Kayınvalide sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var.kayınvalidem ile aramızda çok ciddi sorun yok ama bu benim herşeyi içime atmamdan kaynaklanıyor patlıycam kayınvalidemle ayrı oturuyoruz ama herşeye karışır en küçük şeyde surat asar ayrımcının en alasıdır.eltime sesi çıkmaz bana gelince tepkisini koyar ben nasıl davranayım.herşeyi benden bekler eltim yapmaz ona ses çıkmaz.yüzüne söyle derseniz herşeyi yüzüne söyledim herşeyi hemde.öyle öle olmadığını iddia etti kendince bahaneler üretti.ve halaaa aynı devam ediyo sanki ona dememişim eşim benim aileme iyi sayılır çünkü benim ailem çok iyidir bişeye karışmaz etmez.kayınvalidem ile bağları koparmak istemiyorum çünkü kocama güvenmiyorum benim yanımda bana hak verir gider orda ona hak verir.o yüzden ne yapıcam bilmiyorum.uyarsanda yüzüne çat çat söylesende aynı değişmiyor

Bir derdim var bolumunde paylasin, bi suru yorum alirsiniz ...

Takmamak en iyisi bu durumlarda.size tavsiyem bu hayata bi daha gelme şansımız yok ona buna göre hayat yaşamayın.kalbini kırmayın ama tavrınızı koyun muhtemel etkiniz daha dominant ondan çekiniyordur siz biraz sessiz kalıyorsanız ondan size yüklenir.insan kime nazını çektireceğim iyi bilir

Takmamaya çalış huyuna suyuna git. Fazla muhabete gitme derim ben

Back
X