- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi LoveSupport
-
Kaç yaşında? Hani böyle yaşlı artık iş yapmaya enerjisi kalmamış biriyse bırakın kalsın kovsanız bile gitmem demiş üzüldüm buna.
Ama yok genç ama mikropluktan yapıyor diyosanız hizmet etmeyin kendisine asla.Eşinizle de sanki o yokmuş gibi davranın her anlamda.İstediğini alamayınca gider herhalde
Benim yanımda da yapmazsınız artık utanısınız diyen bir valide sultanım var Benim annemde kalmam ne işim var diyorBu şikayet edilmeyecek bir durum da değil yani. 2 aylık evlisiniz. Şunu da anlamıyorum bunları yapan neden hep erkek anneleri ? Neden hep kız anneleri aman kızım da kızım canım kızım demiyor da , kayınvalideler aman oğlum da oğlum kalıcam kovsanız da gitmem diyor ?
Herkesin bir özeli var . Ayıp yahu
Benim yanımda da yapmazsınız artık utanısınız diyen bir valide sultanım var Benim annemde kalmam ne işim var diyor
Evinin iç inşaatını bekliyorum komplr ev içi fayans felan kırılıcak 20 senelik bina benim annemin evi eşimin evi olmadığı için evi bana verdi onda da kiracı vardı anca çıktılar anca inşatına girdikÇok zor bir durum bi an önce ordan gitmelisiniz.
Evinin iç inşaatını bekliyorum komplr ev içi fayans felan kırılıcak 20 senelik bina benim annemin evi eşimin evi olmadığı için evi bana verdi onda da kiracı vardı anca çıktılar anca inşatına girdik
Aaaa ne oldu aranızda canım öyle ayrı yatmak evlilikte güzel bişey değil eşini yanına git bence canım benimben eşimle şuan küstümBen yukarda yatıyorum şimdi. Ama benim eşim annesini kovardı kesin bu konuda onu seviyorum. Hiç içine atmaz direk söyler kimsede ona küsmez. Ama ben ona küstüm hatta şuan uyumuş olmasında sinir oldum
Annem kalmaz kadına yalvarıyorum gel diye gelmiyo yeni evliyiz diye 1 gün kal diyorum yok ev yapılıcak diyorum oraya yokBak annemin evi diyorsun. Şimdi gelip annen kalsa sende acaba eşin ne der :) eşinin ciddi tepki koyması Laz'ım. İyilik yapmışlar da böylesi yapacaklarsa evlatlarına hiç yapmasınlar
Annem kalmaz kadına yalvarıyorum gel diye gelmiyo yeni evliyiz diye 1 gün kal diyorum yok ev yapılıcak diyorum oraya yok[/QUOTE
İşte anlayış başka bir şey.
Doğru valla ömür biter dert bitmezişin aslı bu işte kaynanayı hakledersin kocanla başlar derdin sonra başka başka başka hayat böyle devam eder gider o yüzden takmayın bişeyi kafaya çünkü biri biter biri başlar
Bana ben varken yapmazsınız saygıdan diyecek bir kaynanam olacak. Kocam bana dokunmasa bile apartmanı inletirim sesimle gece. Ne kadar terbiyesizmiş. Madem kovsanız da geleceğim diyor, istemediğiniz halde geliyor. Yatağını yapmayın, önüne yemek koymayın. Hiç yokmuş gibi davranın. Kesinlikle dönüp konuşmayın. Ve mutlaka sevişin.Kayınvalidem 56 57 yaşları arasında
Gecen geldiğindede ben varken yapmazsınız artık saygıdan idare edin demişti bende şakayla karışık ne biliyorsun anne demiştim
Oğlunun eskilerini sevgilisini ergenlikte yaptıklarına kadar anlatıyor . Hakareti felan yok ama inceden sokuyo hani şakayla felan
Ben evlatlığım annem beni 10günlükken evlad edinmiş oda bunu biliyor bana kendi aileni aramazmısın öz annen oldaydı farklı severdi felan diyor eşimi ben zor durduruyorum kalbini kırmason diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?