- 22 Mayıs 2019
- 639
- 296
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
Merhaba , buraya yazıp içimi dökmek istedim yine.Kayınvalidemle tatil konumu okuyanlar bilir o olaydan sonra tavrımı belli ettim ve ciddi bir mesafe koydum aramıza.Zaten uzak şehirlerdeyiz çok şükür görüşmüyoruz.Son vukuatını anlatayım.Telefonuma bir mesaj geldi sağlık sigortasından , tabi anlayamadım .Eşim gün içinde ikimizin de işyerinde olduğu saatte annesinin bizim için sağlık sigortası yaptırdığını, gelen linki onaylayıp bilgilerimi girmemi istedi.Bekliyorz hadi yapsana, bana güven miyor musun falan dedi ayrıca . İhtiyacım olmadığını söyleyerek reddettim.Eve geldi küs ve tavırlı bir şekilde hiçbir şekilde konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça (Şunu da belirtmek isterim kayınvalide kişisi geçen yıl sadece oğluna yaptırmıştı sigorta, bana yaptırmamıştı.Zaten yaptırmak zorunda değil ama yine de ayırması hoşuma gitmemişti).Tatilde yaptığı saygısızlık sonrası arayı düzeltmeye çalışıyor kendince .İyilik yaptığını düşünse bile normal gelmiyor bu şekildeki bir müdehale bana . Üstelik bana hiç sormadan eşimi araya koyarak telefonuna gelen linki onaylasın diyor .Yaşanan bu olaylar ve özellikle de eşimin bu saçma tepkisi hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum