- Konu Sahibi LoveSupport
-
hımmEtse ne olucak edemez zaten de esim annesinin ne halt oldugunu bildigi icin gikini cikaramazdi , bence eve aldigima dua etmistir o zaman
Bosandigim icin bisey diyemiyorum ne dusunduguyle ilgili
Hayir canim baska sebeplerdihımm
ben hala evlisniz sandım,
boşanma sebebi de annesgilmiydi?
Ben kimsenin eline bakmıyorum allaha şükür kendi evim var 2 ddairemiz daha var kendi evimi kendi paramla döşüyorum ne alilesi nede eşim maddi yetersizliklerinden dolayı bana yardım edemedi. Şimdi kim kimin eline bakıyo bir düşünHanımefendi o sizin babanız. Anne babalar illa ev yapmak zorunda degiller çocuklarına.Farkındaysanız kadın ödünç vermiş evi oturun demiş ama ben eve gelip gitmem dememiş.
Zaten bizim genclerimizin anlamadigi şey şu:Evi kayinvalide kayınpeder alır döşer siz geçip oturursanız ıstedikleri gibi karışırlar size.Öyle laf da edemezsiniz.Asıl edepsizlik bu bana göre.
Herkes ister ohh ev verilsin ama gelinip gidilmesin karışılmasın doğrusu da budur belki ama öyle olmuyor ışte görüyoruz.Ana baba eline bakacak olan evlenmesin vallahi herkes kendi alsın evini barkını
Uzun zamandır babamın vefatından beri ben çalıiıp yaptım kimsenin malı beni enterese ernezBen kimsenin eline bakmıyorum allaha şükür kendi evim var 2 ddairemiz daha var kendi evimi kendi paramla döşüyorum ne alilesi nede eşim maddi yetersizliklerinden dolayı bana yardım edemedi. Şimdi kim kimin eline bakıyo bir düşün
Size bişey diyen olmadı zaten alıntıladığım arkadaşa söyledim.Ayrıca bu kadar eviniz varsa da kira parasından kaçınmak için kaynananın ağzının kokusunu cekmeseydin güzelim ya.Ne dediğiniz belli değil çok masraflı evlilik cok zor evlilik diyodun şimdi evler arsalar çıktı piyasayaBen kimsenin eline bakmıyorum allaha şükür kendi evim var 2 ddairemiz daha var kendi evimi kendi paramla döşüyorum ne alilesi nede eşim maddi yetersizliklerinden dolayı bana yardım edemedi. Şimdi kim kimin eline bakıyo bir düşün
Doğru ana baba ev almak zorunda değil tabikiHanımefendi o sizin babanız. Anne babalar illa ev yapmak zorunda degiller çocuklarına.Farkındaysanız kadın ödünç vermiş evi oturun demiş ama ben eve gelip gitmem dememiş.
Zaten bizim genclerimizin anlamadigi şey şu:Evi kayinvalide kayınpeder alır döşer siz geçip oturursanız ıstedikleri gibi karışırlar size.Öyle laf da edemezsiniz.Asıl edepsizlik bu bana göre.
Herkes ister ohh ev verilsin ama gelinip gidilmesin karışılmasın doğrusu da budur belki ama öyle olmuyor ışte görüyoruz.Ana baba eline bakacak olan evlenmesin vallahi herkes kendi alsın evini barkını
Bizede söyle kız formülünüAllah akil fikir versin
Ben sizin yerinizde olsam kalmasina sesimi cikarmam ama onu evden kacirirdim
Daha once yaptim cok da basarili.oldum , 6 ay evime gelemedi bir daha
şekerim senin kv yaşlı değil ki daha 60 bile yok. eve geldiğinde kapıyı açma çalıp çalıp illaki gidecek. sen bu kadına bu şekilde davranırsan daha çoooolk gelir giderKayınpederimide kayınvalidemi sevmiyor değilim ama anlayış ve saygı olmalı ince düşünemiyor onlarda yaşlı bir yerde benim amacım kovmak değil kaldığında hiç saygısızlık yapmadım lakin birseyinde usulu olmalı
Öyleyse genel geçer doğru gibi edepsizlik dememek lazım .Bence kadını kendi evinden kovmak kovsanız da gelirim dedirtmek daha nahoş bi durum.Doğru ana baba ev almak zorunda değil tabiki
Ama ben mesela kendi adıma konuşursam eğer imkanım olursa tabiki çocuğuma ev alırım , hayat her geçen gün zorlaşıyor çocuğum büyüyene kadar kimbilir neler olur ilerde ev sıkıntısı çekmesin isterim
Ama tabiki bu demek değil ki ben hiç gelip gitmeyeceğim ...
tabiki çocuklarımı görmek isterim onlar bana gelsin isterim ama bıktırmadan bezdirmeden
Bir ev verdim diye her şeye karışırım bana laf çevirmezler Yok bu edepsizlik diye düşünmem
Esas bunun tam tersi ev verdi diye insanları esir almak edepsizlik bunun olgunluğunda olmayan kaynana kayınpeder edepsizdir !!
Tabiki en güzeli kimseden yardım almadan evlenmek , ama anne babanın da durumu varsa evladına yardımcı olması güzel birşey tabi bunu başa kakıp fırsat bilip cıvıtmamak şartıyla
Bunlar benim düşüncelerim
Siz de olabilir kendinize göre haklısınızdır
Diyer evdede kiracı var tatlım he diyince çıkmıyorkar ki bi hukuk süreci var biliyosunSize bişey diyen olmadı zaten alıntıladığım arkadaşa söyledim.Ayrıca bu kadar eviniz varsa da kira parasından kaçınmak için kaynananın ağzının kokusunu cekmeseydin güzelim ya.Ne dediğiniz belli değil çok masraflı evlilik cok zor evlilik diyodun şimdi evler arsalar çıktı piyasaya
Dediğine katılıyorum ayenen eğitime harcasalardı keskeÖyleyse genel geçer doğru gibi edepsizlik dememek lazım .Bence kadını kendi evinden kovmak kovsanız da gelirim dedirtmek daha nahoş bi durum.
Çocuğuna ev mev alan ailelerin de iyi bi davranış sergilediklerini düşünmüyorum ben.Tabi bu benim düşüncem ama o paranın çocukların egitimine harcanmasını tercih ederim.Burada bi ablamız vardı oğlu rahat etsin diye ev vermiş sizin dediğiniz gibi rahatsız eden biri de degil mesafeli ideal kayinvalide ama türlü sorunla uğraşıyordu.25 26 yaşındaki gençlerin evi olmasa da olur çalışıp alsınlar ki kıymet bilsinler.Herkes de yerini bilsin böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?