Kayınvalide ve ayrımı

Kızlaar içime dökmek ve sizlerden fikir almak istiyorum ben yaklasık 3 aydır sözlüyüm yenı nisanım olucak.benden yaklasık 3 ay oncede ortancı kaynım evlendi.ortancı eltim şeker gibi sag olsun.
Ama kayınvalidem bana gelinmişim yaklasmıyor.aramıyor sormuyor.gecen bir rahatsızlık gecirdim o gün cok acı cektim kendisi gordu etti onlardaydım.ama ondan sonra bi kere bile aramadı sormadı.Kendi ailem bile sasırdı.ama diger iki gelini icin ölüyor bitiyor.hasta olsa arar hatta bize bile der ay cok hasta boyle soyle ama bana gelince yok.
Zaten nisanlımada pek düşkün değil digerleri gini.
Anlıcanız ne baş tacıyım ne de yerde ama zoruma gidiyor

Evladına verdiği kıymetle alakalı bu durum. Sizinle alakalı değil.

Kaynanam beni 3 sene aramasa, 3 sene sonra arasa telefonda ismini gorunce "yaaa niye ariyo ki simdiiiii ne konusucam" derim. Bu milletin kaynana sevdasini hic anlamiyorum
Beni istesede kaç senedir arayamiyor artık, çünkü engelledim. Eşimle yada çocuklarla konuşurken bile sesini duymaya tahammül edemiyorum odayı değiştiryorum bu beni neden aramiyor diye üzülüp dertlenleri asla anlamiyorum o yüzden

Kendisi bahsediyor cunku
Gittim aradım boyle kotu soyle oldu diye
Nişanlınıza da düşkün değilmiş size özel yapmıyor. Benim ailem şöyle böyle onlar da aynı olsun demek - istemek saçma. Evlat ayrımı yapıyorsa önce nişanlınız rahatsız olsun.

Arkadaşların yazdığı gibi, uzun vadede bu işten siz karlı çıkarsınız. Bırakın diğer gelinlerine düşkün olsun. Eliniz güçlenir bir adım sen bir adım ben yaparsınız. İşinize burnunu sokamaz, her kafasına estiğinde soluğu sizde alamaz. Bir gelin için dünyanın altını takılacağına mesafeli kayın ailesi olsun bana göre. Ama yok ben klasik gelin-kayınvalide olmak, onunla akraba akraba gezmek, misafir ağırlamak isterim derseniz veya eşimin annesidir saygıda kusur etmem diyorsanız kendi düşen ağlamaz olur.

Hiç üzme kendini.
Bu seninle alakalı değil tamamen nişanlını daha az seviyor !!!
Dışardan bakıldığında sende el kızısın eltinde…
Çok yakın bir zamanda bu değer görmeme olayını dibine kadar yaşadım.
Evet haklısın insan üzülüyor ama diğer taraftan bak yemeği kiminle yediyse sofrayı onunla toplar.

Hiç elti yarışına girmeyin.
Kendinizi etrafınızda duyduğunuz cümlelere kapatın.
Etkilenip soğuk yapmaya gerek yok.
Normal seviyeli davranın yeter.

Kk’da bu ara statüler bi karıştı. Nikahla olan nişanlıyım diyor daha sözlü olan ben de geliniyim diyor. Siz o kadının gelini değilsiniz

Back
X