Siz olsaydınız ne düşünürdünüz?

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
230
215
23
Selam kızlar. Konuyu ablamın yaşadığı bir durum üzerine açmak istedim çünkü ben de bir kadın olarak rahatsız oldum. Ablam iki sene önce bir 2.evliliğini yaptı eşini çok seviyor eşi de onu el üstünde tutuyor damadın ailesi de iyi insanlar ablamı çok severler neyse ablam tatil için memlekete aile evine geldi burda birlikteyiz eniştem Denizli’de tek kaldı geçen Salı günü kayınvalidesi ve görümcesi ablamın evinde kaldılar daha doğrusu ablam isterseniz bizde kalın demiş ama bir gün kalacaklar sanmış ve daha bugün evlerine gittiler resmen 5 gün boyunca evde evin hanımı yokken ablamda kaldılar eniştem de çalışıyor onlar evde tek kalıyorlar ablam çok üzüldü eşine açık açık söyledi eniştemle arası limoni şu an. (Kayınvalide-görümce merkeze 50km bir yerde oturuyor) ve bu süreçte kayınvalidesi hiç aramadı hani evinde kalıyoruz kızım kusura bakma vs diye.

Bence mahsuru yok, sizin anneniz gitse enişte evde yokken kalamayacak mı? Orası eşinin de evi, istediği kişiyi misafir edebilir izin almasına gerek yok. Tabi ki bilgi verilir gizli değil ama gitmişken kalmışlardır işten geldiğinde yemek falan yaparlar.

Selam kızlar. Konuyu ablamın yaşadığı bir durum üzerine açmak istedim çünkü ben de bir kadın olarak rahatsız oldum. Ablam iki sene önce bir 2.evliliğini yaptı eşini çok seviyor eşi de onu el üstünde tutuyor damadın ailesi de iyi insanlar ablamı çok severler neyse ablam tatil için memlekete aile evine geldi burda birlikteyiz eniştem Denizli’de tek kaldı geçen Salı günü kayınvalidesi ve görümcesi ablamın evinde kaldılar daha doğrusu ablam isterseniz bizde kalın demiş ama bir gün kalacaklar sanmış ve daha bugün evlerine gittiler resmen 5 gün boyunca evde evin hanımı yokken ablamda kaldılar eniştem de çalışıyor onlar evde tek kalıyorlar ablam çok üzüldü eşine açık açık söyledi eniştemle arası limoni şu an. (Kayınvalide-görümce merkeze 50km bir yerde oturuyor) ve bu süreçte kayınvalidesi hiç aramadı hani evinde kalıyoruz kızım kusura bakma vs diye.
Yani ben böyle şeylere hiç takılmam çok boş geliyor. Kayınvalide ve görünce iyi insanlarmış oturup yatakodası çekmecesi karıştıracaklarını sanmıyorum. Oğullarının da evi sonuçta gitmiş kalmış ne var bunda ?

Ablanız isterseniz bizde kalın demiş. Onlar da 50km yol gelmişken 3-5 gün kalalım dediler demek ki. Ablanız bunu söyledikten sonra bozulmaması lazım.

1 gün kalacak diye düşündü günlerce kalınca rahatsız oldu sınırlarımı ihlal ettiler diye düşünüyor
Evinde birinin kalmasını istememesi çok normal. Ama o gidin kalın demiş. 1 gün 5 gün kaç gün kalacaklarını bilemezdi ki. Peki enişteniz ne diyor bu duruma? Belki o demiştir kalın biraz diye.

Evinde birinin kalmasını istememesi çok normal. Ama o gidin kalın demiş. 1 gün 5 gün kaç gün kalacaklarını bilemezdi ki. Peki enişteniz ne diyor bu duruma? Belki o demiştir kalın biraz diye.
Ben de ben evde yokken evimde birilerinin kalmasını istemezdim sanırım. İşte ablam da nezaketen söylemiş kalın diye. Eniştem yanlış düşünüyorsun çok şaşırttın beni demiş ablam şu an enişteme tavırlı.

1 gün kalacak diye düşündü günlerce kalınca rahatsız oldu sınırlarımı ihlal ettiler diye düşünüyor
günlerce dediğiniz 5 gün ay olmuş gibi söylüyorsunuz.
birincisi ablanız kalın demiş, ikincisi adam yalnız ailesi yanına gelmiş bunda ne var? üçüncüsü ablan bi de huzursuzluk çıkarmış bu yüzden
yani maalesef ablanız haksız gibi duruyor. görüşmediği insanlar olsa belki dicem de o zaman bile sonuçta adamın ailesi bence yine bişey dememeli.

Enisteniz evde olmasa siz ya da anneniz gidip 3-5 gün kalamayacak misiniz? Enistenizin sınırlarını mi ihlal etmiş olacaksınız? 😅 Çok gereksiz bi tartışma olmuş. Ablaniz yokken hasret gidermisler işte ne güzel ablaniz da muhatap olmak zorunda kalmamış. 😂

Back
X