Kayınvalide ve kayınpeder ile başetme klavuzu

Öpmeyin dedikten sonra öpeceğim dedi ve devam mı etti

O bebeği alır kendimi odaya kilitlerdim

Her geldiğinde bunu tekrarlarım

Eşim de istiyorsa annesi ile öpüşe koklaşa otururdu

Yani öpme demekte haklısınız da sizin dediğiniz yanlış da olsa ona uymak zorunda

Cidden neden cici gelin modundasınız biraz rest çekin anlar

Eşiniz çok mu pasif bebeği uyandırıp ağlatın deyince susuyor mu

Birisi hiç ilgim olmayan bir Bebek Hakkında bunu dese yanımda, panter kesilirim

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama takıldığınız şeyler bana çok garip geldi. Ben şu an karnımdaki bebeği küçük şapşal falan diye seviyorum. Kayınvalideniz onun babannesi, sevmediği için kötü bir hitap geliştirecek hali yok. Çok seviyor ve sevme biçimi o demek ki. Onlar yaşlı başlı insanlar, tabi ki sürekli gelin görelim, biz gelip görelim derler. Siz ve eşiniz bu sıklığı, onları ara sıra reddederek, kendi programlarınıza uyarak düzenleyeceksiniz. Gitmezsiniz olur biter. Arayıp sormasalar da arayıp sormuyorlar diye şikayet ederdiniz. Bana fazla tepki veriyorsunuz gibi geldi, üzgünüm.

Dayım erkek kardeşimi "sevimli pzvn" diye severdi. Anlayın işte. Abartmıyorum her daim. Annemde sürekli tembihler çimdiklerdi babana söyleme diye. Takılmayın lakaplara. Zaten sensin sam şeytani diyerek cevabı vermişsiniz.

Ya hiç güleceğim yoktu düdük makarnası nedir yahu:))

Ya hiç güleceğim yoktu düdük makarnası nedir yahu:))
Benim kız az biraz minyon ve epeyce zayıftı da ondan sanırım. Hiç sorasım gelmedi.
Kız geldi 16 yaşına hala düdük makarnası diyor.

Yok anacım benden görümce falan olmaz. "Geliiiiin geliiiin, seğğğn benim kızıma nassssıl olur da düdük makarnası dersiiin?" diyemedim ya bir kere eller belde modunda...

Lakaplara takilmayin. Cocuk seven eski jenarasyon maalesef boyle hitap kelimeleri kullanabiliyor ☺ Ama elden ve yuzden opme konusunda ben de hassasim. Opturmem... o daha minicik hele de yenidogansa kiyameti koparirim. Hasta hasta gripli gelecek bebegimin elini yuzunu opecek. O eli agzina goturecek, sonra minisim de hasta olacak. O konuda hak verdim. Bebek yeni olunca maalesef cok ozleniyor buyukler tarafindan. Biraz idare edin derim... saglikla sihhatle buyutun yavrunuzu

Konu sahibinin anlattıkları gerçekten sınır bozucu ama biri benim çocuğuma düdük makarnası dese uyarsam bile gülerek uyarırım heralde. Sevimli bir takılmaca olmuş. Ama eşoglu eşek gibi laflardan bende hoşlanmıyorum
Ne güzel tatlı bir gorumceymışsınız:)

Teşekkürler. Hayat olumlu bakınca güzel. Zaten bir sürü günlük dertler var, bir de biz zorlaştırmayalım değil mi bu ömrü?

Victoryvivi nin annesi bebeği donattı ama bebegini bizim dualarimizla sağ salim kucağına aldı Allah'ıma şükürler olsun diyecek yani

Victoryvivi nin annesi bebeği donattı ama bebegini bizim dualarimizla sağ salim kucağına aldı Allah'ıma şükürler olsun diyecek yani
Dün eşime demiş
Victory e sor ne lazımsa biz alırız
Biz nereden bilelim bebeğe ne alınır ne edilir demiş
Benden iyi bileceği kesin aslında çünkü benim ilk evladım o iki çocuk iki torun büyütmüş
Eşim annemler sana sorup onlara söylememi istedi dedi ben de gerek YÖK ben kimseye sunu alın bunu alın demem hem benle konuşan olmadı dedim :)
Yeri gelince biz sorduk sen aldırmadın olacak :)
Bebeğe ne alınır en kötü birkaç tulum al
Battaniye al mama önlüğü al çorap al
Yelek hırka al
Çıngırak al :)
İnsan almak isteyince illa bulur yani :)

10 yıllık evliyim heer pazar kesintisiz gelmek istemelerinden bezdik , iyilikten , güzellikten , çirkeflikten, laftan anlamıyorlar. Hala arıyorlar.baş edemiyorum.

Çok iyi niyetlilerse elinize nakit para da verebilirler.Annem yigenime hamileyken defalarca sordu yengeme ben neyi alayım diye-annemin onun zevkine uyacak birşey almayacağını düşünmüş olabilir birşey diyemem- yengem birşeye gerek olmadığını söyledi hep.Dogumdan sonra annem bebege ve yengeme takı dışında " ister bir masrafınizi görün ister torunuma bebek hesabı açın" diyerek ellerine para verdi.

[
sadece öpeceğim değil ''sen ne yaparsan yap öpüyorum'' dedi.
benimki daha hiçbirşey almadı mesela... aman almasın zaten beklediğimden değilde torununu seviyor ya hani :)

Burda kadınların doğum sonrası başına gelenleri okumaya başladıktan sonra çocuk sahibi olmaya korkar oldum

hayır neden kusura bakayım fikrinize saygı duyarım. yalnız bebeğine bir annenin seslenmesi ile dışardan birinin seslenmesi arasında fark olduğunu düşünüyorum. herkesin sevme biçimi farklı tamam anlarım ama bu benim çocuğum hakaret içeren kelimelerin kullanılması sevgiden de olsa ki bu bana çok mantıklı gelmiyor aksine çok itici buluyorum sınırların çizilmesini istiyorum.
arayıp sorma olayına gelince biz evlenirken bile arayıp sormamış evliliğim süresince zaten birşey olmadıkça beni aramaz. oğluna ulaşamazsa arar söyle arasın der kapatır tek konuşmamız bu iki kelimedir. ve ben bu durumdan hiç şikayetçi olmadım. her akşam oğlunun telefonunu arar şuanda olan tek fark hoparlörün açık olması ve benim herşeyi duyuyor olmam.
Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza,musmutlu yarınlarınız olsun....

hayır sakın başkaları için dünyanın en güzel ödülünden vazgeçmeyin.
Çocuk sahibi olmak istiyorum ama bu kayınvalideymiş yok kayınbabaymış işin içine girince çığırımdan çıkarım gibime geliyor. Genelde çoğu kişi olumsuz tecrübeler yaşamış. Bi ürktüm açıkçası.

Ne kadar iyi kv olsa da doğumdan sonra bir hallet oluyor kvlere

yok yok bu şaka olsun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…