Kayınvalide ve kayınpeder ile başetme klavuzu

O zaman sen müdahale etme kocana soyle yüz göz olma oğulları söylesin

Allah yardımcın olsun
en korktugum seyler
biz farklı sehırdeyız ama ben de goruntulu arama olayından cok korkuyorum
bebeği olan ınsanlar bıraz kendı halıne bırakılmalı

canım gibi sevdiğim yegenım var
evlerı bana 10 dakıka ama en son 2 hafta evvel gordum
goruntulu de asla aramam
kendı menfaatım için sıkamam kı onları onların da bir düzenı var yorgunlugu var kendılerıne ayıraakları vakıt var
yegenımı ozlemıyor muyum burnum sızlıyor onu dusununce ama kımsenın gozunde bu duruma düşmek ıstemem
ınsanlar cok benciller ya
herkes herseye dahil olmak istıyor
bir de bebek dogunca kendı cocukları sanıyorlar

ben de kv demin her telefonda bebeğimiz ne yapıyor demesinden sıkıldım
o bebek eşimle benim nerden senın oluyor diyesim var

allah kolaylıklar versın işin zor

Çocuğu öpmekten ne anlıyor bu insanlar ortalıkta grip kırıp geçiriyor ya.El kadar bebeği öpüp nasıl bir tatmin oluyorlar merak ediyorum.Uzaktan sevin şu çocukları ya.

Benim kv kadar olamazlar. Bebeğim agliyordu sus kancık dedi şok olmuştum.
Gorumce desen dudağından öperdi artık patladım opemi yor..

eşiniz dur diyemiyor mu? neden bu cahil sürüsü ile siz savaşıyorsunuz ki?
erkekler genelde evlenince dur demezler canım ailelerine

hep ayıp olur , onların kötü niyeti yok modunda takılırlar

evlenmeden evvel ailesinin yüzüne bakmayan adam evlenince aileci olur

evlenmeden evvel de cocugunun yuzune bakmayan ana evlenince en fedakar anne olur

evli değilsin :) evlenmeden bilemezsin

benim kp derim görümcemın cocugunu çok afedersiniz çocugun adı mehmet olsun

dal y...ak

dal t...şak mehmet diye sever

benim kızıma nasıl yaklasacak bilemıyorum

gorumcem gulup gecıyor sanırım babası da onu bu tarz lakaplarla sevdi

benım tepkım cok fena olur boyle bır durumda

Ya Hu!
Nasıl bir aile bunlar?
Shamles ailesi geldi aklıma.

Oturup açıkca konuşsanız, anlamayacak gibiler.
Üç yol var.
A) Eşiniz dur diyecek.
B) Mesafe koyup az görüşeceksiniz,bir araya geldiğinizde biraz duymayıp,görmeyeceksiniz biraz da cevap verip susturacaksınız.
C) Böyle abuk subuk konuşup, bebeği, tükürük saça saça öptüklerinde bir cinnet geçireceksiniz.

Ne yazık ki eşimi kırmak istemiyorum'la çözemezsiniz bu sorunu.

%100 çalışıyor mu bu formül.

o zaman kimse evlenmesin. evlenenler boşansın.

2 Evlilik yaptım evet calısıyor
ilk eşimle ayrıldık uyum saglayamadı ama ikinci eşim de bana da cok düşkündür ancak ailesine olan davranısları yuzde yuz değişti evlenınce

eskiden annesi birsey dese mudahele ederdi annesine , tavrını koyardı karıstırmazdı
şimdi hep ayıp olur, onlar büyük modunda takılıyor
ben sallamıyorum pek o ayrı ama düzen malesef bu

Eşim bekarken gorumcem ıcın cok konusuluyor ben sana onu anlatmayayım kendın tanıyınca gorursun derdı ne kadar cekılmez oldugunu
şimdi konusu olunca eğlencelidir ablam konuskan dıyor :)

eskıden ablası ıkı cocukla bosandıgı ıcın ıcten içe bize imrenıyor derdi belkı huysuzlukları bundandır derdi
şimdi ablam bizim iyiliğimizi istiyor oldu :)

Benim kocamda geçerli değil Captain.
Sağolsun adaletlidir,olayları tarafsız değerlendirir.
Gerçi ailesi de sorunlu veya beni üzen,
yoran bir aile değil belki de ondan.
Geçen, bir konuda,hem de bizim evimizde yatılı misafirken, kv'm beni biraz üzdü,
eşime anlatmak zorunda olduğum bir konuydu, 'haklısın,annem düşüncesizlik etmiş,
yaşlılığına ver,istersen ben konuşayım' dedi.
Ben konuşma esnasında üzüldüğümü dile getirdim,gerek yok dedim.
Kapattık konuyu.
Zaten uzatıp, büyütmek niyetinde değildim ama insan eşi tarafından doğru anlaşılınca, gerisini çok önemsemiyor.

