Semti sevmediğini söyleyebilirsin. Başka bir ev tutup komşularla iyi geçinmeye çalışabilirsiniz. Özellikle köpek olan apartmanlara bakarsanız daha iyi olur. Oturanlar daha hoşgörülüdür. Özellikle biraz daha kalburüstü semtlere bakmanızı tavsiye ederim. Genelde daha hayvan sever oluyorlarİstemiyorum. Kendi aileme yakınız ama bu tamamen tesadüfi bi sekilde oldu. Esim ailesine cok duskun doldurusa gelebiliyor. Tasinmak asla istemiyorum. Esimi de bu konuda ikna edemiyorum. Tartışıyoruz hep. Ona guvenmedigimi acik acik soyleyemiyorum. Ne yapmam lazım? Nasil ikna edebilirim taşınmamaya?
Taşınma sebebimiz kopegimiz yuzunden komşularla tartistik kiraciyiz annesi mustakilde oturuyor ona yakin ev bulup köpeği de ona bırakacağız her seyiyle biz ilgilenecegiz baska hicbir gerekcemiz yok. En makul ne sekilde aciklayabilirim gitmek istemediğimi?
Gidip gidip gelicez her gun yarım saatE taşinmadiğiniz takdirde köpeğinizi ne yapmayi düşünüyosunuz, başka bi çözümünüz var mi? Ben buna takildim.
Araştırdık ama maalesef bulamadık cok katı insanlar bu konuda cok ta uzağa gidemiyoruzSemti sevmediğini söyleyebilirsin. Başka bir ev tutup komşularla iyi geçinmeye çalışabilirsiniz. Özellikle köpek olan apartmanlara bakarsanız daha iyi olur. Oturanlar daha hoşgörülüdür. Özellikle biraz daha kalburüstü semtlere bakmanızı tavsiye ederim. Genelde daha hayvan sever oluyorlar
Kesinlikle katılıyorummm :))Komik bir çözüm ama ben köpeği bile gözden çıkarır yine de taşınmazdım ne yalan söyleyeyim.
Söyledim. Suan ki oturduğumuz yer cok mu güzel sanki diyor.O semti sevmediğinizi söyleseniz?
Gidip gelmek zor geliyor ondan yakınıyorAilesine düşkün olmasıyla dolduruşa gelmesi apayrı şeyler yalnız.
E madem köpek annesinin bahçesinde kalacak gerekli ihtiyaçları alırsınız gidip ilgilenirsiniz, taşınmaya lüzum yok. Ama eşinin dolduruşa gelen birisi olduğunu düşününce ne yapsan boş gibi.
Zor geliyormuş yürümek her gün o mesafeyi.benım anlamadıgım nıye tasınıyosunuz..evler cokmu uzak bırbırıne
şimdide gidip gelemezmısınız günde 1 saat?köpeğe bakıp ılgılenmeye
Valla ben surekli gelme gitme olaylarından hazzetmiyorum evime çat kapı gelinmesini vs istemem asla o yüzden cok tartışırız gibi geliyorEşinizin ailesine düşkün olması güzel birşey bence, ailesini seven sizinle kurduğu aileye de düşkün olur,
ama aile dolduruşa getirip problem çıkartacak kişiler mi ki siz tedirgin oluyorsunuz?
Ailesine düşkün olmasıyla dolduruşa gelmesi apayrı şeyler yalnız.
E madem köpek annesinin bahçesinde kalacak gerekli ihtiyaçları alırsınız gidip ilgilenirsiniz, taşınmaya lüzum yok. Ama eşinin dolduruşa gelen birisi olduğunu düşününce ne yapsan boş gibi.
Valla ben surekli gelme gitme olaylarından hazzetmiyorum evime çat kapı gelinmesini vs istemem asla o yüzden cok tartışırız gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?