• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ve görümce evimde yasamak istiyor sanirim

Benimki asla yapmaz. Bana karsi cok iyidir ama. Erkeklik gururu öndedir.son söz benimdir der. Buvzamana kadar hic bir istegimi geri cevirmemistir.saygimizi koruruz.bu mevzudada son soz benimdir diyor.
Pardon??
ne demek o son söz onun
sizde ses çıkarmaz mısınız tepki vermez misiniz bu söze?
profilinizde tasarımcı yazıyor çalışmıyor musunuz?

bu arada iyi madem bende annemleri çağırayım oturalım hep birlikte diyin

Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben🙄
Kombilerini yaptirsin esiniz bunu dayatin koca kiş kv gorumce 😧😩

kenara üç beş bir para atın

yazın kombiye bakım yaptıralım deyin

yenisi gerekiyorsa bendekini peşinat yapalım deyin

bunu kv ve görümceye de aşılayın

bir de çoluk çocuk var mı bilemedim de bu gelen kv görümceler nerede yatıyor

yani biz bir yere gittiğimizde oturulan odada yatak yapılır sabah kaldırılır eşyalar bavulda durur vs

bu kısa süreli 3-5 gün kalmalarda idare edilir de daha uzun nasıl oluyor

evimde 3 oda var

birinde 2 kişilik bizim yatağımız birinde tek kişilik oğlumun yatağı var

salonda 3lü iki koltuk, açılmaz falan koltuk işte

küçük odada da mini bir kanepe var sözde açılıyor da bir geceden fazla yatmak sıkıntı

75 yaşında kv yatmaya gelse cidden yatıracak yerim yok

annemin yahut kv nin evinde bir iki kanepe var ama onlarda dahi böyle aylarca kalınacak ortam yok

Bu kış kayinvalidem ve görümcem 1 ayligina benim evimde kalmıştı.( Kombileri bozuktu.mustakil evde yasiyorlar.)
Neyse zar zor saygi cercevesinde gecirdim o gunleri. Ama bugun eşim kisin annemler bizde kalir artik dedi ve benim beynime kan sıçradı.benim ev rahat geldi sanirim onlara.hizmet eden var nasilsa diye
Guzel uslupla olmaz dedim.ozelimiz var .rahat edemem dedim.birsey olmaz oturursunjz dedi.ayri olalim tatli olalim. Aramiz bozulur dedim ama adam konuyu değiştirdi.
Ne yapicam ben🙄
çalışmayı düşünür müsünüz? mesleğiniz veya çalışmışlığınız var mı?

Ne yapicam ben🙄
bu konu bir daha açıldığında sizde konuyu değiştirin. iyiyken kötü olmaya ne gerek var.

Kombi bir yılda tamir edilmedi mi daha? 🤦‍♀️
Hayır kombi sadece kışın kullanılmıyor ki, yılın 9 ayı banyoda sıcak su için az da olsa açılır. Dona dona buz gibi suda banyo yapmıyorlarsa kışın gelmelerine de gerek yok.

Net dille reddedin.

Pardon??
ne demek o son söz onun
sizde ses çıkarmaz mısınız tepki vermez misiniz bu söze?
profilinizde tasarımcı yazıyor çalışmıyor musunuz?

bu arada iyi madem bende annemleri çağırayım oturalım hep birlikte diyin
Suan çalışmıyorum maalesef. Genelde baskın olan eşImdir. Daha once bir sıkıntı çıkmadı.ama ses cikarmayinca ustune geliyorlar.bu da birinci ornek bana.ben kirmadan kavga gurultu olmadan halletmek istiyorum.yapim geregi cok icli disli degilim kayincalidemlerle ama saygimi gösteririm.oglu cagirsada kabul etmemesi lazimdi.onlarin gorusunu bilmiyorum.muhakkak konusu geçmiştir ben yokken.yoksa esim soylemezdi boyle birseyi.artik mesafeyi daha da koyacagim

Kombi bir yılda tamir edilmedi mi daha? 🤦‍♀️
Hayır kombi sadece kışın kullanılmıyor ki, yılın 9 ayı banyoda sıcak su için az da olsa açılır. Dona dona buz gibi suda banyo yapmıyorlarsa kışın gelmelerine de gerek yok.

