- 21 Mayıs 2020
- 190
- 91
- 23
- 27
- Konu Sahibi Gizemmkomut
2 kadını evde yalnız mı birakiyim diyor,diyecek çok söz buluyor kendineSizin ne istediğinizin bir önemi yok yani.
Ama sevgiliniz çok seviyordur yine de siz değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kadını evde yalnız mı birakiyim diyor,diyecek çok söz buluyor kendineSizin ne istediğinizin bir önemi yok yani.
Ama sevgiliniz çok seviyordur yine de siz değil mi![]()
Sevdiğimle olmayı seçiyorum ama şimdiden yerini belirleyen aslanlar gibi evdeki değerini ilk tanışmada anlata anlata bitiremeyen görümceyi kabul edemiyorum,başa çıkamama korkusu benimki.O zaman sen bir karar vereceksin mutlu da olsan mutsuz da sevdiğinle olmayı seçiyorum diye bir yola gireceksin. Allah kolaylık versin![]()
Erkek arkadaşın sormadı mı peki?Bana kalırsa da amacı oymuş çünkü öyle şeyler dediki kapatınca direk sevgilime konuşmayalım bir süre dedim,derdi ne bilmiyorum beni tanımıyor bile daha insan abisinin konustuğu kıza niye böyle yapar
Bak benim fırlama bir görümcem var otuz yaşında ergen seninkini düşünemiyorum bile.Sevdiğimle olmayı seçiyorum ama şimdiden yerini belirleyen aslanlar gibi evdeki değerini ilk tanışmada anlata anlata bitiremeyen görümceyi kabul edemiyorum,başa çıkamama korkusu benimki.
Hani masumlar apartmanı inciye bir caps yapmışlardı1 kv 3 görümce
4 yanlış bir doğruyu götürür![]()
Ablaları bazen gelin olsa da bize hizmet etse diye sakalaşiyolarmiş,sevgilimde oldu ben size hizmetçi almıyorum kalkar işinizi kendiniz görürsünüz demiş belki bana arka çıkabilir,lafını esirgemeyen biri ama yinede göze alınacak gibi değilSiz de evlilikten vazgecin o zaman
Size bir sey diyeyim mi?
Kendinden ödün verip her konuda fedakarlık yapan değil, net cizgisi olan kadinlar daha cok saygi görüyor. Yarin ayni evde kavga ciksa o size "anneme/kardesime saygi duy onlardan özür dile " diyecek ama annesine o benim karım ya da kardesine yengene saygili ol demeyecek.
Kadınlar yalnız yaşayamazlar mıymış?2 kadını evde yalnız mı birakiyim diyor,diyecek çok söz buluyor kendine
Kesinlikle pişman olursunuz..görümceniz klasik bencil ergen tiplerden..yaşına bakmadan size sınırlarını çizmiş şimdiden...bu tipler her zaman başa bela olur...seviyorsunuz eyvallah...Ama evlenince aşk biter hayatın gerçekleri acı bir şekilde çarpar yüzünüze gerçekleri...çok gençsiniz ...ayrıca sevgiliniz okulunu bitirip meslek sahibi olmamış anladığım kadarıyla...keşke tersini düşünebilseydim...bu platformda onlarca kadın tecrübelerini paylaşıyor lütfen vakit ayırıp okuyun bazılarını...o kadar çok ki sizin durumuzda olup evlenen ve sevgisi nefrete dönen...Merhabalar herkese,arkadaşımın hesabından yazıyorum öncelikle bunu belirtmek istedim.Danısmak istediğim ama kimseye diyemediğim bir meselem var içim içimi yiyor artık4 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var her şekilde çok benziyoruz huyumuz suyumuz çok da iyi anlaşıyoruz.küçük yaşta babasinı kaybetmiş ve üzerinde annesinin çok emeği var.Sevgilimde büyüdükçe evin aile reisi gibi olmuş 18 19 yaşlarında bir de kız kardeşi var bir dedigini iki etmemeye çalışıyor mutlu olsun diye,kız şuan yurtta kalıyor ama her eve gelse aşırı üstüne düşüyorlar her şekilde bunu biliyordum.Neyse gel gelelim evlilik konusu açılınca sevgilim eğer annem evlenince siz ayrı evde oturun ben kızımla yaşarım demezse,beraber oturacağız diyor baştan güzel düşündüm olur dedim.Arkadaşlarım yapamazsın dedi ama dinlemedim yaparım dedim çünkü çok seviyorum ve bana ne olursa olsun seni üzdürmem kimseye diye her defasında sözler veriyor.Geçen gün kardeşinin numarasını verdi bana tanışın diye kızla konuşmam tuhaftı,direk ben bu evde bir taneyim,abim benim her dediğime yapar annem çok üstüme düşer ben onlarsız yaşayamam demeye başladı,çok seviliyorum diyor.İyi de insan ilk defa konuştuğu birine neden bunları anlatır? Abisini üzse birisi yakar yıkarmış ortalığı.Abisine ısrarla hemen evlenmemesi gerektiğini söylüyormuş onun okulu bitince evlensek onun için daha iyiymiş bana bunu söylüyor.Bu konuşmalar bana çocukça ve çok saçma geldi ondan 4 yaş büyüğüm belki de bundan dolayı ya da belki de içinde bana karşı bir kıskanması vardır.Bu konuşmadan sonra çok canım sıkıldı ve sevgilime bir süre konuşmayalım düşünmem lazım dedim beraber yaşama konusunu ama şu kısa günde bile sevgilimi öyle çok özledim kii zor tutuyorum kendimi ben yaşarım dememk için.Hanımlar sizce yanlış mı yapıyorum bu işin altından kalkamaz miyim.Görümce evlenir gider diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum.Bir çıkmazın içindeyim sanki bana yardımcı olun
![]()
Sordu söyledim,çok dobra bir kız onunla aynı evde yaşayamam ben tanıyınca anladım dedim,sen ona bakma filan dedi ama nasıl bakmiyim.Erkek arkadaşın sormadı mı peki?
