Kayınvalide Sorunu

Aman canım saygı da kusur etme. En güzeli ne biliyor musun, açıkça kırıldığını içinde biriktirip sonradan söylemek yerine o an söyle ama kibarca agrasifçe değil.
Bak inan rahatsız olmazsın .

Ben kimsenin eline bakmıyorum allaha şükür kendi evim var 2 ddairemiz daha var kendi evimi kendi paramla döşüyorum ne alilesi nede eşim maddi yetersizliklerinden dolayı bana yardım edemedi. Şimdi kim kimin eline bakıyo bir düşün

Uzun zamandır babamın vefatından beri ben çalıiıp yaptım kimsenin malı beni enterese ernez
Birgün bu yapılanlar döner dolaşır kendibe döner

Size bişey diyen olmadı zaten alıntıladığım arkadaşa söyledim.Ayrıca bu kadar eviniz varsa da kira parasından kaçınmak için kaynananın ağzının kokusunu cekmeseydin güzelim ya.Ne dediğiniz belli değil çok masraflı evlilik cok zor evlilik diyodun şimdi evler arsalar çıktı piyasaya

Doğru ana baba ev almak zorunda değil tabiki
Ama ben mesela kendi adıma konuşursam eğer imkanım olursa tabiki çocuğuma ev alırım , hayat her geçen gün zorlaşıyor çocuğum büyüyene kadar kimbilir neler olur ilerde ev sıkıntısı çekmesin isterim
Ama tabiki bu demek değil ki ben hiç gelip gitmeyeceğim ...
tabiki çocuklarımı görmek isterim onlar bana gelsin isterim ama bıktırmadan bezdirmeden
Bir ev verdim diye her şeye karışırım bana laf çevirmezler Yok bu edepsizlik diye düşünmem
Esas bunun tam tersi ev verdi diye insanları esir almak edepsizlik bunun olgunluğunda olmayan kaynana kayınpeder edepsizdir !!
Tabiki en güzeli kimseden yardım almadan evlenmek , ama anne babanın da durumu varsa evladına yardımcı olması güzel birşey tabi bunu başa kakıp fırsat bilip cıvıtmamak şartıyla
Bunlar benim düşüncelerim
Siz de olabilir kendinize göre haklısınızdır

şekerim senin kv yaşlı değil ki daha 60 bile yok. eve geldiğinde kapıyı açma çalıp çalıp illaki gidecek. sen bu kadına bu şekilde davranırsan daha çoooolk gelir gider

Öyleyse genel geçer doğru gibi edepsizlik dememek lazım .Bence kadını kendi evinden kovmak kovsanız da gelirim dedirtmek daha nahoş bi durum.

Çocuğuna ev mev alan ailelerin de iyi bi davranış sergilediklerini düşünmüyorum ben.Tabi bu benim düşüncem ama o paranın çocukların egitimine harcanmasını tercih ederim.Burada bi ablamız vardı oğlu rahat etsin diye ev vermiş sizin dediğiniz gibi rahatsız eden biri de degil mesafeli ideal kayinvalide ama türlü sorunla uğraşıyordu.25 26 yaşındaki gençlerin evi olmasa da olur çalışıp alsınlar ki kıymet bilsinler.Herkes de yerini bilsin böylelikle.

Diyer evdede kiracı var tatlım he diyince çıkmıyorkar ki bi hukuk süreci var biliyosun

Dediğine katılıyorum ayenen eğitime harcasalardı keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…