış onda nasıl güvenip bırakabilirim ki ne yapacağı belli değil

çok gidip gelmeyin siz. Sınır çizim

İşine geldiği gibi güneş tepemizde penye şapka takmadım diye söyleniyor ama rüzgâr çıktı bahçede oturuyoruz hadi gidelim eve dedim diye bir şey olmaz rüzgârdan diyor
Kayınvalideniz o kadar da nerde, ne konuşulacağını bilmeyen bir kadın değilmiş; şapka konusunda haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…