Mrb arkadaşlar tatilde kayınvalidemin yanına gittik.3 ve 1 yaşında cocuklarım var.Malum oyuncak getirdim yanımda oyalanırlar diye.İster istemez ev dağıldı kirlendi.Evi süpüreyim sileyim dediğimde hayır ben yaparım sen cocuklara bak ben bakamıyorum dedi.Eşime çocuklara sen bak ben temizleyeyim dediğimde oğluna üzüldü cok yoruluyormuş.Çocuklarımı 1dk yanlız bırakamadım büyük olanın kıskanclık krizleri oluyor kardeşine zarar veriyor diğeride emekliyor cok meraklı herşeyi karıştırmak istiyor.Ama elimden geldiğince sofra kurmada kaldırmada yardım ettim.Eşime başlamış anlatmaya ben yaşlıyım yapamamıyorum.Oyuncakları hep dağıtıyor çocuklar annesi toplamıyor.Çok çamaşır değiştiyor(kücük cocukları olanlar bilir)Sürekli çocuklarıyla ilgileniyor.Ben tek kolumda gerekiyorsa kucağımda çocuğumla sürekli yemek,bulaşık,temizlik yapacakmışım.Bugün sabah dedim eşime sen çocukları parka indir bende silip süpüreyim kayınvalidem dedi ki yarım yapacağız bugün yapma.Bu arada dışarıya çıkacaktık kuzenimin düğünü için abiye bakacaktık.EŞim dedi hemen cıkmamız gerek trafik yoğunlaşıyor.Hemen hazırlan bende hemen oyuncakları toplayayım diye yeltendim eşim dediki bırak onları şimdi çocukları hazırla dedi bende bıraktım.Bu da sorun oldu evi bu şekilde bırakıp nasıl gidermişim.NEyse biz çıktık.Eve temizlikçi çağırmış temizletmiş.Surat bir karış geldik baktım konuşmadı bende bir şey demedim.Eşimde demişki anne çocuklar kücük yapamıyor istemiyorsan gidelim demiş.Ses çıkarmamış.Daha fazla bir sürü ağır sözler etmiş.Eşim de gece 12de hadi gidiyoruz dedi.Ve çıktık evden giderken yine eşime ben seni zaten karın ve kayınvaliden için doğurdum.Git onların işine yara.Beni arama bir daha.Hem istemedi bizi şuanda diğer kaynımlara gitmiş sabaha kadar ağlamış ne yapamaya çalışıyor anlamadım.senede 10 gün kalıyoruz en fazla.Bana bir günden bir güne kızım yoruluyorum ver çocuklarına ben bakayım sen hallet şu işi demedi.Ver anne ben yapayım yok sen bırak hallederim hep tarzı.Varsa yoksa arkadan dedikodu bana bunu dedi şunu demek istedi.5tane gelini var hepsiyle kötü.2oğluyla görüşmüyor.Eşim de bugün aramış açmıyor.Diyor ki yanlış yapıyoruz.Şimdi ne yaparsam yapayım yaranamıyorum beni ve çocuklarımıda istemiyor bende en iyisi ben görüşmeyeyim eşime sen görüş annendir dedim.Daha öncesinde de bir sürü dedikodular yenilen içilen annem babam kardeşim hakkı da yorumlar artık yoruldum görüşmemeyi düşünüyorum