Net dille reddedin.
Simdi alindi canim kombi.kisin o durum olunca geldiler.ne biliyim bu kadar memnun kalacaklarini.

Simdi alindi canim kombi.kisin o durum olunca geldiler.ne biliyim bu kadar memnun kalacaklarini.
Bakıyorum gorgulu dusunceli kayinvalidelerin gelinleri hep cirkef
Kadın imtina ediyor gelin herşeye takiyor
Evlenirken ilk bakmak gereken es ailesiymis
Ikimizde iyi insan olabiliriz.ama her evin tek hanimi olmali. Stresten uyuyamadim valla.

Suan çalışmıyorum maalesef. Genelde baskın olan eşImdir. Daha once bir sıkıntı çıkmadı.ama ses cikarmayinca ustune geliyorlar.bu da birinci ornek bana.ben kirmadan kavga gurultu olmadan halletmek istiyorum.yapim geregi cok icli disli degilim kayincalidemlerle ama saygimi gösteririm.oglu cagirsada kabul etmemesi lazimdi.onlarin gorusunu bilmiyorum.muhakkak konusu geçmiştir ben yokken.yoksa esim soylemezdi boyle birseyi.artik mesafeyi daha da koyacagim
Esiniz ailesine gelin derken size sormuyorsa ve size de annemler gelecek diye emrivaki yapıyorsa ben burada saygidan bahsedemem çünkü siz ikinizin olduğu eve gelecek misafir icin bile ortak karar almiyorsunuz esiniz alıyor siz de begenseniz de beğenmeseniz de uyguluyorsunuz, nerede saygi?
Tabii ki amacım sizi üzmek kırmak değil ama böyle sustukca da siz üzülüyorsunuz.

Her hizmet ayağına gelsin diye

Eşimin halası 10 senedir geliniyle oturuyor kadın sıfır daire aldı sıfır döşedi gelini yakınına taşıdı gitti geliniyle oturuyor sıfır daire boş duruyor 😅🤷
Ben başkasının evinde wc bile girerken çekiniyorum millet egemenlik kuruyor helal olsun ya trilyon verseler koloni gibi yaşamam

kenara üç beş bir para atın

yazın kombiye bakım yaptıralım deyin

yenisi gerekiyorsa bendekini peşinat yapalım deyin

bunu kv ve görümceye de aşılayın

bir de çoluk çocuk var mı bilemedim de bu gelen kv görümceler nerede yatıyor

yani biz bir yere gittiğimizde oturulan odada yatak yapılır sabah kaldırılır eşyalar bavulda durur vs

bu kısa süreli 3-5 gün kalmalarda idare edilir de daha uzun nasıl oluyor

evimde 3 oda var

birinde 2 kişilik bizim yatağımız birinde tek kişilik oğlumun yatağı var

salonda 3lü iki koltuk, açılmaz falan koltuk işte

küçük odada da mini bir kanepe var sözde açılıyor da bir geceden fazla yatmak sıkıntı

75 yaşında kv yatmaya gelse cidden yatıracak yerim yok

annemin yahut kv nin evinde bir iki kanepe var ama onlarda dahi böyle aylarca kalınacak ortam yok
Kombi yapıldı canim. Suan kendi evlerindeler kışın gelecekler

Esiniz ailesine gelin derken size sormuyorsa ve size de annemler gelecek diye emrivaki yapıyorsa ben burada saygidan bahsedemem çünkü siz ikinizin olduğu eve gelecek misafir icin bile ortak karar almiyorsunuz esiniz alıyor siz de begenseniz de beğenmeseniz de uyguluyorsunuz, nerede saygi?
Tabii ki amacım sizi üzmek kırmak değil ama böyle sustukca da siz üzülüyorsunuz.
Evet ben cirkefligi beceremem de . Yapamamda.of of.niye oyle yetistirilmediysem. Yaslidir uzmek istemem ama. Valla gelirlerse bende anneme giderim sanirim.

Ben başkasının evinde wc bile girerken çekiniyorum millet egemenlik kuruyor helal olsun ya trilyon verseler koloni gibi yaşamam
Yazık gerçekten gelin o kadar iyi ve sessiz ki bişey de diyemiyor kayınvalidesi kalp pilini bahane edip egemenlik kuruyor evin erkekleri de ses edemiyor

Back
X