Kayınvalide sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur kaynak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
269
-15
18
24
Arkadaslar sorunum kayınvalidem kayınbabam ikisi yüzünden esımle cok tartısmalarımız oluyordu artık cok şükür bayadır kavgamız yok cunku onlarla konusmuyorum ve hamıleyım nezmn onlara ıyı olsam herzmn saygılıda olsam onlar canımı sıkıcak bır yol buluyorlar en basiti kaynanam alıcagım bır bot ayakkabıya kdr karışıyor ıkı kez ayakkabı var alma almıycaksın kış bıtmıs dedı esımde Al bn alırım sana dedı yıne ısrarla napıcaksın botu dedı ama kaynanam eşimin yanında böyle yapmıyor o varken ne gerek var fln cok yapmıyo benı arayıp sormaz çocuğum olcak onunla ılgılı bır KONu gectı esım her ıstedıgını alırız dedı bnde her ıstedıgı alınamaz hayatın zorluklarınıda ogrenmelı dedım kayınvalıdemde anne konustu dedı laf sokar gıbı benden hıc bır zaman haz etmedi bn ne yapıcam bılmıyorum çocuğum dogunca herseyıne karısıcak bır ınsan torunumu alırım gezdırırım ederım dıyor ama annesı olarak bn ısın ıcınde yokum Buda benım zoruma gıdıyor yeri geldı cok karşılık verdım cunku hakedıyolardı

Son düzenleme:
Arkadaslar sorunum kayınvalidem kayınbabam ikisi yüzünden esıml cok tartısmalarımız oluyordu artık cok şükür bayadır kavgamız yok cunku onlarla konusmuyorum ve hamıleyım nezmn onlara ıyı olsam herzmn saygılıda olsam onlar canımı sıkıcak bır yol buluyorlar en hasırı kaynanam alıcagıö bır bot ayakkabıya kdr karışıyor ıkı kez ayakkabı var alma almıycaksın kış bıtmıs dedı esımde Al bn alırım sana dedı yıne ısrarla nıdıcen botu dedı ama kaynanam eşimin yanında böyle yapmıyor o varken ne gerek var fln cok yapmıyo benı arayıp sormaz çocuğum olcak onunla ılgılı bır KONu gectı esım her ıstedıgını alırız dedı bnde her ıstedıgı alınamaz hayatın zorluklarınıda ogrenmelı dedım kayınvalıdemde anne konustu dedı laf sokar gıbı benden hıc bır smn haz etmedi bn ne yapıcam bılmıyorum çocuğum dogunca herseyıne karısıcak bır ınsan torunumu alırım gezdırırım ederım dıyor ama annesı olarak bn ısın ıcınde yokum Buda benım zoruma gıdıyor yeri geldı cok karşılık verdım cunku hakedıyolardı
Ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor. Düzenleyip düzgün bir Türkçe ile yeniden yazar mısınız?

Evleriniz ayrı değil mi kayınvalidene neden bu kadar müsade ediyorsun karışmasına, cevabını vermiyor musun? Her şey yolundaymış gibi böyle adamlara çocuk yapmanız da eksik olmaz zaten böyle konularda

Ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor. Düzenleyip düzgün bir Türkçe ile yeniden yazar mısınız?

Evleriniz ayrı değil mi kayınvalidene neden bu kadar müsade ediyorsun karışmasına, cevabını vermiyor musun? Her şey yolundaymış gibi böyle adamlara çocuk yapmanız da eksik olmaz zaten böyle konularda
Benim eşimle cocuk yapıp yapmayacagım sana kalmadı haddını bul terbıyesızlıgın luzmu yok benım sorunum eşim degıl kayınvalıdem eşinle hiç bir problemım yok mesajın için sagol güle güle

Evt ama kaynanam böyle yapıncaya zoruma gıdıyor benım aılem uzakta burda kımsem yok
Bizimde kimsemiz yok hepimiz gurbette kaynana ile uğraştık. Duymayın dediklerini bu kadar önemli değil dedikleri. Çocuk biraz büyürse alıp sevebilir onunla gezebilir bu normal babaannesi. Benim kayınvalidem oğlumla can ciğerdir öpücükler havada uçar benim hoşuma gidiyor oğlum sevildiğini biliyor bu çok önemli.
Ve şunu da belirteyim diğer üyelere karşı hırçın olmayın yaşınız genç olabilir üyeler istemediğiniz şeyleri de diyor olabilir. İnsanlara karşı yumuşak ve nazik olun ki hayatınızda öyle geçsin kibarlık her zaman kıymetlidir. Sevgiler

