- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Derlerse desinler kendileri sanki sevgi pıtırcığı arkadaşını başka Kızlar işe kıyas yaparken iyiydi al sana başka erkekErkekler bu seferde seni bak hemen başkasına gitti diye hitaplandırıren iyisi uzak durmak
Erkek olmak başka adam olmak başka tabi.. Böyle adamlara harcanacak 1 saniyeye yazık..Tekrardan merhaba hanımlar.Geçen gün arkadaşım buraya konu açmıştı ama yasak olduğunu bilmediğim için konunun devamı gelmedi.Konu arkadaşımın sevgilisinin annesiyle ve görümcesiyle aynı evde oturmak istemeseydi.Arkadaşim sizi dinledi,çocuğa oturmak istemediğini,rahat edemeyeceğini anlattı ve çocuğun tepkisi şu " sen bilirsin bu benim hayatım ben seçmedim böyle olmayı,beni sevmemiş der yoluma bakarım.Annemi,kız kardeşimi asla yalnız bırakmam.Sen yoluna ben yoluma" insan 4 senelik sevgilisinden benim hayatim bu diye hiç bir çözüm yolu aramadan nasıl kaçabilir ki? Bana kalırsa hala arkadaşımdan ona geri dönmesini bekliyor bu ukala şahıs,kızı elime aldım zaten diye.Hatta bir de demişki senden önceki kız arkadaşım kabul etti ama onu ben istemedim,yani kabul edenler oldu benim için diye.Bu nasıl bir adam dedim.Sanırım erkekler menfaatleri olmayan işlerde böyle sıyrılıp kaçıyorlar gerçekten çok kötüBilgilendirme yapmak istedim umarım kurtulmuş oluruz bu adamdan.
Yooo ailesine kendi de yatabileceği bi hizmetçi getircek, para ile tutsa hem çok para hem kendi yatamaz. Ne güzel olur karısı üzerinden hayırlı evlatlık.Onun sevgiyle işi yok kionun için anasını bacısını idare etsin yeter.Dediği şey benle evlenen benden çok annemlerle evlenicek onlarla iyi geçinmesi lazım. Çocuk çok polyannacı yani gül gibi geçinirler diye düşünüyor
Eleştirilecek olan şey eğer bir yuva kurmak,aile olmak istiyosa annesinin kız kardeşinin yanına değil ayrı evinde bu işe girişmesi.Sonra gelinleri hizmetçi olarak kullanıyorlar hiçbir erkek bir kadından bunu beklememeli.Ayrı evde de olsa kendi ailesine göz kulak olabilir zaten.Herkesin değerleri ve öncelikleri farklıdır. Belli ki çocuğun babası yok ve aile reisi rolünü üstlenmiş ben eleştirilecek bir durum göremiyorum.
Tekrardan merhaba hanımlar.Geçen gün arkadaşım buraya konu açmıştı ama yasak olduğunu bilmediğim için konunun devamı gelmedi.Konu arkadaşımın sevgilisinin annesiyle ve görümcesiyle aynı evde oturmak istemeseydi.Arkadaşim sizi dinledi,çocuğa oturmak istemediğini,rahat edemeyeceğini anlattı ve çocuğun tepkisi şu " sen bilirsin bu benim hayatım ben seçmedim böyle olmayı,beni sevmemiş der yoluma bakarım.Annemi,kız kardeşimi asla yalnız bırakmam.Sen yoluna ben yoluma" insan 4 senelik sevgilisinden benim hayatim bu diye hiç bir çözüm yolu aramadan nasıl kaçabilir ki? Bana kalırsa hala arkadaşımdan ona geri dönmesini bekliyor bu ukala şahıs,kızı elime aldım zaten diye.Hatta bir de demişki senden önceki kız arkadaşım kabul etti ama onu ben istemedim,yani kabul edenler oldu benim için diye.Bu nasıl bir adam dedim.Sanırım erkekler menfaatleri olmayan işlerde böyle sıyrılıp kaçıyorlar gerçekten çok kötüBilgilendirme yapmak istedim umarım kurtulmuş oluruz bu adamdan.