Yani ne konuştunuz , kardeşim ne dedi de sen şimdi ara verelim demedi mi?
Birçok şey yazmışsınız ama siz çalışıyor musunuz? Eve iki maaş giriyorsa kesinlikle ayrı yaşayın. Birlikte olursa duşa girmek bile sorun olacak emin olun. Gençliğinize yazık. Evin içinde eşinizle kaçak göçle birlikte olacaksınız, ses çıkarmamaya çalışacaksınız. Bir de anlaşamazsanız yendiğiniz yemek bile göze batarMerhabalar herkese,arkadaşımın hesabından yazıyorum öncelikle bunu belirtmek istedim.Danısmak istediğim ama kimseye diyemediğim bir meselem var içim içimi yiyor artık4 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var her şekilde çok benziyoruz huyumuz suyumuz çok da iyi anlaşıyoruz.küçük yaşta babasinı kaybetmiş ve üzerinde annesinin çok emeği var.Sevgilimde büyüdükçe evin aile reisi gibi olmuş 18 19 yaşlarında bir de kız kardeşi var bir dedigini iki etmemeye çalışıyor mutlu olsun diye,kız şuan yurtta kalıyor ama her eve gelse aşırı üstüne düşüyorlar her şekilde bunu biliyordum.Neyse gel gelelim evlilik konusu açılınca sevgilim eğer annem evlenince siz ayrı evde oturun ben kızımla yaşarım demezse,beraber oturacağız diyor baştan güzel düşündüm olur dedim.Arkadaşlarım yapamazsın dedi ama dinlemedim yaparım dedim çünkü çok seviyorum ve bana ne olursa olsun seni üzdürmem kimseye diye her defasında sözler veriyor.Geçen gün kardeşinin numarasını verdi bana tanışın diye kızla konuşmam tuhaftı,direk ben bu evde bir taneyim,abim benim her dediğime yapar annem çok üstüme düşer ben onlarsız yaşayamam demeye başladı,çok seviliyorum diyor.İyi de insan ilk defa konuştuğu birine neden bunları anlatır? Abisini üzse birisi yakar yıkarmış ortalığı.Abisine ısrarla hemen evlenmemesi gerektiğini söylüyormuş onun okulu bitince evlensek onun için daha iyiymiş bana bunu söylüyor.Bu konuşmalar bana çocukça ve çok saçma geldi ondan 4 yaş büyüğüm belki de bundan dolayı ya da belki de içinde bana karşı bir kıskanması vardır.Bu konuşmadan sonra çok canım sıkıldı ve sevgilime bir süre konuşmayalım düşünmem lazım dedim beraber yaşama konusunu ama şu kısa günde bile sevgilimi öyle çok özledim kii zor tutuyorum kendimi ben yaşarım dememk için.Hanımlar sizce yanlış mı yapıyorum bu işin altından kalkamaz miyim.Görümce evlenir gider diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum.Bir çıkmazın içindeyim sanki bana yardımcı olun
![]()
Sadece eğer annem derse ayrı eve evlenin diye anca öyle geçerim ayrı eve diyor.
