• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu !!

nuresr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
3
0
1
30
Arkadaşlar ben buraya sırf bu konu için üye oldum lütfen yardımcı olun bende akıl kalmadı. :( nişanlanalı 10 ay oldu ve ben şuan okuyorum ramazandan sonra düğünüm olacak. Bi kaynana var başımda Allah düşmanımın başına vermesin. Kadını alttan alıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor. Hiç sevmiyor beni 27 yaşında nişanlım hala ona müdahale etmeye çalışıyor nişanlım çok kızıyor ona bu konuda müsamaha göstermiyor falan ama kadın nişanlandığımızdan beri ne annemi aradı nede gelip gitti. Sadece ramazanda davet ettiler oda nişanlım didinip duruyor o yüzden. Neyse en son gene tartıştık oğluşu çok üzülüyormuş biz kavga edince kiii nişanlımın eline iğne batsa benden biliyor bana sarıyor neyse şimdi ailem nişanı attı yani bu kadın yüzünden nişanlım sesini çıkardı vs kaynım annesiyle konuştu karışma yoksa oğlunu kaybediceksin falan diye o kadında tarikate derinden bağlı evini bile umursamıyor eve uğramıyor tarikatı yüzünden tarikatı üstüne yemin etmiş bidaha karışmıcam falan diye. Nişanlım ailemle konuşmaya gelcek ben onla seni görüştürmem merak etme ben gider gelirim sen evimizde beni beklersin en olmadı seni asla ezdirmem falan diyor. Hadi ailem ikna oldu diyelim ben ne yapacağım ne olur ikilemde kaldım nişanlım şuan ki aşkla sevgiyle mi böyle diyor evlenince değişir mi yaa

evlenince anneler için oğulları
oğulları içinde anneleri aşırı kiymetleniyor
Allah yardımcın olsun
Kalbin ne diyorsa öyle yap

Tarikat üstüne yemin de mi oluyormuş artık
Bunun kararını en iyi sen verirsin.Sevgilim kesin değişmez diyorsan evlen ama içinde evlenince değişir diye en ufak bi şüphe varsa şimdi bitir.

Tarikatı taharet okumusum.
Diyorum bu kadin tahareti ustune niye yemin ediyor :) :)
Isin özü boyle sacma sapan insanlari bulmak icin para mi veriyorsunuz. Dinlen dinlen kac.

Tarikat üstüne yemin de mi oluyormuş artık
Bunun kararını en iyi sen verirsin.Sevgilim kesin değişmez diyorsan evlen ama içinde evlenince değişir diye en ufak bi şüphe varsa şimdi bitir.
Ya hep öyle diyorlar ya hani evlenince değişir falan diye

Back
X