- 24 Aralık 2014
- 5.270
- 7.058
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
40 lı kadın gece yalnız bırakılmazmışMadem başka yardımcısı yok, toparlanana kadar kullansın onları.
Meyve bebeğe gaz yapıyor çorba yapabilir misiniz desin, ne var bunda.
Gece yoruluyorsunuz yazik, siz aksam olubca evinize gidin uyuyup dinlenin, sabah gelirsiniz desin
40 ı çıkana kadar ya sabır, kendisi halledebiliyorsa eve yollasın desin iyiyim ama iyi değilse ve kimsede yoksa idare edecekYakın olduğum bir arkadaşım var 10 gün önce doğum yaptı sezaryen oldu plesenta previa idi rahmi işlem gördüğü için biraz zor geçmiş plesenta rahime kısmen yapışıkmış.Evladına 6 yılda 4 düşük yaparak kavuşmuş bir anne kendisi.Arkadaşım normalde kayınvalidesi ve görümcesiyle anlaşan biri sorun yaşadıklarından hiç bahsetmedi neyse konuya geleyim bizler sobalı evlerde yaşayan insanlarız bilirsiniz tek bir yerde soba yanar bir oda sıcak olur hastaneden geldiği günden beri oturma odasında yatıyor oraya yatak yapmışlar.Arkadaşımın annesi yok arka sokağındaki kayınvalidesi ve görümcesi geliyormuş yanına yeni doğum yapınca emzirme sıkıntısıydı gazdı tuzdu derken insan yorgun düşüyor başından geçen bilir 2 saatte bir emziriliyor bir de malum arkadaşım az dinlenip uyumak istiyormuş kayınvalidesi ve görümcesi yüksek sesle tv izliyormuş oturup gece 4 lere kadar dizi izliyorlar uyuyamıyorum diyor. Rica edip sesini kıstırıyormuş bu sefer de kikir kikir gülüp muhabbet ediyorlar tangır tungur çay karıştırıyorlar azıcık dalsam anında sesi açıyorlar dinlenemiyorum diyor.4 5 lere kadar uyanık kalıp gündüzleri kendi evlerine uyumaya gidiyorlarmış.Eşi çok mesaili bir işte çalışıyormuş ben işten fırsat bulup sizinle ilgilenemiyorum sana da çocuğa da vakit ayıramam lütfen idare et 40 ı çıkana kadar sonra gelmezler diyormuş ama kızın psikolojisi iyice bozulmuş ne zaman emzirmeye kalksam emzir emzir doysun bebek diyorlar ama önüme bir çorba bile getirmiyorlar meyve koyuyorlar madem bir faydaları olmayacak o zaman gitsinler diyor onları kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilir ? Aynılarını yaşamış ve şu an kavgalı biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim...Yorumlarınızı tek tek okuyacak teşekkür ederiz şimdiden
Yıl 202140 lı kadın gece yalnız bırakılmazmış
Evde kayınvalideyken de uykusuz ve zorluk içindeyse bence bebeğiyle kendi başına kalmalı. Artık yardıma gerek kalmadığını söyleyebilir. Kendi söyleyemiyorsa eşine söyletsin. Evde tuvalete banyoya rahat giremezsin, bir yemek yapma içinde evde kalabalığa gerek yok. Eşi yemek yapamıyorsa dışarıdan bişiler söylerler. Yada pratik olacak malzemeler bulundursun buzdolabında ısıt ye cinsi.Yakın olduğum bir arkadaşım var 10 gün önce doğum yaptı sezaryen oldu plesenta previa idi rahmi işlem gördüğü için biraz zor geçmiş plesenta rahime kısmen yapışıkmış.Evladına 6 yılda 4 düşük yaparak kavuşmuş bir anne kendisi.Arkadaşım normalde kayınvalidesi ve görümcesiyle anlaşan biri sorun yaşadıklarından hiç bahsetmedi neyse konuya geleyim bizler sobalı evlerde yaşayan insanlarız bilirsiniz tek bir yerde soba yanar bir oda sıcak olur hastaneden geldiği günden beri oturma odasında yatıyor oraya yatak yapmışlar.Arkadaşımın annesi yok arka sokağındaki kayınvalidesi ve görümcesi geliyormuş yanına yeni doğum yapınca emzirme sıkıntısıydı gazdı tuzdu derken insan yorgun düşüyor başından geçen bilir 2 saatte bir emziriliyor bir de malum arkadaşım az dinlenip uyumak istiyormuş kayınvalidesi ve görümcesi yüksek sesle tv izliyormuş oturup gece 4 lere kadar dizi izliyorlar uyuyamıyorum diyor. Rica edip sesini kıstırıyormuş bu sefer de kikir kikir gülüp muhabbet ediyorlar tangır tungur çay karıştırıyorlar azıcık dalsam anında sesi açıyorlar dinlenemiyorum diyor.4 5 lere kadar uyanık kalıp gündüzleri kendi evlerine uyumaya gidiyorlarmış.Eşi çok mesaili bir işte çalışıyormuş ben işten fırsat bulup sizinle ilgilenemiyorum sana da çocuğa da vakit ayıramam lütfen idare et 40 ı çıkana kadar sonra gelmezler diyormuş ama kızın psikolojisi iyice bozulmuş ne zaman emzirmeye kalksam emzir emzir doysun bebek diyorlar ama önüme bir çorba bile getirmiyorlar meyve koyuyorlar madem bir faydaları olmayacak o zaman gitsinler diyor onları kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilir ? Aynılarını yaşamış ve şu an kavgalı biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim...Yorumlarınızı tek tek okuyacak teşekkür ederiz şimdiden
Galiba herseye karışan cinsten insanlar.. üzücüGelip kalmalarina gerek var mı her gun yemek yapip, sut olsun diye hosaf kaynatıp getirsinler ve gitsinler.
Arkadasiniz da banyo gibi ihtiyaclarini kocasi gelince halletsin. Dışardan alışverişi varsa rica etsin kayinvalide gorumce yapsin gelsin. Butun gece neden kızın başında nöbet bekliyorlar ne gerek var,
Sabaha kadar tek odada olundugu ve anne uyuduğu halde TV izlemeleri ne kadar saygısız olduklarını gosteriyor.Galiba herseye karışan cinsten insanlar.. üzücü
En güzeli evden göndermek ama yapamıyor galiba bence eşi devreye girmeli ona söyletmeli kendi diyemiyorsaSabaha kadar tek odada olundugu ve anne uyuduğu halde TV izlemeleri ne kadar saygısız olduklarını gosteriyor.
Sadece kendi rahatlarini düşünüp "logusa yalniz birakilmax" misyonunu tamamlamaya çalışıyorlar,o da bence gosteris için. Gelininin iyiliğini düşünen böyle yapmaz
İlk gunumden beri yalnız baktım. Çokta kolay oldu inanın kafa rahat oluyor. Arkadaşınıza da Allah yardım eder inşallah bol bol dua etsin batıl inançlara da çok kulak asmasin. Benim kaynana da öyleydi geldi mutfakta yedi bana sen ne yersin falan demedi bile 10 günlük lohusa iken kavga çıkartıp gitti iyikide gitti bebeğimle bol bol vakit geçirdim. Eşim gece calisiyordu o zaman. Arkadaşınız ayağa kalkabiliyorsa kalksın ben işimi yapabiliyorum mesajı versin.40 lı kadın gece yalnız bırakılmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?