Bu hikayedeki tek çocuk sevgilinizin kız kardeşi mi sizce? Siz bana ondan daha küçük geldiniz? Bir ergen ve kaynana ile yaşamak mı?Merhabalar herkese,arkadaşımın hesabından yazıyorum öncelikle bunu belirtmek istedim.Danısmak istediğim ama kimseye diyemediğim bir meselem var içim içimi yiyor artık4 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var her şekilde çok benziyoruz huyumuz suyumuz çok da iyi anlaşıyoruz.küçük yaşta babasinı kaybetmiş ve üzerinde annesinin çok emeği var.Sevgilimde büyüdükçe evin aile reisi gibi olmuş 18 19 yaşlarında bir de kız kardeşi var bir dedigini iki etmemeye çalışıyor mutlu olsun diye,kız şuan yurtta kalıyor ama her eve gelse aşırı üstüne düşüyorlar her şekilde bunu biliyordum.Neyse gel gelelim evlilik konusu açılınca sevgilim eğer annem evlenince siz ayrı evde oturun ben kızımla yaşarım demezse,beraber oturacağız diyor baştan güzel düşündüm olur dedim.Arkadaşlarım yapamazsın dedi ama dinlemedim yaparım dedim çünkü çok seviyorum ve bana ne olursa olsun seni üzdürmem kimseye diye her defasında sözler veriyor.Geçen gün kardeşinin numarasını verdi bana tanışın diye kızla konuşmam tuhaftı,direk ben bu evde bir taneyim,abim benim her dediğime yapar annem çok üstüme düşer ben onlarsız yaşayamam demeye başladı,çok seviliyorum diyor.İyi de insan ilk defa konuştuğu birine neden bunları anlatır? Abisini üzse birisi yakar yıkarmış ortalığı.Abisine ısrarla hemen evlenmemesi gerektiğini söylüyormuş onun okulu bitince evlensek onun için daha iyiymiş bana bunu söylüyor.Bu konuşmalar bana çocukça ve çok saçma geldi ondan 4 yaş büyüğüm belki de bundan dolayı ya da belki de içinde bana karşı bir kıskanması vardır.Bu konuşmadan sonra çok canım sıkıldı ve sevgilime bir süre konuşmayalım düşünmem lazım dedim beraber yaşama konusunu ama şu kısa günde bile sevgilimi öyle çok özledim kii zor tutuyorum kendimi ben yaşarım dememk için.Hanımlar sizce yanlış mı yapıyorum bu işin altından kalkamaz miyim.Görümce evlenir gider diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum.Bir çıkmazın içindeyim sanki bana yardımcı olun
![]()
Şimdi uzaktan davulun sesi pek hos gelirAblaları bazen gelin olsa da bize hizmet etse diye sakalaşiyolarmiş,sevgilimde oldu ben size hizmetçi almıyorum kalkar işinizi kendiniz görürsünüz demiş belki bana arka çıkabilir,lafını esirgemeyen biri ama yinede göze alınacak gibi değil
Sevgilim öğretmen pandemiden dolayı şuanda evde ama dediğiniz gibi görümce çok şımarık ve onu böyle şımartan da abisi bunu görebiliyorumKesinlikle pişman olursunuz..görümceniz klasik bencil ergen tiplerden..yaşına bakmadan size sınırlarını çizmiş şimdiden...bu tipler her zaman başa bela olur...seviyorsunuz eyvallah...Ama evlenince aşk biter hayatın gerçekleri acı bir şekilde çarpar yüzünüze gerçekleri...çok gençsiniz ...ayrıca sevgiliniz okulunu bitirip meslek sahibi olmamış anladığım kadarıyla...keşke tersini düşünebilseydim...bu platformda onlarca kadın tecrübelerini paylaşıyor lütfen vakit ayırıp okuyun bazılarını...o kadar çok ki sizin durumuzda olup evlenen ve sevgisi nefrete dönen...
Hayatınızı mahvetmeyin derim...kabul ederse ayrı oturun ki ayrı oturmanızda bu tiplerle size birşey kazandırmaz maalesef sürekli huzurunuzu kaçırmanın bir yolunu bulurlar ...tamamen farklı şehirlerde olmanız lazım..
O görümce kişisi evlense bile sizi iğnelemekten huzurunuzu kaçırmaktan asla geri kalmaz..şimdiden belli etmiş kendini şımarık ergen
Ya çok geçmiş olsun. Size yalan söyleyip bulaştıran o tanıdıklarınız ne vebal aldı yaaa. İnş geçer gider hemenVallaha su anda Coronayim. O yüzden uyuyamiyorum henüz, ama kizim sen delimisin? Sagliksiz aile baglarin icine kendini niye atiyorsun? Normali olan ayri eve cikmak. Bu oglan cocugu seni ailesine bi güzel ezdirecek. Daha laflarindan ev konsunda bile cikamiyor. Benim babam erken öldü, ama bizde bu kadar kimse sacmalamadi
Kosarak uzaklas canim arkana hic bakmaSevgilim öğretmen pandemiden dolayı şuanda evde ama dediğiniz gibi görümce çok şımarık ve onu böyle şımartan da abisi bunu görebiliyorum