Kayınvalide ve kayınpeder ile başetme klavuzu

[

sadece öpeceğim değil ''sen ne yaparsan yap öpüyorum'' dedi.

benimki daha hiçbirşey almadı mesela... aman almasın zaten beklediğimden değilde torununu seviyor ya hani :)
Benimki de almadı
Alacağını da sanmıyorum
Kuru sevgiye inanmıyorum ben
Seven emek verir özenir
Benimki de çok sevecek eminim:)

İsteyen bir yolunu bulur işte :)

[

sadece öpeceğim değil ''sen ne yaparsan yap öpüyorum'' dedi

Peki siz ve eşiniz ne yaptınız

Çıngar çıkarmak için neyi bekliyorsunuz

Ben çoğu konuya yazıyorum bu KK hanımları çok mu naif ben mi çok çirkefim diye

Bunu diyen Kv o bebeğe tırnağının ucu ile dokunamaz bir daha

Eşiniz nerede ne yapıyor bu arada

Cidden ben mi çok çirkefim? Hiçbir şey yapamasam pasif direniş yapar kendimi ve bebeği odaya kilitlerim gelsin öpsün bakayım

Abartiyorsunuz iatedikleri gibi sevsinler ne var bunda onu dedi bunu dedi.. sizin onayladiginiz kelimelerimi kullanacak bu insanlar. Siz onlari sevmwdiginiz icin bahane ariyorsunuz. Surekli gormek istemeleride normal siz bahane bula bula bu gorusme meselesini haftasonlarindan haftaicine cekiceksiniz zor bisey degilki. Opme mevzusundada 3 aylik olmus bebegi hasta olmadiktan sonra opseler ne olur hicbir zaman cocugumu opmeyin demedim hicde birsey olmadi. Tek hakli oldugunuz sey aglat sesini duyayim mevzusu. Buda buyuklerin cogunda var aglat uyandir vs. Hayir dedikce biticek buda yani

üfffffff abartmayı ne kadar seviyorsunuz bu ne böyle yaa, kaynanalar gelinler al birini vur ötekine seviye yerlerde saygı sevgi bitmiş allahım akıl fikir ver kayınvalideler gelini nasıl gıcık ederim derdinde gelinler kayınvalideyi nasıl yok ederim derdinde anladığım şu ki insanların başka yapacak ne işi ne düşüncesi kalmış boşluktan ne yapacaklarını şaşırmışlar

sevcvekler torunları tabi.bu kadar abartmaya ne gerek var sanki.tamam bazı yönlerı kötü ağlat vs gereksız şeyler ama sızde bence bıraz saygılı olmalısınız.

Ağzı pis zaten çok pis torunlarına küfür öğretir
Bide onları.kavga ettirmeye bayılır
bu kavga ettirme olayı bizde de var ne yazık ki.... diğer torununu komşunun torunuyla kavga ettirip kendini korumayı öğretiyormuş. parkta çocuğun biri torununun saçını çekmiş; torunu hiçbirşey yapmayınca zoruna gitmiş. bu yüzden kendini korumayı öğrenmesi gerekiyormuş.

sevcvekler torunları tabi.bu kadar abartmaya ne gerek var sanki.tamam bazı yönlerı kötü ağlat vs gereksız şeyler ama sızde bence bıraz saygılı olmalısınız.
bende torunu gibi sevsin istiyorum zaten. kendini tatmin etmek için çocuğun yüzünü tükürüğe boğsun,kızartsın,sigara içtiği ağzına ufacık parmakları sokmasın istiyorum. torunu gibi sevsin; mesela ben onu değil o bizi ve çevredeki herkesi uyarsın ; elinizi yıkayın,temiz olun,çocuğu bunaltmayın,ağlatmayın desin istiyorum. yani kısaca torunu gibi sevsin istiyorum.

doğru dıyorsunuz tahmmul edılmeyecek şeyler sıgara helekı ama sızın uslubunuz sert geldı bana.bu kadar anlayışssız ınsanlarsa eğer sızın bu zayıflığınızı gorup iyice ustunuze gelır..bu gun çok huysuzdu az sakın ortam lazım anne yada eşine onların yanında sıgarmı içtin ben dayanamaıyorum bebek nasıl dayansın ustunu başını elını yuzunu dişini fırçala gel de.çünkü direk dediğin zaman eşinin aılesıne eşinde aılesıde senı cephe alır yıne sen uzulursun onlarda gerı kalmaz yapacaklarından.memnun kalmadığın ne varsa eşinin üzründen yürü.

haklısınız ayarlayamıyor.
hic konustunuz mu ne diyor bu konuda? Benim esim de kimseye bir sey diyemezdi, ben kolonyalara dezenfektan karistirdim, eve gelenleri oyle dezenfekte ettim. Sonra esimden bebege hastalik gecti, bronsit oldu, antibiyotik kullandi, surum surum surunduk zaten gaz donemi bitmemisti. Gerci yine eziyetini ben cektim ama biraz olsun ders oldu o hastalik donemi...

kolonyaya karıştırmak iyi fikirmiş... bebeğim yoğun bakımdan çıktığında eve bende dezenfektan almıştım. elinizi yıkamaya üşenirseniz sıkabilirsiniz dedim ama kullanmadılar tabi. eşimle konuştum haklısın diyor ama ne yazık ki onların yanında çok başka oluyor herşey. en azından ben konuşurken sen ne biçim konuşuyorsun diye çıkışmıyor. öyle olsa hiç başedemezdim.

bende artık böyle düşünüyorum zayıf yönümden vurmaya çalışıyor. kızdığımı gördükçe mutlu oluyor sanırım. kimi zaman görmeyeyim,duymayayım diyorum ne yazık ki bebeğim söz konusu bunu beceremiyorum.

yavrum yogun bakimda mi kaldi, hassas olmakta haklisiniz. Benim aile hekimim kv.lerde ayni doktor. İstersen getir ben konusayim demisti bu konularda. Bilemiyorum belki size fikir olur, onceden aile hekimini veya cocuk doktorunuzu ayarlayip, kvleri de kontrole gidicez siz de gelin gibi cagirip doktor konusabilir...

yoğun bakımdan çıkarırken oradaki hemşireler ve doktor üstüne basarak dedi ki mümkün oldukça anneden başkası dokunmasın. insanların biraz anlayışlı olması gerekiyor dedi. çok şükür o dönemleri atlattık ve ben yeniden bir enfeksiyonla savaşmak istemiyorum.

İş eşinizde bitiyor.
Emzirme mevzusunda ,anne ne alaka ,niye burda emzirsin,sessiz ortamda emzirsin bebegi rahat rahat diyemeyen,birde üstüne örtünü getireyim burda emzir diye destekleyen bir eşiniz oldugu sürece değişmezler.

haklisin. Ben de grip oldum gunlerde cift maske ile gezdim, bebegimle fazla ayni odada bulunmamaya calistim ona bulasir diye. Canim cikti yani ayni evde bulastirmamak icin... Biz bu kadar cabalarken etrafin bu duyarsizligi cok yanlis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…