Kayınvalide ve kayınpeder

Herkes sevilmek ister ama kayinvalidemle ve kayinbaba söz konusu olunca gelinler hep kötü olur ben normalde herşeyi önemserdim o kadar takıntılı bi insandım ama artık deilim gelinler ne yaparsa yapsın bi ufacık işlerini yapmayalım kötü oluruz görümce ne yaparsa yapsın melek olur keşke gelinleride kızı olarak görse eşimizin ailesi

Tabii önemserim.
Her şey karşılıklı , bana ne kadar çok sevgi verirlerse bende o kadar veririm.
Fakat kayınvalidemin sevgisi bana da inandırıcı gelmiyor.
Zaten hiç bir kayınvalide ne gelini sever, ne gelinler kayınvalideyi :)
Sürekli yanımda oğlum ve oğluşum demesinden nefret ediyorum. Bu da kendisinden soğutuyor.
Bugün topluluk içinde de aynı şeyi yaptı hala sinirim geçmedi. Bana saygısızlık yaptığını düşünüyorum.:olamaz:
Sonra da bana sıcakkanlıymış gibi eşimin yanında rol yapıyor. Allahtan onlara yakın oturmuyorum.
Kayınpederlere gelirsek onlar daha çok seviliyor bence...
Mesela ben kayınpederimi valideye göre daha çok seviyorum.
Çünkü doğal ve sakin yapısı var. Rol yapmıyor diğeri gibi.

Benim kaynana üvey zaten yalanci dedikoducu.kayinpedèrde ne arar ne sorar beni ben arasam konusuruz.. soğuk yani.sadece oglunu arar .

Benim kayınpederim yok 11 yıl olmuş vefat edeli kayınvalidem de çok iyi niyetli iyi kalpli bi kadın bana öz annem gibi yaklaşıyor derdini benimle paylaşıyor benim de her türlü sıkıntı da sığınabileceğim sıcacık bi kucağı var ve beraber yaşıyoruz ♥️

valla ben basda sevıodm arkadslar ama yasadıklarımdan sonra zerre sevgm yok ha onlarında bana yoktur onlar ogulları ıcn bnd esım ıcın susuyoruz sanırm ama ne sevgm ne saygm var vlla bn hayatımda bole ınsanlar gormedım.

K
Herkes sevilmek ister ama kayinvalidemle ve kayinbaba söz konusu olunca gelinler hep kötü olur ben normalde herşeyi önemserdim o kadar takıntılı bi insandım ama artık deilim gelinler ne yaparsa yapsın bi ufacık işlerini yapmayalım kötü oluruz görümce ne yaparsa yapsın melek olur keşke gelinleride kızı olarak görse eşimizin ailesi
Kesinlikle çok haklısın ben de artık hiç bişey hissedemiyorum

Sevmek ya da sevmemeyi bir yana geçtim.. Bir sure sonra sadece sınırlı bir saygı duyuyorsun eşinin ailesine karşı. 5 senelik evliyim ve ayni evdeyiz kv ve kp. Son 1 senedir bende yaş aldığım için artik sabir yok ve tahammül sıfır. Herşeye cevap verir oldum ve bunaldım.

Açıkçası ben çok önemsiyorum istiyorum ilgilenileyim ama anca avcumu yalarım

Back
X