Bunun sebebi kendini çok yakışıklı görmesi,evet güzel bir çocuk.Sporcu,yani elimi sallasam ellisi havasında ondan bu haşmetliik.Sen kabul etmezsen bana gelicek kız bulurum ben diyor kendince.
Hayır hiçbir muhatçliklari yok,annesi çok genç bir kadın keza kardeşi de yetişkin bir kız küçük değil.Ayrı ev açmak ona yakışmazmış derdi o.Eski konuyu bilmiyorum.
Kv ve görümce muhtac halde mi? Bu benim hayatim ben secmedim derken ne kastetti?
Yoksa ayri ev acmaya cesaret edemiyor, gelini goturup anasina bacisina hizmet mi ettirecek keyfi yere?
Son 1 senedir konuşuluyor olay baştan arkadaşım kabul etmiş ama daha sonra kız kardeşiyle tanışınca abisini cok kıskandığını gördü yani bu evin birtanesi benim ona göre tavırları yaptı kız daha şimdiden.Arkadasim da sevgilisine ben bu kızla aynı evde yapmam diyince ayrıldılar hiç çözüm yolu arama yoluna bile gitmedi bey kişisiYeni mi ciddiye bindi olay 4 yıl boyunca hiç konuşulmamış mı ..
Adamın önceliği farklı belli ki baba yok ben durumu garipsemedim çocuk açısından.
Ama bu devirde Kv ve görümce ile yaşamaz çoğu kız haklı yani akıllı bi adam da zaten 2 aile olmaz diye istemezdi. Benmde babam yok ama abim evlendiğinde aynı evde yaşayamayız anne ama yakınımda oturun dedi ve altkatındaydık .. ki bu değişir ben sabah çıkıyordum aksam eve geliyordum. Annemin ağzı var dili yok yengem çağırmadan asla gitmez mesela kişiden kişiye göre değişir. Keşke çocukta birlikte yaşamak yerine başka yol izleseydi. Beni istemeyeni ben hiç istemem
Tamam o zaman dediğim gibi beni istemeyeni ben hiç. İstemem der yoluma bakardım en azından baştan söylemişSon 1 senedir konuşuluyor olay baştan arkadaşım kabul etmiş ama daha sonra kız kardeşiyle tanışınca abisini cok kıskandığını gördü yani bu evin birtanesi benim ona göre tavırları yaptı kız daha şimdiden.Arkadasim da sevgilisine ben bu kızla aynı evde yapmam diyince ayrıldılar hiç çözüm yolu arama yoluna bile gitmedi bey kişisi
Hayır hiçbir muhatçliklari yok,annesi çok genç bir kadın keza kardeşi de yetişkin bir kız küçük değil.Ayrı ev açmak ona yakışmazmış derdi o.
Çıtlatmiş tabiki ama arkadaşım kabul ettiği için sorun yoktu.Kardeşiyle tanıştıktan sonra bu kızla aynı evde olmaz dedi o yüzden istemedi yani aklı sonradan başına gelmiş oldu.4 seneye gelene kadar bu herif hiç mi çıtlatmamış bu anne ve kardeşle yaşama olayını?
Tabii insan sonradan da fikir değiştirebilir, oyalamak için en başında farklı da konuşabilir ama az çok karakteri de ele verirdi yani. Boşa giden zaman.
O zaman hatalı olan, yan çizen taraf arkadaşınız. Tanımadan etmeden kabul edilir mi? Şaka herhalde.Çıtlatmiş tabiki ama arkadaşım kabul ettiği için sorun yoktu.Kardeşiyle tanıştıktan sonra bu kızla aynı evde olmaz dedi o yüzden istemedi yani aklı sonradan başına gelmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?