- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Eşim gece vardiyasında çalışıyordu kaldım geceleri.. yanlız ne oluyormuş ?40 lı kadın gece yalnız bırakılmazmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim gece vardiyasında çalışıyordu kaldım geceleri.. yanlız ne oluyormuş ?40 lı kadın gece yalnız bırakılmazmış![]()
Bence bu hurafe, lohusa depresyonu ne bilinmezken uydurulan birşey.Eşim gece vardiyasında çalışıyordu kaldım geceleri.. yanlız ne oluyormuş ?
Dogru dediniz, destege ihtiyacı var. Gercekten destek olsalar kim istemez ki?insanlar durup iki saniye dusunse komik duruma dusmeyecek. burada gulup gecmisler ama lohusa kadinin yanliz birakilmamasinin altinda batil inanctan cok annenin dogum sonrasi depresyona girmesini engellemek vardir. ne yaptigini bilmeyerek bebegi öldüren mi dersin, dusman gibi gorup emzirmek istemeyen mi.. her turlu destege ihtiyaci var dogum yapmis bir kadinin.
Bunların hepsi çok az görülen ve büyük olaylar. Bu olayları gerçekleştirecek insan birden bire böyle olmaz, zira doğum öncesinde de psikolojik sorunları vardır.insanlar durup iki saniye dusunse komik duruma dusmeyecek. burada gulup gecmisler ama lohusa kadinin yanliz birakilmamasinin altinda batil inanctan cok annenin dogum sonrasi depresyona girmesini engellemek vardir. ne yaptigini bilmeyerek bebegi öldüren mi dersin, dusman gibi gorup emzirmek istemeyen mi.. her turlu destege ihtiyaci var dogum yapmis bir kadinin.
kafa 1950 lerde işte benim eşimin ailesi de öyle amaaan uzak olsunlar uzakYıl 2021![]()
Ya 40 gün muhabbeti çok öncede kaldı.kafa 1950 lerde işte benim eşimin ailesi de öyle amaaan uzak olsunlar uzak
benım esım vardı sadece oda gunduz calısıyordu sezeryanla olmustu bebegım..yanlız baktım ben..gaz sorunu vardı sadece onada kımse care olamıyorkı..bellı bır sure sonra gecıyor zatenYa 40 gün muhabbeti çok öncede kaldı.
Bu zamanlardan önce rivayetlere ve efsanelere dayanılıyordu ve bunlardan korkuluyordu. Şimdi böyle bir durum yok, bazıları annenin psikolojisi için yanında kalınması destek verilmeli demiş ama annenin psikolojik bir sorunu yoksa, bebeğine gayet iyi bir şekilde desteksiz bakabiliyorsa 40 gün milletin köstek olmasının anlamı yok. Arkadaşının ya canı bol bol börek baklava türü şeyler çeksin ya da direkt yüzüne karşı istemiyorum, kendi bebeğime kendim bakmak istiyorum desin. Zaten bebeğin babası lohusa eşinin yanında olucak, başkasının evde yan gelip yatmasına gerek yok. Eşinin ailesi ne durumda, umarım ayaklarını kesebilmişsindir.
Yalnız bakmak daha iyi bana göre. Bir kere kafan rahat oluyor, doğum yapmış bile olsa misafir varken rahat rahat yaramıyor insan. Onlarda yatırmıyor zaten, hep köstek oluyor çoğu aile. O yüzden tek bakmak kafanın rahat olması anne psikolojisi açısından daha iyi. Umarım iyisinizdir şuan.benım esım vardı sadece oda gunduz calısıyordu sezeryanla olmustu bebegım..yanlız baktım ben..gaz sorunu vardı sadece onada kımse care olamıyorkı..bellı bır sure sonra gecıyor zaten
lohusayken mısafırlıge gelmekde kotu..uzun uzun oturıyolar..senın sıkıntın var..ustun basın batıyo..gercekten enteresan mılletız vesselam..Yalnız bakmak daha iyi bana göre. Bir kere kafan rahat oluyor, doğum yapmış bile olsa misafir varken rahat rahat yaramıyor insan. Onlarda yatırmıyor zaten, hep köstek oluyor çoğu aile. O yüzden tek bakmak kafanın rahat olması anne psikolojisi açısından daha iyi. Umarım iyisinizdir şuan.![]()
ona oyle denılmez buna boyle denılmez..bır cogumuz boyle yetıstık..sankı ınsanları memnum etmek ıcın bu dunyaya geldıkÖyle kv gidin denilmez artık gidin demenin de kibarcasıda olmaz o zaman kocayla papaz olunur , erkeğin annesine birşey söyleyemezsiniz erkek hep anasını yanında görmeyi sever , doğumda zaten kv gerçek yüzü ortaya çıkar
Bi tek bu erkeklerin anası gardaşı var zaten. Onlar pat pat diyor, kadınlar niye diyemiyor?Öyle kv gidin denilmez artık gidin demenin de kibarcasıda olmaz o zaman kocayla papaz olunur , erkeğin annesine birşey söyleyemezsiniz erkek hep anasını yanında görmeyi sever , doğumda zaten kv gerçek yüzü ortaya çıkar