- Konu Sahibi serenityjane
Kayınvalide ve kayınpederin sizi sevmesini önemser misiniz? Siz onları seviyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güya cok seviyorlar beni ama inanmiyorum. Bende nefret ediyorum ama esimi seviyorum anne babasına saygı duyuyorum.Kayınvalide ve kayınpederin sizi sevmesini önemser misiniz? Siz onları seviyor musunuz?
Ben hiç sevmiyorum kayınvalidemide kayinbabamida hiç arayıp sormazlar ben de arayıp sormuyorum el gibi davranıyorlar esimin hatrina ara sira oturmaya gidiyoruz o kadarKayınvalide ve kayınpederin sizi sevmesini önemser misiniz? Siz onları seviyor musunuz?
Kesinlikle çok haklısın ben de artık hiç bişey hissedemiyorumHerkes sevilmek ister ama kayinvalidemle ve kayinbaba söz konusu olunca gelinler hep kötü olur ben normalde herşeyi önemserdim o kadar takıntılı bi insandım ama artık deilim gelinler ne yaparsa yapsın bi ufacık işlerini yapmayalım kötü oluruz görümce ne yaparsa yapsın melek olur keşke gelinleride kızı olarak görse eşimizin ailesi