• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var

merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem sosyal medya ya resim atiyoem diye eşime şikayet etmiş aynı şekilde kızı da atıyor esimde sen kendi kızına bak gibi yorum yapmış benim kızımla senin karin bir mi gibi laf etmiş kaynanam ve ayrıca bana maddi açıdan hiç birsey reva görmüyor kendi kızlarına doğum günü hediyesi altın kolyeler aldı. Eşimde hediye bakicam eşime deyince de sende şimdi varya is mi çıkarıyorsun gibi laf yapmış siz olsanız kayınvalidenizle aranıza nasl mesafe koyardınız bu ve bunun gibi bir sürü sorun var
Vallaha ona o '''benim kızımla senin karın bir mi lafını yediririm .

Dilini koparır eline veririm hadsize bak hayırdır .

Kendimj vallahi yüz elli besi ararım bak diyen dayı gibi hissediyorum şuan , çok sinirlendim

Ayrıca eşinizin annesine karıma hediye bakcam deyip annesini catlatmasina Ve annesinin tavrını görüp ne olduğunu anlamasına çok sevindim.

Ben olsam önce eşime ağzının payını veririm zaten anlaşamadığınız belli ne daha oradan oraya laf taşıyıp sizi dolduruyor ? Amaç ne ? Kv için de duymayın duysanız da duymazlıktan gelin uzak durun

Ben olsam kaynanamla boy boy resimleri paylaşırım

Belki kadın bunu istiyor

Mesela kahve resmi var ya malum

Kaynanamla kahve keyfi gibi..:KK50:

Not...kızmayın bana iyice gıcık olsun diye

Sizi insan saymayanı sizde görmezden gelin. Kendi kızı paylaşıyor da siz neden paylaşamıyorsunuz? Benim kvde de sürekli eşime şikayet ederdi, sizin eşiniz yine iyi cevabını veriyor. Eşinizin size hediye alması en doğal hakkı ama bu kayınvalidenizin yanında yapmasın belli ki sizi çekemiyor.

Benim kayınvalidem kendisinin doğum günü kutlanmasını ister hatta çağırır bile:) çocuklarının doğum gününe ne yaparız diye plan yapar ama sıra gelinine gelince mesaj atar 🤣

Öncelikle kayınvalideniz size karışamazz. Bunu ona öğretin. Gerçi bildiği için eşinize şikayet etmiş size direk söylememiş. Ben sizin yerinizde olsam “ anne eşime resim atıyorum diye şikayet etmişsin ama benim kararım sorun ne ki anlamadım “ diyin. Hediye meselesine gelince klasik kayınvalide. El kızı gibi görüp kıskançlık yapıyor. Siz iyi davranın ama tavrınızı net belli edin. Eşiniz hediyeyi alıncada o sosyal medyadan paylaşın aşırı sinir olucaklardır :)

Kisasa kisas yapin ,gitmeyin gelmeyin gormeyin aramayin,
Kizlarin geldin gitsin ,bir degiliz ben bir hakketmiyorum hicbirseyi,sende beni hakketmiyorsun diyin net

Hadi kayınvalide densiz bir kadın belli sizi şikayet etmek gibi bir terbiyesizlik yaptı. Eşiniz niye size laf taşıyor anlamadım. Zaten gereken cevabı eşiniz vermiş. Siz de gidip konuşabilirsiniz isterseniz böyle böyle demişsin diye. Kendi kızına altın kolye alabilir o kendi kızı, siz el kızısınız. Bunu ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi olur. Herkesin kendi evladı kıymetlidir. Kayınvalideniz istediğini desin neticede eşiniz arkanızda. Gerçi eşiniz bu ağız gevşekliğiyle umarım sizin laflarınızı da annesine taşımıyordur

Hiç takıp muhatap olma eşin zaten cevabını vermiş karışma ama daha fazla foto paylaş şeytan azapta gerek😂

Siz yokken söylüyorsa bunları kayınvalideniz, eşinizin gelip anlatması da annesinin yaptığı kadar yanlış. Zaten gerekli cevabı vermiş, size söyleyip boşuna sorun çıkartip huzursuz ediyor sizi.

Back
X