- 13 Ekim 2016
- 3.680
- 6.546
- 158
- Konu Sahibi MaryShelley
Biz evliliğimizin ilk 8 ayı, hem eşim hem de ben, eşimin ailesi ile hiç görüşmedik. (Bazı özel sebeplerden dolayı kırgınlığımız vardı) Sonra eşimin annesi babası sonuçta, eşim 8. Aydan sonra görüşmeye başladı ama ben görüşmedim. 3. Yıla gelince evliliğimde sarsıntılar olmaya başladı. Hissediyordum eşimin ailesi eşime benden bahsediyordu daha doğrusu arkamdan konuşuluyordu. Bu durum %100 huzursuzluk olarak döndü bize. Ben hakkımı savunup eşimin ailesine başımı eğmediğim için eşim artık beni pürüz olarak görüyordu. Aile ile ilgili olmayan konularda bile sık sık tartışma oluyordu. Boşanma aşamasına kadar geldik. Avukat tutuldu anlaşma yazıldı. Sonra ne mi oldu? Benim eşimin ailesi ile görüşmeyi kabul etmemle boşanmaktan vazgeçtik. Bütün o incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalar, ben ailesi ile görüşünce bitti. Hatta şöyle birşey oldu, ailesine biraz düşkünlüğü vardı eşimin. Ben ailesi ile görüştükten sonra bu düşkünlük bitti. Bana daha çok düşkün oldu. Şuanda ailesi de zırt pırt gelmiyor. Gerginlik azaldı.
Sonuç olarak Ben kendi tecrübelerimden şunu belirtmek isterim. Eğer aile ile hem siz hem de eşiniz görüşmüyorsa sorun olmuyor. Ama bir taraf görüşüp bir taraf görüşmüyorsa sorun oluyor. Ya birlikte görüşmeyeceksiniz, ya da birlikte görüşeceksiniz. Özgür bireyleriz istediğimle görüşüp istediğimle görüşmem kafası (bu benim kafamdı) bir yerden sonra gümlüyor arkadaşlar.
Sonuç olarak Ben kendi tecrübelerimden şunu belirtmek isterim. Eğer aile ile hem siz hem de eşiniz görüşmüyorsa sorun olmuyor. Ama bir taraf görüşüp bir taraf görüşmüyorsa sorun oluyor. Ya birlikte görüşmeyeceksiniz, ya da birlikte görüşeceksiniz. Özgür bireyleriz istediğimle görüşüp istediğimle görüşmem kafası (bu benim kafamdı) bir yerden sonra gümlüyor arkadaşlar.