Ya hiç güleceğim yoktu düdük makarnası nedir yahu:))lakaplara bir şey diyemeyeceğim. Ben yiğenimi "maymunum" diye seviyorum, gelin de doğduğundan beri kızıma "düdük makarnası" diyor. Bunlara takılmayın.
Diğer konulara gelince; öpme, uyandırtma, her saniye ziyaret ettirme gibi; tavrınızda haklısınız. Aynen devam.
Benim kız az biraz minyon ve epeyce zayıftı da ondan sanırım. Hiç sorasım gelmedi.Ya hiç güleceğim yoktu düdük makarnası nedir yahu:))
Konu sahibinin anlattıkları gerçekten sınır bozucu ama biri benim çocuğuma düdük makarnası dese uyarsam bile gülerek uyarırım heralde. Sevimli bir takılmaca olmuş. Ama eşoglu eşek gibi laflardan bende hoşlanmıyorumBenim kız az biraz minyon ve epeyce zayıftı da ondan sanırım. Hiç sorasım gelmedi.
Kız geldi 16 yaşına hala düdük makarnası diyor.
Yok anacım benden görümce falan olmaz. "Geliiiiin geliiiin, seğğğn benim kızıma nassssıl olur da düdük makarnası dersiiin?" diyemedim ya bir kere eller belde modunda...
Teşekkürler. Hayat olumlu bakınca güzel. Zaten bir sürü günlük dertler var, bir de biz zorlaştırmayalım değil mi bu ömrü?Konu sahibinin anlattıkları gerçekten sınır bozucu ama biri benim çocuğuma düdük makarnası dese uyarsam bile gülerek uyarırım heralde. Sevimli bir takılmaca olmuş. Ama eşoglu eşek gibi laflardan bende hoşlanmıyorum
Ne güzel tatlı bir gorumceymışsınız:)
Victoryvivi nin annesi bebeği donattı ama bebegini bizim dualarimizla sağ salim kucağına aldı Allah'ıma şükürler olsun diyecek yaniBirşey olmadı
Ben devam ediyorum alışverişe annem de alıyor birşeyler heves edip
Eksikleri bitti sayılır
Onlar sadece eşimi arayıp ay Bebek iyi mi
Ay yüreğimiz ağzımızda
Ay aklımız hep sizde diye sızlanıyorlar
Kesinlikle :)Teşekkürler. Hayat olumlu bakınca güzel. Zaten bir sürü günlük dertler var, bir de biz zorlaştırmayalım değil mi bu ömrü?
Dün eşime demişVictoryvivi nin annesi bebeği donattı ama bebegini bizim dualarimizla sağ salim kucağına aldı Allah'ıma şükürler olsun diyecek yani
Çok iyi niyetlilerse elinize nakit para da verebilirler.Annem yigenime hamileyken defalarca sordu yengeme ben neyi alayım diye-annemin onun zevkine uyacak birşey almayacağını düşünmüş olabilir birşey diyemem- yengem birşeye gerek olmadığını söyledi hep.Dogumdan sonra annem bebege ve yengeme takı dışında " ister bir masrafınizi görün ister torunuma bebek hesabı açın" diyerek ellerine para verdi.Dün eşime demiş
Victory e sor ne lazımsa biz alırız
Biz nereden bilelim bebeğe ne alınır ne edilir demiş
Benden iyi bileceği kesin aslında çünkü benim ilk evladım o iki çocuk iki torun büyütmüş
Eşim annemler sana sorup onlara söylememi istedi dedi ben de gerek YÖK ben kimseye sunu alın bunu alın demem hem benle konuşan olmadı dedim :)
Yeri gelince biz sorduk sen aldırmadın olacak :)
Bebeğe ne alınır en kötü birkaç tulum al
Battaniye al mama önlüğü al çorap al
Yelek hırka al
Çıngırak al :)
İnsan almak isteyince illa bulur yani :)
sadece öpeceğim değil ''sen ne yaparsan yap öpüyorum'' dedi.Öpmeyin dedikten sonra öpeceğim dedi ve devam mı etti
O bebeği alır kendimi odaya kilitlerdim
Her geldiğinde bunu tekrarlarım
Eşim de istiyorsa annesi ile öpüşe koklaşa otururdu
Yani öpme demekte haklısınız da sizin dediğiniz yanlış da olsa ona uymak zorunda
Cidden neden cici gelin modundasınız biraz rest çekin anlar
Eşiniz çok mu pasif bebeği uyandırıp ağlatın deyince susuyor mu birisi hiç ilgim olmayan bir Bebek Hakkında bunu dese yanımda panter kesilirim
benimki daha hiçbirşey almadı mesela... aman almasın zaten beklediğimden değilde torununu seviyor ya hani :)Dün eşime demiş
Victory e sor ne lazımsa biz alırız
Biz nereden bilelim bebeğe ne alınır ne edilir demiş
Benden iyi bileceği kesin aslında çünkü benim ilk evladım o iki çocuk iki torun büyütmüş
Eşim annemler sana sorup onlara söylememi istedi dedi ben de gerek YÖK ben kimseye sunu alın bunu alın demem hem benle konuşan olmadı dedim :)
Yeri gelince biz sorduk sen aldırmadın olacak :)
Bebeğe ne alınır en kötü birkaç tulum al
Battaniye al mama önlüğü al çorap al
Yelek hırka al
Çıngırak al :)
İnsan almak isteyince illa bulur yani :)
hayır neden kusura bakayım fikrinize saygı duyarım. yalnız bebeğine bir annenin seslenmesi ile dışardan birinin seslenmesi arasında fark olduğunu düşünüyorum. herkesin sevme biçimi farklı tamam anlarım ama bu benim çocuğum hakaret içeren kelimelerin kullanılması sevgiden de olsa ki bu bana çok mantıklı gelmiyor aksine çok itici buluyorum sınırların çizilmesini istiyorum.Kusura bakmayın ama takıldığınız şeyler bana çok garip geldi. Ben şu an karnımdaki bebeği küçük şapşal falan diye seviyorum. Kayınvalideniz onun babannesi, sevmediği için kötü bir hitap geliştirecek hali yok. Çok seviyor ve sevme biçimi o demek ki. Onlar yaşlı başlı insanlar, tabi ki sürekli gelin görelim, biz gelip görelim derler. Siz ve eşiniz bu sıklığı, onları ara sıra reddederek, kendi programlarınıza uyarak düzenleyeceksiniz. Gitmezsiniz olur biter. Arayıp sormasalar da arayıp sormuyorlar diye şikayet ederdiniz. Bana fazla tepki veriyorsunuz gibi geldi, üzgünüm.
hayır sakın başkaları için dünyanın en güzel ödülünden vazgeçmeyin.Burda kadınların doğum sonrası başına gelenleri okumaya başladıktan sonra çocuk sahibi olmaya korkar oldum
Çocuk sahibi olmak istiyorum ama bu kayınvalideymiş yok kayınbabaymış işin içine girince çığırımdan çıkarım gibime geliyor. Genelde çoğu kişi olumsuz tecrübeler yaşamış. Bi ürktüm açıkçası.hayır sakın başkaları için dünyanın en güzel ödülünden vazgeçmeyin.
yok yok bu şaka olsun lutfenSeni çıldırtmak için alenen yapılıyor gibi geldi bana bak bende ilk çocuğumda böyleydim müdahale ederdim baktım baş edemiyorum ikincide salıverdim ve kendiliğinden hareketlerine dikkat ettiler o yüzden sal bacim rahat ol bırak opsun birak söylesin memesini açıp emzirmeye kalkmamış hic değilse ben bunu da yaşadım cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?