Kayınvalidenize de buradaki insanlara verdiğiniz cevapları veriyorsanız sizi sevmemekte haklı. Önce düzgün konuşmayı sonra da düzgün yazı yazmayı öğrenin lütfen.
Kayınvalidenize de buradaki insanlara verdiğiniz cevapları veriyorsanız sizi sevmemekte haklı. Önce düzgün konuşmayı sonra da düzgün yazı yazmayı öğrenin lütfen.
Buradakı ınsan cocuk yapıp yapmamama karışıyor ben senın cocuk yapıp yapmamamana laf söylesem tepkin ne olur?

Esiniz arkanizda oldugu sürece onunla kesinlikle "anan söyle böyle" diye kavga etmeyin. Bebegi istedigi gibi zaten alip gezdiremez..simdidem caninizi sıkmayın. Su anda stresten uzak durmaniz lazim. Bebeginiz önce saglikla dünyaya gelsin..mesafeli kalin. Sadece havadan sudan konusun. Sunu alicagiz bunu alicagiz gibi özel konulara girmeyin esinizde girmesin. Herseyi anlatmak zorunda degilsiniz. Allah bebeginizi saglikla kucaga almayi nasip etsin

Esiniz arkanizda oldugu sürece onunla kesinlikle "anan söyle böyle" diye kavga etmeyin. Bebegi istedigi gibi zaten alip gezdiremez..simdidem caninizi sıkmayın. Su anda stresten uzak durmaniz lazim. Bebeginiz önce saglikla dünyaya gelsin..mesafeli kalin. Sadece havadan sudan konusun. Sunu alicagiz bunu alicagiz gibi özel konulara girmeyin esinizde girmesin. Herseyi anlatmak zorunda degilsiniz. Allah bebeginizi saglikla kucaga almayi nasip etsin
Ilk defa guzel bı yorum aldım allah senden razı olsun

Kayınvalidenin bot alacağınızdan nasıl haberi oluyor?

Eşinizin ailesi ile illa görüşecekseniz ya yanlarında hiç konuşup yorum yapmalarına izin vermeyin ya da bir şey söylediğinde duymazdan gelin.
Botu şöyle eltim var yenge sende bundan al guzel olur demıstı bende beğendim alıyım bakıyım dedım eşim al dedı kayınvalıdem belkı bunun konusu üç kez gectı ucundede tutturdu almıycaksın kış bıtmıs dıye bır got yüzünden bu konular tantanalar açılıyor onun dedıgımı yapmayıncada surat beş karış oluyor

Buradakı ınsan cocuk yapıp yapmamama karışıyor ben senın cocuk yapıp yapmamamana laf söylesem tepkin ne olur?

Çocuğu zaten yapmışsınız. Dolayısıyla yapıp yapmamaya karışmak gibi bir durum yok ortada. Forum sitesine konu açan sizsiniz gelecek eleştirileri ve soruları da göze almanız lazım. Bir gün ben konu açarsam bana da laf söyleyebilirsiniz.

Çocuğu zaten yapmışsınız. Dolayısıyla yapıp yapmamaya karışmak gibi bir durum yok ortada. Forum sitesine konu açan sizsiniz gelecek eleştirileri ve soruları da göze almanız lazım. Bir gün ben konu açarsam bana da laf söyleyebilirsiniz.
Ben siz konu actıgınızda eleştirmem fikrimi söylerim uygun bir sekılde kırmadan laf söylemeden bugun kandıl ya hani kırmamak lazım ama bazen yazılanlara karşı ınsan cevap verebılıyo ıstemeden

Ben siz konu actıgınızda eleştirmem fikrimi söylerim uygun bir sekılde kırmadan laf söylemeden bugun kandıl ya hani kırmamak lazım ama bazen yazılanlara karşı ınsan cevap verebılıyo ıstemeden

İstemeden cevap nasıl veriliyor? Gayet bile isteye yazmışsınız. Bugün kandil ya hani kırmamak lazım madem kendiniz uygulayın bunu. Size yanlış bir cümle yazıldığını düşünüyorsanız kat be kat fazlasıyla karşınızdakine yükselmemeniz gerek. Eleştirdiğiniz şeyi yaptığınızda haklı olmuyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X