Bana da batıyor gibi geldi biraz size, ama muhtemelen bu batmanın geçmişi vardır yani mutlaka sinirlendirmişlerdir sizi soğutmuşlardır. Bence laf soktupunda geri laf sokmak yerine (zor biliyorum ama) alın karşınıza düzgünce konuşun. "Bak anne o çok küçük daha bağışıklık sistemi gelişmedi hemen hasta olabilir yüzünden öpme lütfen" diyin, ne bileyim ağlatın sesini duyalım dediğinde "anne çocuk ağlatılır mı bi ağlayonca susmuyor zaten bana da yazık değil mi" falan diyin. Diğer lakap takma konusu için bir şey diyemem ama o şekilde bi sevgi gösteriliyor olabilir, bend eçok sevimli bulduğumda bir şeyi bazen dozu abartıyorum, gerçi hakarete gitmiyor bu durum ama... İki üç günde bir çağırıyorlar diyorsunuz, bu konuda da lafınızı söyleyin ne hissediyorsanız kırmadan. Evet biliyorum gerçekten zor, alınır eder yada muhatap bile olmaz belki sinirinizi hoplatacak bir laf edecek ama kocanız bunları görür duyar şahit olursa en azından ileride bir sıkıntı olduğunda ben konusmustum diyebilirsiniz.

seviştiğimizi de görmedin hiç ama işte çocuk var de geç. almayın eve gitmeyin davet etmeyin açmayın telefonlarını laftan anlamıyrlarsa. en tiksindiğim şey küçükken de beni hapur hupur öpmeleriydi çocuğa eziyet yaptırmayın

bencede erkekler degisiyor. benim nisanlim beraber yasamaya basladiktan sonra bile degisti.
sacma sapan kardesi cocuk oldu (ayni yastayiz, ikimizde 31)
annesi zaten bunalimdaymis- yersem.
fazla abartamiyor ama 50% döndü-

benim eşim de beni anlar ancak eskiden evlenmeden evvel yani ailesine bunu belli ederdi
anne sen şurda hatalısın derdi
evlendıkten sonra ben cok zorunlar yasadım aılesı ıle
yerı geldı esım aılesını uyardı ama onlar değişmeyince yaslıdır , üzülme ,idare et zaten senede bir goruyoruz moduna geldı onları uyarmamaya basladı ve bu bakımdan karsı taraf kendını hatasız dört dörtlük görüyor

eşlerin ailesine bakıslarının değişmesi bizleri üzdükleri anlamına gelmıyor zaten
belkı senın es tarafın cok sorunlu değillerdir sorunlu olsalardı benzer durumu yasayabilirdin

Genel olarak haklısın ama üslubun çirkin. Sen bu şekilde cevap verdiğin sürece olan kocanla ilişkine olur. Ne olursa olsun benim anneme bu şekilde cevap vwremez kimse, kocam bile olsa. Aynı cevabı çok daha sakin ve kibar versen, bu mahalle dili yerine daha kibar bir dil kullansan hem kocan sana hak verir hem de karşındaki abandone olur kalır. Öpme, telefon ve emzirme konularında haklisin ama severken kullandıkları dil ülkemizde genel bebek sevme şekli. Benim babam da oğlumu essolessek diye sever ama ne benim ne kocamın aklına kötü bir şey gelmez. Belli bir yaşın üstündekiler böyle seviyor. Bir babaannenin torununa şam şeytanı demesini kimse yadırgamaz ama bir gelin kayınvalidesine bu lafı söyleyemez. Ciddi bir saygısızlık.

Evet, benim eşim de ailesi de sorunlu insanlar değiller.
Ama benim eşim kim hatalıysa onu güzelce uyarır.
Ben onu uyardığımda da hatalıysa kabul eder.
Olgun ve adalet duygusu çok yüksek bir insan,burcu da Terazi zaten.
Aramızda yaş farkı da olduğundan ve annesi çok dominant biri olduğu için,en başından itibaren beni koruyup, kollama ihtiyacı duymuş da olabilir.
Kısacası her evlilik ayrı bir dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…