Kayınvalide vs Eş

Valla bende bugüne kadar susup da değer gören gelin görmedim.
Bende susamam kimse kusura bakmasın.

Hayatımızda sadece eşimizden kaynaklı birisine anne demek zorundayız ve onun istekleriyle bu hayatı geçiremeyiz işte esiniz bunu anlasa sorun kalmaz ama benim Kv de de eski kafadır ama ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek

Ne kv ne ben sorunlarımızı eşime yansitmayiz. 5. Yıla girdik geçen 5 ay önce kv yüzünden bir akrabanın evinde akraba beni zor duruma düşürdü. Arkamdan yapılan desikodular. Olay açığa çıktı o zaman ben de eşime annesini anlattım çok şaşırdı. Annemle ben konuşurum dedi. Aramıza girme arada kalırsın dedim. Ben çocuk değilim kendi sorunlarımı kendim çözerim sen benim olmadığım ortamlarda da sadece her Zaman benim yanımda olduğunu hissettir yeter dedim ama nerde o yetenek. Öyle işte yüz göz olmamak lazım. En temizi. Duymamayi bazen de kibarca lafımı söylemeyi öğrendim

Ben eşimi aldım karşıma konuştum. Biz anlaşamıyoruz. Lütfen artık aileni bu aileye yansıtma dedim. Annendir git gör sor. Ama benden birşey bekleyip moral bozma dedim. O da farkında olduğu için anlayış gösterdi. 1 sene olacak görüşmüyorum. Esinle hep iyi ol. Annesine kızıp eşinden çıkarma. Gerek yok. Görüşmek istemiyorum de

Kayinvalifeyi esime kesinkikle kotulemiyorum. Bahsi acilirsa ya sessiz kaliyorum ya da yuvarlak cevap veriyorum. Ama kayinvalide ile goruşmuyorum pek. Eşim de karişmiyor. Ara falan demez mesela. Esle alakali yani durum biraz da. Bu arada cok kotu bile olsa kimse annesinin kotulenmesini istemez. Net olarak durum izah ederken diyebilirsiniz ama kotulemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…