Kayınvalide ve görümceyle birlikte yaşama konusu

Gizemmkomut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
190
91
23
27
Tekrardan merhaba hanımlar.Geçen gün arkadaşım buraya konu açmıştı ama yasak olduğunu bilmediğim için konunun devamı gelmedi.Konu arkadaşımın sevgilisinin annesiyle ve görümcesiyle aynı evde oturmak istemeseydi.Arkadaşim sizi dinledi,çocuğa oturmak istemediğini,rahat edemeyeceğini anlattı ve çocuğun tepkisi şu " sen bilirsin bu benim hayatım ben seçmedim böyle olmayı,beni sevmemiş der yoluma bakarım.Annemi,kız kardeşimi asla yalnız bırakmam.Sen yoluna ben yoluma" insan 4 senelik sevgilisinden benim hayatim bu diye hiç bir çözüm yolu aramadan nasıl kaçabilir ki? Bana kalırsa hala arkadaşımdan ona geri dönmesini bekliyor bu ukala şahıs,kızı elime aldım zaten diye.Hatta bir de demişki senden önceki kız arkadaşım kabul etti ama onu ben istemedim,yani kabul edenler oldu benim için diye.Bu nasıl bir adam dedim.Sanırım erkekler menfaatleri olmayan işlerde böyle sıyrılıp kaçıyorlar gerçekten çok kötü Bilgilendirme yapmak istedim umarım kurtulmuş oluruz bu adamdan.

Çocuk yoluna bakıyor da arkadasın neden yoluna bakamıyor bu da benim hayatım yolun açık olsun diyemiyor..Daha kafasına takabilecegi birşey yokki güle güle diyecek o kadar

Çok duygusal baktığı için ama burada ki yorumlar ona iyi geldi de vazgeçebildi
Bence anında soğuması lazim 1 ay acı çeker unutur öbür türlü bir ömür kayinvalide görümce sorunuyla uğraşır.Zaten ailesini her zaman üstün tutacağı çok belli yani iki tarafı da idare edecek olgunlukta bile değil kızı çok ezdirir

Bı arkadaşım Ekim yada kasim gibi nişanlısıyla bu mevzuyu yaşadı .
Oğlan nişanı atıp kızın eşyalarını gönderdi seni seviyorum ama benim hayatım bu kusura bakma anam olmadan olmaz dedi o günden beri aramaz sormaz dönmedi

Evet benim de farkettiğim bu erkekler hep böyle yapıyor,aileleri önde tutuyorlar.Kızlarsa saf iki sevgi sözcüğüne kanıyolar işte

Peki sizin arkadaşınız iyi mi simdi yani pişman olmadı değil mi
Oğlan hiç pişman olmadii..dönmedi
Arkadaşım iyi
Çok seviyordu gözü dönüyordu çocuk için ama atlattı .hatta bı ay sonra yüksek lisans yaptığı okulun laboratuarında ise başladı daha güzel yerlerde suan

Herkesin değerleri ve öncelikleri farklıdır. Belli ki çocuğun babası yok ve aile reisi rolünü üstlenmiş ben eleştirilecek bir durum göremiyorum.

Evet ya ben bile öyle çok üzüldüm ki sanırım o kimse kabul etmez böyle diyince edenler vardı sen etmiyorsun tarzı konuşmuş.
Bu adam ayrı eve ok dese bile evlendiği kızı kurutur. Bazı seyler vardır bir hareketle karsındakini tanırsın.
Arkadasın arkasına bile bakmasın

Bıraksın ondan öncesine kadar yolu var.
Sonradan üzüleceğine şimdi üzülsün en azından huzuru olsun.
Kendisine yanlış bir şey yapsalar inandıramazdı kendisi bile suçlu çıkardı belki.
Hayırlısı olmuş bence

Ya burada adama saydırmaya gerek yok herkesin hayatta önceliği vardır olmazsa olmazı vardır en azından kıza demiş benim kırmızı çizgim orta yol bulamam diye...

orta yol bulurum diyip ortada bırakanlara saydırmak daha mantıklı.
Beni sevmemiş der geçerim cümlesi manipülatif bir cümle zaten bilerek söylenmiş bir cümle

diğer kızlardan bahsetmesi de keza öyle manipülatif cümle yani çok hesaplı cümleler ya bunlar

He evet görümce ve kaynanayla yaşamak için göğüslerine vura vura ağlıyormuş kızlar. Vah vah arkadaşın hakkını kaybetti bu oğlanın isteyeni çokmuş kaparlar şimdi.

Bu salak oğlanlar her kızı nohut beyinli sanıyor herhalde, attığı yalana herkes inanıyor sanıyor. Neyse. Hayat ona da anasından kardeşinden vazgeçmezse cinselliği sol elinden başka kimseyle yaşayamayacağını öğretir.

İşte, keşke benim kırmızı çizgim bu kabul edersen ne ala etmezsen mualla deseydi, vayy adam dürüst derdim.'' Ailemi istemiyon beni sevmiyon. Aksi ise kanıtla. Sen napacan? Sevecem. '' Ollldu.

Kız sorsa keşke '' Kızlar kapında ailene ömürlük hizmet edip senin gibi haşmetliyi kapma derdinde iken mi sen bana aileni yamamaya çalışıyorsun küçük zavallı manipülasyonlar ile?'' Vayyy true love.

Arkadaşın deseydi oldu o zaman hadi sen yoluna ben yoluma.o ne yahu yanında kalıp harcadığı saniyelere yazık. Ezik çocuk ay sinir oldum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…