- 15 Mart 2023
- 203
- 78
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
İşine geldiği gibi güneş tepemizde penye şapka takmadım diye söyleniyor ama rüzgâr çıktı bahçede oturuyoruz hadi gidelim eve dedim diye bir şey olmaz rüzgârdan diyorAnlamaz zor arsız. Yüzüne soylicem neyden rahatsız oluyorsan susstukca iyce yapar. Tabi küser kavga çıkar onlarida göze alcaksin. Benim çocuğum benim kararlarim de sesin çıkması lazım böyleleri sessiz insana iyce yukleniyor
Sürekli dip dibe değil haftada 1 gün ancaNiye sürekli dip dibesiniz?
Bakamıyor zaten sıkıntı orda eşimle bir iki kere bırakıp markete gittik ondada uyutup gidin ağlarsa ben naparım dedi. Ne gazını çıkartabilir ne altını alabilir. Kussa tıkansa müdahale edemez o yüzden asla için rahat bırakamamYani salın gitsin diyecegimde lohusasiniz henüz sinirlenmeniz normal...madem o herşeyi çok biliyor verin baksın evleriniz yakınsa sürekli bırakın bebeği biksin ben öyle yapıyordum kızım küçükken aynı binadayiz ..sürekli aşağı indirip benim işim var deyip evde keyif yapıyordum sonra getiriyordu al kızım benimde işim çıktı falan...yıllarca bebeği ben büyüttüm diye konuştu her yerde ..çokta tın ben keyfime baktım..(lohusalık ta yasattiklari ayrı konular tabi ) madem cefalarini çekiyorsun sefasinida sur...bırak konuşsun tatmin etsin kendini.. şimdiki aklımla o yaslarda olsaydım keşke..
Hayat kısa bir bakmışsın bebek büyümüş sen yaslanmissin...hiç bir şeye canını sıkma boşver..herşeyi o bilsin bebeğimde buyutsun sen bak keyfine
Eşim dünyanın en gamsız adamı. Hiç bir şeyi umursamaz öyle söyledi ben sinir oldum desem her şeyi kafana takarsan yaşayamazsın der bir şey olduysa o an tersler annesini konu kapanırSize küçük bir cinnet lazım. Susmayın, he deyip geçmeyin. Verin cevabınızı. İçinizde patlayacagina onun bir tarafinda patlasın. Ama böyle bağır çağır kavga şeklinde değil. Bu tiplere sustukça dozu arttırıyorlar. Kocanız ne diyor bu işe?
En sonunda kanlı bıçaklı olacağız gibiTek kaşını kaldır
Kollarını sıva eller bele
Bana bak kadın diye başla
Allahın izniyle gerisi gelir
Gamsız ise kvnin çenesini siz kapayacaksiniz. Kendi oğlu tersleyince pek tesir etmiyor gibi çünkü. Çocuğu buna bırakıp bir yere gitmeyin bence.Eşim dünyanın en gamsız adamı. Hiç bir şeyi umursamaz öyle söyledi ben sinir oldum desem her şeyi kafana takarsan yaşayamazsın der bir şey olduysa o an tersler annesini konu kapanır
Ben bişey demedim tamam mıEn sonunda kanlı bıçaklı olacağız gibi
Yok içim rahat edip ona bırakıp uyumuyorum bileGamsız ise kvnin çenesini siz kapayacaksiniz. Kendi oğlu tersleyince pek tesir etmiyor gibi çünkü. Çocuğu buna bırakıp bir yere gitmeyin bence.
Ahdhahdhshs benim içimde var ama çıkartamıyorumBen bişey demedim tamam mı
canim sakin ol yasli klasik anadolu tryzesi bunlari bence hos gor yani ciddiye alma.dediklerini degil komple kadini ciddiye alma ozaman rahat ediyosun şoyle dusun neyapsanda onun kapasotesi okadar anlamaz birak kendi kendine sevsin oksasin korkma cocuga xarar vermez.bak esini buyutmus yasiyor adam.sakin ol suan herseyi taktigin donemdesin olur boyle arada2 aylık bir bebeğim var kayınvalidem nerde ne konuşacağını bilmeyen bir kadın. Bu sıcakta bebeğimi örtmediğim ve şapka giydirmediğim için beni ve eşimi bayram ziyareti yaptığımız her kapıya şikayet etti. Bebeğimi kucağıma aldığımı gördüğü an dibimde bitiyor ben alıcam diyor inanın çocuğu tutmayı bile bilmiyor öyle sıkılıyor ki kıpkırmızı oluyor yavrum. Kucakta uyumayı seven bir çocuk kucağa alıştırmışız diyede söyleniyor. Kendi kucağında uyudu diye benim sıcaklığımda uyudu diye herkese anlatıyor. Artık sinir seviyem arşa çıktı ben anneyim çocuğum için en iyisini ben bilirim ama yok asla. En son siz ikinciyi yapın bunu bana verin benim olsun derken duydum telefonda artık nasıl davransam bilmiyorum sınır çizmek istiyorum ne desem ne yapsam
bak esin senden taraf.hem annesine laf felan soyleme durduk yere oklari ustune cekme.biraz oyuncu ol.adam yerine koyma herkesi somra karsilik verdim sanarken aslinda milletin totosunu kaldirmis olursun.biraz siyaset tatlimEşim dünyanın en gamsız adamı. Hiç bir şeyi umursamaz öyle söyledi ben sinir oldum desem her şeyi kafana takarsan yaşayamazsın der bir şey olduysa o an tersler annesini konu kapanır
Eşim çok gazlı bir bebek olduğu için dört ay kayınvalidemin annesi bakmış yani o konudada sıfırcanim sakin ol yasli klasik anadolu tryzesi bunlari bence hos gor yani ciddiye alma.dediklerini degil komple kadini ciddiye alma ozaman rahat ediyosun şoyle dusun neyapsanda onun kapasotesi okadar anlamaz birak kendi kendine sevsin oksasin korkma cocuga xarar vermez.bak esini buyutmus yasiyor adam.sakin ol suan herseyi taktigin donemdesin olur boyle arada
Karşılık vermiyorum ama bazen sinirim çok bozuluyorbak esin senden taraf.hem annesine laf felan soyleme durduk yere oklari ustune cekme.biraz oyuncu ol.adam yerine koyma herkesi somra karsilik verdim sanarken aslinda milletin totosunu kaldirmis olursun.biraz siyaset tatlim
Valla hiç de öyle olmuyor. Her lafları saçma sapan, bir yerden sonra insan tahammül edemiyor. Aman o cahil dedikçe tepene çıkıyor, sen de sinir olduğunla kalıyorsun.canim sakin ol yasli klasik anadolu tryzesi bunlari bence hos gor yani ciddiye alma.dediklerini degil komple kadini ciddiye alma ozaman rahat ediyosun şoyle dusun neyapsanda onun kapasotesi okadar anlamaz birak kendi kendine sevsin oksasin korkma cocuga xarar vermez.bak esini buyutmus yasiyor adam.sakin ol suan herseyi taktigin donemdesin olur boyle arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?