kayinvalide temizligi

Ben kimsenin evini temizlemeye gitmem kendi evimde de düzenli gelen bir abla var.
Yaşlı olup yapamıyor olsa da yapmam. Ama temizlik için bir yardımcı gönderirim.
Ama siz gider gibi duruyorsunuz
Sadece yaz temizliği diye sinirlisiniz.

böyle bir şey için k.validem beni çağırmaz, çağırmış olsa da ben gitmezdim. maddi imkanı yoksa, zorlanacağını da düşünüyorsam bir yardımcı bulurdum. ev temizliği ağır iş, kendini neden bu kadar yıpratıyorsun? böyle bir şeyi istemesine nasıl izin verdin? yardımlaşmak güzel de, görev gibi üzerine yapışması senin hatan.

Eşler bekarken nasıl başının çaresine bakıyorsa yemek yapıyorsa yerine göre dışardan yiyorsa aynen öyle idare ediyorlar bu eşe göre değişir tabi. Kimisi o kadar uzun yalnız kalmak istemeyebilir göndermeyen de çok ama sağolsun benim eşim de 2-3 ay kaldığımda sıkıntı yapmıyor çünkü zaten yoğun çalıştığı için ben yazın evde kös kös oturmak zorunda kalıyorum. Ben de senin gibi donducuya stok yapıyorum kıyafetlerini hazırlayıp ütüleyip gidiyorum tek tük kirleneni de makineye atıp yıkayıp giyiyor beş yaşında değiller sonuçta. Ha ama döndüğümde evi pislik götürüyor mu evet götürüyor :confused:
Benim eşim temizlik konusunda biraz bilgili çok şükür benim gelmeme 1 gün kala evi süpürür siler tozları alır falan wc banyo temizler.
Haaa temiz olurmu o da ayrı bir konu :D
En azından döndüğümde yaptığım temizlik beni yormaz.

Hayatta gitmem. Kızının pisliğini ben niye temizliyim? He kimsesi olmaz, yaşlı olur, maddi durumumuz da olmaz kadın tutmaya ancak o zaman giderim. Ama zaten kızı varmış o kirletmiş gitmiş. Öldürsen gitmezdim temizliğe falan.

Back
X