İşte anlayana...Çok suratsızsa cimrilikten değil gibi geldi bana. Hoşlanmamış herhalde kızdan, altını da vermek istememiş o yüzden. Sinir oluyorum böyle insanlara, oğlun beğenmiş istemiş işte oğlunun mutluluğu senin mutluluğun olmalı.
Istenmeyen gelin arkadaşın. Cok takmasın kendimi sevdireyim diye uğraşmadan mesafeyi korusun yeter.Hanimlar benim bir arkadaşım var 1 hafta önce kına gecesi yapıldı ama kayınvalidesi çok uzaktı sadece avucuna altın koymak için geldi ve oturdu öylece çok suratsızdi kinadan 2 gün sonrada düğün yapıldı kendileri dindar oldukları için kız erkek ayrı salonlarda oldu. Kayinvalidesi hiç altın takmamis erkek tarafı kadına altın vermis onların adına taksin diye ama kadın takmamista vermemişte. Kiz 2 gündür ağladı beni mı istemiyorlar falan diyerek. Kadında cimrilik mı var yoksa istemediği için mı böyle yapmış olabilir ? Şuan tek bildiğim yine genç bir kizi kaynana sorunu bekliyor olmasi
Benim kayınvalidem de bizim düğünden sonra , düğüne gelemeyen kişiler altın para falan vermiş.aldığı paraları gitmiş harcamış. Sonradan çıktı ortaya. Kayınvalideme Para veren tanıdıklardan biriyle karşılaştığımız sırada. Kayınvalidem de vardı o sırada yanımda.aaaa x teyzen sana düğün hediyesi para yollamıştı ben onu harcadım dedi Bir de gülerek pişkin pişkin. Al 50 TL arttı deyip küfür eder gibi vermişti. Daha gelen neleri atmıştır cebe kimbilir.
Ohaaaaa :))))))Sizin yine kaynananız, benim teyzem kendi kızına yapmış. Ben evlendikten sonra anneme "sonradan altın getirirlerse o senin, sakın verme kızına, ben hiç vermedim" demiş. Biz annemle şok
aaaa sizde hırsızlık hastalığı mı var ama neyse üzülmeyin tedavisi var annecim deseydin.Terbiyesiz kadın utanmamış birde kalan parayı veriyor.yuzune atsaydın parayı madem ihtiyacı varmışBenim kayınvalidem de bizim düğünden sonra , düğüne gelemeyen kişiler altın para falan vermiş.aldığı paraları gitmiş harcamış. Sonradan çıktı ortaya. Kayınvalideme Para veren tanıdıklardan biriyle karşılaştığımız sırada. Kayınvalidem de vardı o sırada yanımda.aaaa x teyzen sana düğün hediyesi para yollamıştı ben onu harcadım dedi Bir de gülerek pişkin pişkin. Al 50 TL arttı deyip küfür eder gibi vermişti. Daha gelen neleri atmıştır cebe kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?